Νέα και φήμες για κινητά/tablets

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό Shepard » 01 Φεβ 2013, 14:09

ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!! Πραγματικα! Τα μισα τα επινοησες και βεβαια στο αν κραζω την καθε εταιρια, φαινεται!
Και ναι, η Apple κανει λιγοτερες μπαρουφες και ΝΑΙ η MS τα τελευταια 5 χρόνια ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ όλη την δομή της ανταγωνιστριας της!

Μεγεια τα μάτια! Μεγεια τα αυτιά!

Το Android ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ μέχρι την προτελευταία έκδοση ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ του iOS! Δλδ εσυ δεν μπορεις καν να το παρατηρησεις;

Δλδ σε ότι έχω πει που βρίσκεις εσυ το παράλογο για εκείνο το χρονικο σημείο που το είπα;
Θες εσυ να θυμηθεις τι εχεις πει; Θες να μαθουν όλοι τι παρατηρησεις έχεις στα διάφορα sites... πχ του myphone? Ασεεεεε... άλλη συζητηση!

Αλλά όταν αναφέρεις τέοια πράματα χωρις να επικεντρώνεσαι στα gadgets που μας ενδιαφερουν, ε τοτε τι συζητηση να κάνω μαζι σου;

Το λινκ που εβαλες τι να σχολιασω; Βαλε twitter να δεις 1002 διαφορετικής προσέγγισης προς τo BB10!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 01 Φεβ 2013, 14:40

βαλε οτι θες... οτι γραφω το γραφω παντα με το ιδιο username. δεν ντρεπομαι για αυτα που λεω και τα υποστηριζω οπου και να ειμαι... επισης δεν ειμαι αυτος που εχει γραψει καλυτερα να σταματησει να ασχολειται με τους οικιακους χρηστες η ms και να ασχοληθει με τις επιχειρησεις γιατι μονο για εκει κανει.. ουτε χαιρομουν οταν το επαιζε νταβας η google σε βαρος των χρηστων wp8... ουτε εκραξα την ms επειδη η google εδωσε παραταση στην ms μονο για τα wp8 και οχι για τα windows 8... seriously τωρα, τι ακυρο ηταν αυτο το τελευταιο?????
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Φεβ 2013, 11:33

Tο τελευταιο "ακυρο" ηταν για να δεις τι ανεβαζω και εκει καθε μερα!

Οπως και να εχει, ο καθενας εχει την αποψη του και δεν ειναι θεμα ντροπης ή οχι. Θες Windows, αγορασε τα! Αλλά ο καθένας μπορεί να τα κράζει ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ εφόσον η ίδια η MS του δίνει πατήματα!

Η Google πολύ καλά κάνει και υποστηρίζει τα δικά της! Η MS απλά λούζεται τώρα αυτα που έκανε την δεκαετία του 90... είπαμε, πλέον ΔΕΝ είναι ο νταβας που νομιζε οτι ειναι. Πλέον υπάρχουν άλλοι μεγαλύτεροι από αυτήν ειδικά στα consumers electronics όπυ εκεί απλά ΔΕΝ υπάρχει και ακολουθει με κυάλια τις εξελίξεις.

Αλήθεια εσυ δεν εγραφες παντου οτι το 2011 ειναι η χρονια της MS, μετά το έκανες 2012 και τωρα λες για το 2013; Τα 8αρια πιστεύω να διάβασες πως τα αντιμετωπίζουν οι ΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ που θέλουν ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ετσι;

Συνεχισε σε PM αν θες διοτι εδω μιλάμε για gadgets... στω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 02 Φεβ 2013, 12:33

Shepard έγραψε:Tο τελευταιο "ακυρο" ηταν για να δεις τι ανεβαζω και εκει καθε μερα!

Οπως και να εχει, ο καθενας εχει την αποψη του και δεν ειναι θεμα ντροπης ή οχι. Θες Windows, αγορασε τα! Αλλά ο καθένας μπορεί να τα κράζει ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ εφόσον η ίδια η MS του δίνει πατήματα!

Η Google πολύ καλά κάνει και υποστηρίζει τα δικά της! Η MS απλά λούζεται τώρα αυτα που έκανε την δεκαετία του 90... είπαμε, πλέον ΔΕΝ είναι ο νταβας που νομιζε οτι ειναι. Πλέον υπάρχουν άλλοι μεγαλύτεροι από αυτήν ειδικά στα consumers electronics όπυ εκεί απλά ΔΕΝ υπάρχει και ακολουθει με κυάλια τις εξελίξεις.

Αλήθεια εσυ δεν εγραφες παντου οτι το 2011 ειναι η χρονια της MS, μετά το έκανες 2012 και τωρα λες για το 2013; Τα 8αρια πιστεύω να διάβασες πως τα αντιμετωπίζουν οι ΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ που θέλουν ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ετσι;

Συνεχισε σε PM αν θες διοτι εδω μιλάμε για gadgets... στω!

το επαιξε ποτε η ms νταβας στη google? ισα-ισα η google πατησε πανω στις πλατφορμες της ms για να γινει αυτη που ειναι σημερα. μην το ξεχναμε αυτο... και οχι δε γουσταρω να δεχτω οτι πρεπει να λουστω ΕΓΩ ΣΑΝ ΧΡΗΣΤΗΣ της ms τις βλακειες που εκανε πριν 20-30 χρονια.. οπως δε θες κι εσυ σιγουρα να λουστεις μελλοντικα τις βλακειες της apple με τo patent-milking της. ποτε δεν ειπα οτι θα ειναι το 11-12-13 χρονια της ms. ελεγα και ακομα το πιστευω οτι θα αναπτυχθει ραγδαια η πλατφορμα και τα wp8 με την ενοποιηση με τα windows 8... ενα 3μηνο μολις εχουν στην αγορα.. κατσε να δουμε τι θα γινει. Σε σχεση με τα 8ρια υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις.. αλλοι τα θελουν και αλλοι οχι. κατα τη γνωμη μου το προβλημα εγκειται στο hardware. τα windows 8 θελουν οθονη αφης. εγω ειμαι ακομα σε windows 7 επειδη το laptop που χρησιμοποιω δεν εχει οθονη αφης και το touchpad του δεν ειναι οτι καλυτερο σε gestures. οταν παρω νεο μηχανημα εννοειται πως θα αναβαθμισω σε windows 8. απο αυτα που διαβαζω οσοι εχουν αγορασει υβριδια λενε οτι δε γυριζουν πισω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Φεβ 2013, 19:45

Samsung Galaxy S IV

Εικόνα

◾Οθόνη 4.99” Super AMOLED Full HD (1920 x 1080) με Gorilla Glass 3
◾Επεξεργαστή quad-core Samsung Exynos 5450 2GHz
◾Επεξεργαστή γραφικών ARM Mali-T658
◾Μνήμη RAM 2GB
◾Αποθηκευτικός χώρος 16GB/32GB/64GB (επέκταση με microSD έως 64GB)
◾Κάμερα 13MP
◾Εμπρόσθια κάμερα 2MP
◾4G LTE, Bluetooth 5.0
◾Λειτουργικό σύστημα Android 4.2.1 Jelly Bean
◾Μπαταρία 3100mAh
◾Ξεχωριστό κουμπί κάμερας - πολλαπλής λειτουργίας
◾Ηχεία στο μπροστινό μέρος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 06 Φεβ 2013, 22:21

Shepard έγραψε:Samsung Galaxy S IV

Εικόνα

◾Οθόνη 4.99” Super AMOLED Full HD (1920 x 1080) με Gorilla Glass 3
◾Επεξεργαστή quad-core Samsung Exynos 5450 2GHz
◾Επεξεργαστή γραφικών ARM Mali-T658
◾Μνήμη RAM 2GB
◾Αποθηκευτικός χώρος 16GB/32GB/64GB (επέκταση με microSD έως 64GB)
◾Κάμερα 13MP
◾Εμπρόσθια κάμερα 2MP
◾4G LTE, Bluetooth 5.0
◾Λειτουργικό σύστημα Android 4.2.1 Jelly Bean
◾Μπαταρία 3100mAh
◾Ξεχωριστό κουμπί κάμερας - πολλαπλής λειτουργίας
◾Ηχεία στο μπροστινό μέρος

Αυτό που το βρήκες? Λίγο δύσκολο να είναι αληθινό. Τουλάχιστον η φώτο.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Φεβ 2013, 22:34

Σε ενα φορουμ της Samsung εχει ανεβει η παραπάνω φωτο. Κατα πόσο είναι αυθεντική, θα το μάθουμε στην MWC σε λίγες βδομάδες.

Εμενα πάντως μου αρέσει η καινοτομία με τα ηχεία μπροστά. Το μονο που θέλω να δω βελτιωμένο κατα πολύ, είναι η ποιότητα. Τοσα λεφτά και πλαστικουρα ΔΕΝ πάει! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 06 Φεβ 2013, 23:27

Εμένα αν η ποιότητα είναι σαν του S3 δεν με χαλάει καθόλου. Έχει φάει τρεις-τέσσερις τούμπες χωρίς θήκη και πραγματικά δεν έχει ούτε ένα σημάδι. Άσε που είναι και ελαφρύ. Δες το iphone που είναι μέταλλο τι βάρος έχει και πόσα προβλήματα αναφέρουν για το χρώμα κτλ.

Αν είναι όπως στη φώτο πάντως κι εμένα μου αρέσει αρκετά. Αν και δεν σκέφτομαι για αλλαγή γιατί το S3 μου το ευχαριστιέμαι ακόμα πάρα πολύ και ας το έχω εφτά μήνες.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό Shepard » 07 Φεβ 2013, 08:37

Ε οχι και να αλλαξεις κινητο πριν κλεισει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια ;)

Η αισθηση του μετάλλου ειναι σαφως ανωτερη της πλαστικουρας. Αλλο η αντοχη και άλλο τα υλικά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shepard » 12 Φεβ 2013, 08:03

HTC M7: Η πρωτη επισημη φωτο
Με ηχεια στο μπροστινό μέρος & ολοκαίνουριο Sense 5.0 UI όπου έχει δανειστει στοιχεία και από τα Windows Phone.

Εικόνα

◾Οθόνη 4.7” Full HD (1920 x 1080, 468ppi)
◾Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.7GHz
◾Μνήμη RAM 2GB
◾Αποθηκευτικός χώρος 32GB
◾Κάμερα 13MP CCD f/2.0
◾Εμπρόσθια κάμερα 2MP
◾Λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean με HTC Sense 5 UI
◾Μπαταρία 2300mAh

Πως σας φαίνεται;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator