Ναι το ξέρω και είναι λογικό αλλά ντάξει ...
Παραδέχομαι την Sony πάντως
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 19:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Marshmallow Update
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
platonxii έγραψε:@jack124 Και πως θα πάρεις τις καινούριες συσκευές αν δώσουν παντού το Marsmallow;;; Εταιρείες είναι, να πουλήσουν θέλουν.
Συμφωνοι, αλλα εκτος του κερδους υπαρχει και η εννοια της αξιοπιστιας προς τον πελατη.
Καλο ειναι το κερδος, αλλα με το να δινεις update βελτιωνοντας τη συσκευη σου, αυτοματα στα ματια του πελατη φαινεσαι αξιοπιστος.
Ειχα πολλα χρονια Samsung Galaxy και τις ενημερωσεις τις επαιρνα με το σταγονομετρο.Τωρα με το Z2, θα παρω και Marshmallow! Ε μετα εγω ως καταναλωτης, θα διαφημισω τη Sony και οχι τη Samsung.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
@Solidarity
Αυτό ακριβώς και εγώ βλέπω γενικά ελάχιστες ενημερώσεις σε πολλά κινητά φίλων που είχαν Samsung και γι' αυτό δεν την υποστηρίζω κιόλας παρόλο που γίνεται (μόνο στην χώρα μας) ένας χαμός γι αυτήν την μάρκα... Αντίθετα η Sony που βγάζει update (τα 2 τελευταία χρόνια το έχει βελτιώσει πολύ αυτό το κομμάτι) εε λογικό και εγώ να ξαναπάρω Sony και να προτείνω κιόλας !! Σε πολλούς έχω πει "Αν θες υποστήριξη με Updates πάρε Sony" ..
Άρα κάνουν καλό τα Updates για την προώθηση των καινούργιων κινητών ..
Αυτό ακριβώς και εγώ βλέπω γενικά ελάχιστες ενημερώσεις σε πολλά κινητά φίλων που είχαν Samsung και γι' αυτό δεν την υποστηρίζω κιόλας παρόλο που γίνεται (μόνο στην χώρα μας) ένας χαμός γι αυτήν την μάρκα... Αντίθετα η Sony που βγάζει update (τα 2 τελευταία χρόνια το έχει βελτιώσει πολύ αυτό το κομμάτι) εε λογικό και εγώ να ξαναπάρω Sony και να προτείνω κιόλας !! Σε πολλούς έχω πει "Αν θες υποστήριξη με Updates πάρε Sony" ..
Άρα κάνουν καλό τα Updates για την προώθηση των καινούργιων κινητών ..
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Ακριβως, με τα updates η εταιρεια δειχνει οτι νοιαζεται ΚΑΙ για τους παλιους της πελατες κι οχι μονο για τους νεους.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να ενημερώνονται σε marshmallow τα μοντέλα :
Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+
Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5, Xperia Z3+, Xperia Z4,
Lenovo K3 Note, Moto G(3ης γενιάς), Moto G(2ης γενιάς),
LG V10 και LG G4
Ενώ αυτόν τον μήνα αναμένονται πολλά ακόμα μοντέλα να πάρουν το update
Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+
Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5, Xperia Z3+, Xperia Z4,
Lenovo K3 Note, Moto G(3ης γενιάς), Moto G(2ης γενιάς),
LG V10 και LG G4
Ενώ αυτόν τον μήνα αναμένονται πολλά ακόμα μοντέλα να πάρουν το update

Τελευταία επεξεργασία από jack124 και 28 Μαρ 2016, 19:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
-
percevall έγραψε:Για lenovo γενικώς ( vibe z2, ειδικώς) ξέρουμε τίποτα??????
Προς το παρόν δεν είναι στην λίστα για αναβάθμιση , βλέπω κιόλας ότι έχει μείνει σε Kitkat το Vibe z2 οπότε δεν θα αναβαθμιστεί σε Marshmallow
Το Lenovo Vibe Z2 PRO είναι σε Lollipop και ακόμα δεν έχει ανακοινώσει αν το πάει σε Marshmallow

-
Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Marshmallow στο Samsung Galaxy S5 , Galaxy Note 5, Galaxy Note 4
Επίσης στα : Huawei Honor 7, Motorola Moto X Play, HTC Desire 816 Dual, HTC One M8, HTC One M8 Eye, HTC Desire Eye και HTC One E8!!
Όσοι έχετε αυτά τα μοντέλα ξεκινήστε να κάνετε αναζήτηση για ενημερώσεις
Όσο για τους υπόλοιπους υπομονή θα έρθει και η σειρά σας

Επίσης στα : Huawei Honor 7, Motorola Moto X Play, HTC Desire 816 Dual, HTC One M8, HTC One M8 Eye, HTC Desire Eye και HTC One E8!!
Όσοι έχετε αυτά τα μοντέλα ξεκινήστε να κάνετε αναζήτηση για ενημερώσεις

Όσο για τους υπόλοιπους υπομονή θα έρθει και η σειρά σας

-
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης