- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 12:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
KINHTO THΛΕΦΩΝΟ. ΠΟΙΟ ???
habbit έγραψε:Εγώ σαν φίλος της SONY θα προτείνω Xperia P ή Xperia T, αλλά με λίγα παραπάνω παίρνεις Xperia s που το πήρα όταν πρωτοκυκλοφόρησε (412€), και το αγαπώ![]()
![]()
....
εγω παλι θα προτεινω στον φιλο να αποφυγει εντελως τα sony εκτος απο την σειρα Ζ η οποια ειναι πανακριβη
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
exete na protinete kanena kalo kinito me dinata hxia me kalh diarkia mpatarias na einai smartphone kai prosito se timh?
-
jasonthemagkas - Δημοσιευσεις : 21
jasonthemagkas έγραψε:exete na protinete kanena kalo kinito me dinata hxia me kalh diarkia mpatarias na einai smartphone kai prosito se timh?
Τα καλύτερα ηχεία τα έχω συναντήσει στο HTC One. Ωστόσο αυτό είναι ακριβούτσικο. Όπως και το One mini που θα το βρεις στα 400-500€. Φαντάζομαι όταν λες προσιτό εννοείς κάποιο στο εύρος 180-300€. Ίσως κάποιο Alcatel One Touch, που έχουν δυνατό ηχείο (αν και ο ήχος θα μπορούσε να είναι και πιο "καθαρός") και έχουν σχεδόν όλα καλή μπαταρία. (π.χ. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007692) Βέβαια μπορείς να κάνεις και το άλλο. Να πάρεις κάποιο καλό και φθηνό κινητό που να σου αρέσει, και να πάρεις και ξεχωριστά φορητά ηχεία για αυτό.
-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης