- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 15:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
OS Κινητών
εγω παλι θα ηθελα να αναφερθω σε ενα OS που περιεργως εχει φαει απιστευτο κραξιμο και δεν το αξιζει....καθολου ομως..μιλαω για το windows phone 7.5 mango....αρχικα οταν ειδα τα πρωτα wp κινητα τα πηρα με κακο ματι...δοκιμασα ομως προσφατα το mango και επαθα πλακα...καταρχας μιλαμε για ισως το πιο καλογραμμενο OS για κινητα....απιστευτο scrolling, καθολου κολληματα χωρις να χρειαζεται διπυρηνους για να τρεξει οπως πρεπει (βλεπε android)...τα live tiles λειτουργουν υποδειγματικα και μπορουν ανα πασα στιγμη να σου δωσουν εικονα του τι ακριβως γινεται στο κινητο σου..ειναι πραγματικα το πιο ''διαφορετικο'' και ''καινοτομο'' os...το social integration στα wp7.5 δεν το συνανταμε σε καμια αλλη συσκευη και μιας και μιλαμε για συσκευη επικοινωνιας κατι τετοιο ειναι τεραστιο προσον...το γεγονος επισης οτι κανεις sync μεσω zune ειναι πολυ θετικο στοιχειο για μενα (το ιδιο θετικο το βρισκω και στην περιπτωση ios συσκευων με το itunes)...τα αρνητικα ειναι για την ωρα οι λιγες εφαρμογες σε σχεση με το ios και το γεγονος οτι οι υπηρεσιες τις ms δεν εχουν γινει ακομα πληρως διαθεσιμες στην ελλαδα, γεγονος που θα αλλαξει ομως πολυ συντομα...θεωρω οτι με το περασμα στα windows 8 θα φανε τρελο promotion τα wp και θα αποκτησουν το market share που τους αξιζει..ανυπομονω πλεον να ανακοινωθουν τα πρωτα nokia wp κινητα για να μεταπηδησω κι εγω στο νεο OS

-
bahamut zero - Δημοσιευσεις : 69
Kάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα vs μεταξύ των 3 λειτουργικών!
Πριν λίγο διάβασα ότι το Meego, στο Ν9 ντε, θα δεχθεί αργότερα στο 2012 μια αναβάθμιση όπου έχει ξεκινήσει από την κοινότητα και τους devs, κρατηθείτε, με 3500 νέα χαρακτηριστικά! (επίσημη αναφορά από τη Νοκια)
Αν γίνει κάτι τέτοιο, μιλάμε καθαρά για την μεγαλύτερη λαλακία της Νοκια στην ιστορία της!
Πριν λίγο διάβασα ότι το Meego, στο Ν9 ντε, θα δεχθεί αργότερα στο 2012 μια αναβάθμιση όπου έχει ξεκινήσει από την κοινότητα και τους devs, κρατηθείτε, με 3500 νέα χαρακτηριστικά! (επίσημη αναφορά από τη Νοκια)
Αν γίνει κάτι τέτοιο, μιλάμε καθαρά για την μεγαλύτερη λαλακία της Νοκια στην ιστορία της!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Windows Phone 7.5 review: Ready, set, mango
http://www.gsmarena.com/windows_phone_7_5-review-655.php
Apple iOS 5 review: You've been notified
http://www.gsmarena.com/apple_ios_5-review-657.php
http://www.gsmarena.com/windows_phone_7_5-review-655.php
Apple iOS 5 review: You've been notified
http://www.gsmarena.com/apple_ios_5-review-657.php

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Sephiroth έγραψε:Δουλεύω από προχθές το HTC Radar που έχει Mango 7.5 και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει εντελώς εικόνα για το λειτουργικό. Εξαιρετικό, αλλά με τις απουσίες που αναφέρει ο bahamut zero
μπορεις να γαψεις λιγα λογια για τις εντυπωσεις που εχεις αποκομισει απο τη συσκευη αλλα και απο το OS???

-
bahamut zero έγραψε:Sephiroth έγραψε:Δουλεύω από προχθές το HTC Radar που έχει Mango 7.5 και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει εντελώς εικόνα για το λειτουργικό. Εξαιρετικό, αλλά με τις απουσίες που αναφέρει ο bahamut zero
μπορεις να γαψεις λιγα λογια για τις εντυπωσεις που εχεις αποκομισει απο τη συσκευη αλλα και απο το OS???
Την Παρασκευή θα έχουμε παρουσιασούλα

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:bahamut zero έγραψε:Sephiroth έγραψε:Δουλεύω από προχθές το HTC Radar που έχει Mango 7.5 και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει εντελώς εικόνα για το λειτουργικό. Εξαιρετικό, αλλά με τις απουσίες που αναφέρει ο bahamut zero
μια χαρα!!! τελεια!

-
Sephiroth έγραψε:bahamut zero έγραψε:Sephiroth έγραψε:Δουλεύω από προχθές το HTC Radar που έχει Mango 7.5 και μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει εντελώς εικόνα για το λειτουργικό. Εξαιρετικό, αλλά με τις απουσίες που αναφέρει ο bahamut zero
δε θα γινει τελικα η παρουσιαση του radar??? ή εγινε και δεν το πηρα χαμπαρι???

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης