Αγορα Smartphone

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Ιαν 2016, 00:05

soldout έγραψε:Δεν σκέφτομαι το P8 lite άλλα το P8, το mate s και to honor...τώρα με το mate 8 θα πέσουν κι άλλο οι τιμές τους...

Ρώτησα κάποιους γνωστούς μου που έχουν huawei και μου είπαν ότι είναι αρκετά καλά κινητά
Δες και αυτό που έφτιαξα "marshmallow update" στο forum να δεις ποια θα πάρουν το update και αποφάσισε ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 10 Ιαν 2016, 12:28

παιδιά και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε lenovo k3 note και lenovo s90 . Πείτε μου την άποψη σάς για τα κινητά και γενικά για τα lenovo
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Ιαν 2016, 12:57

Τα levovo είναι πολύ καλά δεν κολλάνε καθόλου και είναι και το menu τους ωραίο (σαν του iphone περίπου που έχει όλες τις εφαρμογές στην "επιφάνεια εργασίας")
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι την νύχτα δεν βγάζει καλές φωτογραφίες (μάλλον φταίει η εφαρμογή της κάμερας δεν έχω δοκιμάσει άλλη εφαρμογή ακόμα να δω ) και έχει και ένα θεματάκι με την μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα θα πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα !!
Αν είναι να πάρεις lenovo θα σου πρότεινα το lenovo k3 note γιατί θα πάρει και marshmallow update ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 12 Ιαν 2016, 13:03

Καποιο με σκυλι μπαταρια, αρκετη RAM και νορμαλ τιμη παιδια; εχω το Ζ2, αλλα δεν ψαχνω για μενα.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 12 Φεβ 2016, 19:32

Παιδιά έχει εικόνα κανείς για HTC κινητά;;
Παίζει μια προσφορά στο Public 149€ το Desire 620. Δεν ενδιαφέρομαι εγώ απλά για κάποιον γνωστό ρωτάω για να τον ενημερώσω που το κοίταγε!!
Ευχαριστώ!!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό LaLoukas » 19 Απρ 2016, 23:59

Savatage80 έγραψε:Παιδιά έχει εικόνα κανείς για HTC κινητά;;
Παίζει μια προσφορά στο Public 149€ το Desire 620. Δεν ενδιαφέρομαι εγώ απλά για κάποιον γνωστό ρωτάω για να τον ενημερώσω που το κοίταγε!!
Ευχαριστώ!!

Γενικα η HTC εχει μηνει πολυ πισω σε harware..an the na pas fthna phgene se kinezikes markes..opws xiaomi..polu kalutera pragmatika
LaLoukas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 20 Απρ 2016, 10:25

κινεζικες μαρκες αλλα με την καλη εννοια να το ξεκαθαρισουμε αυτο γιατι υπαρχουν και τα "κακα" κινεζικα...
οπου στα 160 ευρο που λες και ψαχνεις δεν συμφερει με τπτ να αγορασεις κατι αλλο...
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό LaLoukas » 20 Απρ 2016, 11:47

Alexander19 έγραψε:κινεζικες μαρκες αλλα με την καλη εννοια να το ξεκαθαρισουμε αυτο γιατι υπαρχουν και τα "κακα" κινεζικα...
οπου στα 160 ευρο που λες και ψαχνεις δεν συμφερει με τπτ να αγορασεις κατι αλλο...

Profanws uparxoun kai kaka....den lew na paei sthn ChinaBoom (Kappa)..alla uparxoun aksiologes prosfores apo Huawei,Oneplus(oxi kinezikh alla kalh) k.l.p.
LaLoukas

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό john17 » 20 Απρ 2016, 17:20

Παιδια δεν θα προτεινα κινεζικο κινητο γιατι και καλο να ειναι αμα σπασει η οθονη θελει λευτα και τρεξιμο.Να μιλησω απο την εμπειρια μου,ημουν και κατα καποιο τροπο ειμαι κατοχος ενος iocean x7-s.Δεν λεω καλο κινητο δεν κολουσε,200Ε το πηρα τοτε αλλα απο τον περασμενο ιουνιο-ιουλιο δεν θυμαμε καλα μου επεσε απο τα χερια και εσπασε(μου ειχε ξαναπεσει αλλα δεν ειχε παθει κατι τις προηγουμενες φορες).Απο τοτε μεχρι και αυτην την ωρα που μηλαμε δεν το πηρα ακομα.Το πηγα για servise σε ενα μαγαζι εδω στην Θεσσαλονικη να μου αλλαξουν την οθονη και μου ειπαν οτι σε ενα μηνα θα ερχοταν.Μετα απο αυτον τον μηνα με πηραν τηλ και με ενημερωσαν οτι η οθονη που πηρανε ηταν ελαττωματικη και με παραγγελναν αλλη.Αυτο επαναληφθηκε αλλες 4 φορες μεχρι που καταλαβαν οτι παραγγελναν λαθος οθονη.Μπερδεμα...τωρα περιμενω την δικια του.
john17

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 20 Απρ 2016, 17:25

αφενος αυτο που σου καθυστερουν τοσο πολυ ειναι παρανομο και θα πρεπε να κινηθεις νομικα μεσω της γραμματειας του καταναλωτη (η οπως λεγεται) αφετερου μιλας για κινητο χωρις επισημη αντιπροσωπεια στην χωρα...ενω Huawei xiaomi κα εχουν και service Και αντιπροσωπεια οποτε αυτοι οι χρονοι δεν υπαρχουν...
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB