- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 01:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
KINHTO THΛΕΦΩΝΟ. ΠΟΙΟ ???
Aπο πλαισιο που δοκιμασα το συγκεκριμενο htc που εβαλα μου αρεσε αρκετα και σαν εμφανιση αλλα και το λειτουργικο μου φανηκε παρα πολυ καλο με αρκετες δυνατοτητες.Πιστευω πως ειναι θεμα συνηθειας μιας και τωρα ειμαι κατοχος android αλλα θα ηθελα δοκιμασω καποια στιγμη και τα windows ποιο αναλυτικα,γιατι με 5-10 λεπτα στα ορθια φυσικο ηταν να μην μπορουσα να δω ολα τα πλεονεκτηματα και τα μειωνεκτηματα του .
-
ssns - Δημοσιευσεις : 206
kumas έγραψε:κοιτα αυτο:http://www.skroutz.gr/s/2518559/Sony-Xperia-J.html φιλε το xperia j το εχω λατρεψει το εχω κατι μηνες και ειναι απιστευτο.
Δεν φαίνεται κακό αλλά αυτό το πράμα που η Sony έχει πάρει όλη την αλφαβήτα και φτιάχνει κινητά, κάπως με χαλάει

Μπορεί όμως να ναι όντως καλό !
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
kumas έγραψε:δεν καθολου κακο και ενταξει το ονομα σε χαλαει ασε που οταν το προφερεις ακουγεται πολυ ωραια στον αλλον. κανονικα εγω οταν το πηρα το ειχα παρει πιο ακριβο αλλα επεσε η τιμη του.
εγω παντως σε ολους προτεινω της sony τα κινητα γιατι ειναι απιστευτα.
χαχαχα "σόνυ εξπίρια τζέι"

-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Εγω εχω ακουσει πολυ αρνητικα σχολια για τα sony!Παρα πολλοι εχουν προτιμησει κατι αλλο σε παρομοια χρηματα μιας και λενε οτι δεν ειναι αξιοπιστα κτλ!kumas παιζει να εισαι ο πρωτος τον οποιο βλεπω να λεει κατι θετικο για την sony!Μονο το z μου αρεσει απο την σειρα της.Για ολα τα αλλα θα πηγαινα σε αλλη εταιρια
-
ssns - Δημοσιευσεις : 206
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης