- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 22:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
samsung galaxy s4 h lg g2?
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Επειδή ξεφεύγει πολύ το θέμα με την μπαταρία και στην τελική δεν νομίζω να το ενδιαφέρει τόσο το παιδί, απλά να πω κάτι τελευταίο. Από πολλούς γνωστούς τεχνικούς (στα iPhone τουλάχιστον), άμα ανοίξει το κινητό, υπάρχει περίπτωση να βγάλει πρόβλημα αργότερα αλλά μπορεί και όχι. Και σε καμία περίπτωση ο τεχνικός δε μπορεί να κάνει την δουλειά που κάνει το εργοστάσιο. Δε γνωρίζω αν στις άλλες εταιρείες ισχύει το ίδιο αλλά με τους Έλληνες τεχνικούς ποτέ δεν είσαι σίγουρος !
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Sensei συμφνωνω μαζι σου σε αυτα που λες . Οτιδηποτε αγορασεις και ειναι εργοστασιακα κατασκευασμενο και μετα πας να το πειραξεις υπαρχουν οι περιπτωσεις αυτες που αναφερθηκαν ακομα και οχι . Απλως μην βαζουμε παντα το μυαλο μας στο κακο αλλα βεβαια να σκεφτομαστε και αυτη την πλευρα για παν ενδεχομενο .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
nitefish έγραψε:ηλιθια ερωτηση, g2. Μπαταρια, οθονη, καλυρετη τιμη αυτην την στιγμη κατα 45ευρω. Δεν διαβασα τα υπολοιπα comments αλλα η απαντηση βρισκεται στην ερωτηση, lg η samsung και η απαντηση θα ειναι παντα LG, μην ξεχνας οτι και τα nexus ειναι φιαγμενα απο την LG.
Μην γίνεσαι σκληρός ! Δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις ! Επίσης, διαφωνώ κάθετα με την γνώμη σου (χωρίς να υποστηρίζω το αντίστροφο). Δεν πιστεύω πως υπάρχει "καλή" και "κακή" εταιρεία. Η κάθε εταιρεία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών γίνεται η επιλογή. Το ότι εσένα σου αρέσουν τα LG δεν ισχύει και για τους υπόλοιπους φυσικά..
Τέλος, το ότι τα nexus είναι φτιαγμένα από την LG το ανέφερες για καλό ?

Υ.Γ Δεν έχω κάτι με την LG. Σχεδόν όλες μου οι οθόνες/τηλεοράσεις είναι LG

-
AAAA sensei τωρα με προσβαλεις γιατι εχω το Nexus 4 και εχει και πολυ προσωπικοτητα !!!! χαχαχαχα ... Πλακα κανω , αλλα το κινητο το εχω . Παιδια δεν μπορεις να πεις σε καποιον τα samsung ειναι αχρηστα η τα Lg κλπ . Οταν το κινητο το εχεις για να κανεις την δουλεια σου και το αγοραζεις συμφωνα με αυτο , ειναι απαραιτητο το κινητο να το κοιτας και να σου φτιαχνει την διαθεση .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
mariodm22 έγραψε:AAAA sensei τωρα με προσβαλεις γιατι εχω το Nexus 4 και εχει και πολυ προσωπικοτητα !!!! χαχαχαχα ... Πλακα κανω , αλλα το κινητο το εχω . Παιδια δεν μπορεις να πεις σε καποιον τα samsung ειναι αχρηστα η τα Lg κλπ . Οταν το κινητο το εχεις για να κανεις την δουλεια σου και το αγοραζεις συμφωνα με αυτο , ειναι απαραιτητο το κινητο να το κοιτας και να σου φτιαχνει την διαθεση .
Μπορεί να μην εχει προσωπικότητα (για μένα τουλάχιστον) αλλά αναγνωρίζω το θετικό γεγονός οτι ειναι value for money.

-
Overclocking σε κινητό;Με την καμία παιδιά,δεν αξίζει άσε που θα σου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα.Όλα τα κινητά είναι ήδη πολύ γρήγορα το θέμα είναι το σάπιο software.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης