- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 10:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγορά κινητού
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Καλησπέρα σε όλους
Έχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.
Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.
Θα ήθελα τις γνώμες σας
Έχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.
Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.
Θα ήθελα τις γνώμες σας
- panos007
- Δημοσιευσεις : 8
Κινηταρα τη συστηνω ανεπιφυλακτα για καποιον που δεν ειναι κολλημερνος με τα Android. Το εχω 2 μηνες δεν μου εχει κολλησει ποτε!!!!! Που παλαιοτερα κινητα που ειχα μου βγαζανε κολληματα στην βδομαδα αν ειχα πολλα προγραμματα ανοιχτα. Με φουλ χρηση Mb παιχνιδια κτλ κραταει ολοκληρη μερα!! Οθονη 5" δεν θες ποιο μεγαλη! Και πολθ καλη καμερα κι ας ειναι μονο 8Mpχ.Μονο αρνητικο η μπροστινη του καμερα αλλα και παλι δεν ειναι λογος να μην το αγορασεις!!Για τα λεφτα του απλα τελειο!!
http://www.electroniki.gr/telephony/cellphones/smartphone/microsoft-640ds-black
Καλη χρονια να χουμε!!!
http://www.electroniki.gr/telephony/cellphones/smartphone/microsoft-640ds-black
Καλη χρονια να χουμε!!!
- Requiem
- Δημοσιευσεις : 3
25 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης