- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 11:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Κινητα πανω απο 4 ιντσες
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Όσο μεγαλύτερο το κινητό τόσο πιο κουραστικό στην καθημερινότητα πιστεύω..δεν χωράει στην τσέπη, πρέπει να αγοράσεις θήκη κτλ. Το ιδανικό μέγεθος για μένα είναι αυτό που βολεύει να βλέπεις καμία σειρά στο κρεβάτι πριν κοιμηθείς χωρίς να σε κουράζει η οθόνη.. :p
-
kostaras123 - Δημοσιευσεις : 17
Δεν υπαρχει λογος να εχεις ενα τετοιο κινητο.Το Galaxy Νοte και ολα αυτα δε κυκλοφορουν τοσο πολυ για "απλη" χρηση αλλα στοχευουν σε επαγγελματιες που πρεπει να εχουν αμεση προσβαση σε ενα μικρο υπολογιστη. Ο καλυτερος συνδυασμος και απο πλευρας ποιοτητας αλλα και απο πλευρας τιμης ειναι ενα μικρο και ευχρηστο τηλεφωνο με 2.8-3.2 ιντσες των 100 ευρω και ενα tablet. Αυτα καλυπτουν απολυτα τον οποιονδηποτε.
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Ρε παιδιά είδα το LG P88O OPTIMUS 4X HD στα 267 ευρώ κι έπαθα πλάκα γιατί μιλάμε για κινητό που ανήκει στην high end κατηγορία.Ξαναδιάβασα και το review του Καρέτσου(πήρε 8,5)και πριν ένα χρόνο έκανε 600 ευρώ!
Ποιο είναι όμως το θέμα:στα forums γράφουνε πως με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το κινητό τρώει τρελά κολλήματα και η μπαταρία εξαντλείται μέσα σε 2-3 ώρες.Υπάρχει κάποιος/α που να έχει αυτό το κινητό να μου πει εντυπώσεις;
Ποιο είναι όμως το θέμα:στα forums γράφουνε πως με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το κινητό τρώει τρελά κολλήματα και η μπαταρία εξαντλείται μέσα σε 2-3 ώρες.Υπάρχει κάποιος/α που να έχει αυτό το κινητό να μου πει εντυπώσεις;
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Mysterious,απλά πάνε κάνε το root και βάλε ότι rom γουστάρεις και θα λύσεις το κάθε του πρόβλημα μην ασχολείσαι με official rom.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Mysterious,απλά πάνε κάνε το root και βάλε ότι rom γουστάρεις και θα λύσεις το κάθε του πρόβλημα μην ασχολείσαι με official rom.
Thanks T_K_L_L_LUIGI για την άμεση απάντηση.Αυτό γίνεται εύκολα;γιατί από αυτά δεν έχω ιδέα.Το κινητό το θέλω για τον αδερφό μου και δεν θα ήθελα να του σπάει τα νεύρα στην καθημερινότητα του.

-
Χρειάζεται κάποιες γνώσεις να έχεις,υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να brickari δηλαδή να είναι για πέταμα το κινητό.Γενικά δεν μπορώ να σου στείλω οδηγό από εδώ αλλά θα σου στείλω σε p.m.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Όχι τότε φίλε μου δεν χρειάζεται να το κάνεις γιατί κι εκεί διάβασα πως θέλει προσοχή μην γίνει ζημιά.Ευχαριστώ πάντως.
-
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης