OS Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό JamieT » 12 Οκτ 2011, 18:06

Με κάλυψε απόλυτα ο Παύλος. Είναι ο βασικός λόγος που θα ήθελα ένα iPhone και όχι γιατί είναι καλή συσκευή από θέμα των specs.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 15 Οκτ 2011, 14:12

εγω παλι θα ηθελα να αναφερθω σε ενα OS που περιεργως εχει φαει απιστευτο κραξιμο και δεν το αξιζει....καθολου ομως..μιλαω για το windows phone 7.5 mango....αρχικα οταν ειδα τα πρωτα wp κινητα τα πηρα με κακο ματι...δοκιμασα ομως προσφατα το mango και επαθα πλακα...καταρχας μιλαμε για ισως το πιο καλογραμμενο OS για κινητα....απιστευτο scrolling, καθολου κολληματα χωρις να χρειαζεται διπυρηνους για να τρεξει οπως πρεπει (βλεπε android)...τα live tiles λειτουργουν υποδειγματικα και μπορουν ανα πασα στιγμη να σου δωσουν εικονα του τι ακριβως γινεται στο κινητο σου..ειναι πραγματικα το πιο ''διαφορετικο'' και ''καινοτομο'' os...το social integration στα wp7.5 δεν το συνανταμε σε καμια αλλη συσκευη και μιας και μιλαμε για συσκευη επικοινωνιας κατι τετοιο ειναι τεραστιο προσον...το γεγονος επισης οτι κανεις sync μεσω zune ειναι πολυ θετικο στοιχειο για μενα (το ιδιο θετικο το βρισκω και στην περιπτωση ios συσκευων με το itunes)...τα αρνητικα ειναι για την ωρα οι λιγες εφαρμογες σε σχεση με το ios και το γεγονος οτι οι υπηρεσιες τις ms δεν εχουν γινει ακομα πληρως διαθεσιμες στην ελλαδα, γεγονος που θα αλλαξει ομως πολυ συντομα...θεωρω οτι με το περασμα στα windows 8 θα φανε τρελο promotion τα wp και θα αποκτησουν το market share που τους αξιζει..ανυπομονω πλεον να ανακοινωθουν τα πρωτα nokia wp κινητα για να μεταπηδησω κι εγω στο νεο OS
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 15 Οκτ 2011, 16:36

Δουλεύω από προχθές το HTC Radar που έχει Mango 7.5 και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει εντελώς εικόνα για το λειτουργικό. Εξαιρετικό, αλλά με τις απουσίες που αναφέρει ο bahamut zero
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Shepard » 15 Οκτ 2011, 17:59

Kάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα vs μεταξύ των 3 λειτουργικών!

Πριν λίγο διάβασα ότι το Meego, στο Ν9 ντε, θα δεχθεί αργότερα στο 2012 μια αναβάθμιση όπου έχει ξεκινήσει από την κοινότητα και τους devs, κρατηθείτε, με 3500 νέα χαρακτηριστικά! (επίσημη αναφορά από τη Νοκια)
Αν γίνει κάτι τέτοιο, μιλάμε καθαρά για την μεγαλύτερη λαλακία της Νοκια στην ιστορία της!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Shepard » 15 Οκτ 2011, 21:47

Windows Phone 7.5 review: Ready, set, mango
http://www.gsmarena.com/windows_phone_7_5-review-655.php

Apple iOS 5 review: You've been notified
http://www.gsmarena.com/apple_ios_5-review-657.php
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 15 Οκτ 2011, 21:55

Sephiroth έγραψε:Δουλεύω από προχθές το HTC Radar που έχει Mango 7.5 και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει εντελώς εικόνα για το λειτουργικό. Εξαιρετικό, αλλά με τις απουσίες που αναφέρει ο bahamut zero

μπορεις να γαψεις λιγα λογια για τις εντυπωσεις που εχεις αποκομισει απο τη συσκευη αλλα και απο το OS???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 16 Οκτ 2011, 02:31

bahamut zero έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Δουλεύω από προχθές το HTC Radar που έχει Mango 7.5 και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει εντελώς εικόνα για το λειτουργικό. Εξαιρετικό, αλλά με τις απουσίες που αναφέρει ο bahamut zero

μπορεις να γαψεις λιγα λογια για τις εντυπωσεις που εχεις αποκομισει απο τη συσκευη αλλα και απο το OS???

Την Παρασκευή θα έχουμε παρουσιασούλα :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 16 Οκτ 2011, 08:30

Sephiroth έγραψε:
bahamut zero έγραψε:

μια χαρα!!! τελεια! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 30 Οκτ 2011, 13:31

Sephiroth έγραψε:
bahamut zero έγραψε:

δε θα γινει τελικα η παρουσιαση του radar??? ή εγινε και δεν το πηρα χαμπαρι???
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 31 Οκτ 2011, 01:44

Έγινε πατάτα με την παραλαβή της συσκευής, μας την πήρα πριν την ώρα της και δεν προλάβαμε να ετοιμάσουμε. Θα επανέλθουμε (αν όλα πάνε καλά) την Τρίτη με το Sensation XE :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB