Καλημέρα παιδια ... Θελω να αναφερω ένα πρόβλημα σχετικα με το σερβις της Lg και ειπα να γραψω τον προβληματισμο μου εδώ ...
Είναι η δευτερη συσκευη όπως ειχα αναφερει παλιοτερα το οποιο γραφεται και στο συγκεκριμενο θεμα , η οποια εχει και αυτή πρόβλημα . Δεν εμφανιστηκαν αμεσως αλλα μετα από 4 μηνες περιπου . Εχει πολλα θεματα με θερμοκαρασιες , οθονη να μην ανταποκρίνεται , να κολλαει , να μην δουλευει ξαφνικα το μικροφωνο ή ξαφνικα το ακουστικα να κανει χνουδια . Τα προβλήματα αυτά τα ειχα κανα 2 μηνες και τελικα αποφασησα να το στειλω για σερβις . Το πρόβλημα είναι ότι 2 μερες πριν το στειλω μου επεσε και η οθονη και στο τελειως κατω δεξια μερος εσπασε επιφανειακα . Το εστειλα για σερβις και μου ειπαν πως ναι το κινητο εχει πρόβλημα , το ελέγξαμε αλα περετερω πρεπει να πληρωσω 140 ευρω να αγορασω καινουρια οθονη για να δουν αν οντως φταιει αυτο μικροσκοπικο κομματάκι και αν δεν είναι αυτό να δουν τι θα γινει . Τους ειπα να βαλουν μια δικια τους να δουν και μου ειπαν δεν γινεται γιατι αυτή ειναι η πολιτικη της Lg ... Αν είναι δυνατον !!!! Τελος παντων ειπα όχι δεν θα παρω και πηρα το κιντο πισω . Η πλακα είναι πως μου πως το εφτιαξαν κιολας αναβαθμίζοντας το λογισμικο στην τελευταια εκδοση δωρεαν από την Lg λογο εγγυησης ... Θα με τρελεανουν τους ειπα γιατι μου το δινει τσαμπε η google ετσι και αλλιως ... Με λιγα λογια πιστευω δεν εκαναν τιποτα και οχι μονο αυτό εκαναν χειροτερα την οθονη πιο σπασμανη δηλαδή και τωρα εχει και αλλα προβλήματα όπως να κλεινει συνεχεια το κινητο , να μην πιανει σημα ξαφνικα ,να μην δουλευει καλα το Gps . Αποτέλεσμα μηδεν και δεν ξερω τι να κανω ...
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 20:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Απαράδεκτη HTC. Μακριά από αυτή την εταιρεία!
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
H απιστευτη πλακα είναι πως τους πηρα τηλεφωνο και το παραδεχτηκαν πως εσπασε λιγο παραπανω η οθονη με την δικαιολογια πως συμβαινουν αυτα αλλα φταιω εγω και όχι η Lg !!! Τους ειπα για τα προβλήματα τα καινουρια , όταν ζητησα να μιλησω με το παιδι που το κοιταξε μου ειπαν πως λειπει και αμα δεουν ότι δεν εχει προβλήματα δεν μπρουν να κανουν κατι !!!
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Ξαναειδα και το θεμα του πρωτου κινητου σου και ξαναεντυπωσιαστηκα στο θεμα του DOA...θα την πατουσα για πλακα...τι να πω ρε φιλε απιστευτα πραγματα,χαρας την υπομονη σου.Και για τα κινητα που βγηκαν το ενα πιο ελαττωματικο απο το αλλο και για το service το οποιο μονο service δεν ειναι.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Σκέφτομαι να το βγαλω σε αποσυρση και αγορασω καποιο άλλο . Μαλλον το βλεπω για Samsung S4 ή Sony Xperia Z1 homani ... Η αληθεια ειναι πως εχω ακουσει τα καλυτερα για το LG G2 αλλα μετα από όλα αυτά το σκέφτομαι .Ποτε δεν ημουν απογοητευμενος με την συγκεκριμενη εταιρια αλλα μαλλον ειναι καιρος να αλλαξουμε δρομους ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Να πω χωρις να εχω προσωπικη αποψη για την arvato απλα εχω διαβασει και ακουσει τα χειροτερα απο πολλους και το κακο ειναι οτι εχει αναλαβει το service απο πολλες εταιριες. Eιχα και εγω μια αντιστοιχη ιστορια oπου μου την λεγαν κι ολας για το προβλημα της συσκευης μου τλκ το πηγα σε αλλο επισημο service της samsung και μου το φτιαξαν αμεσως. Οποτε ισως η λυση στο προβλημα σου ειναι ν δεις αν μπορεις να το πας αλλου και οχι στην arvato, δεν ξερω αμα εχεις αυτη την επιλογη , εγω ευτυχως την ειχα.
- gkarako
- Δημοσιευσεις : 56
26 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης