- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 22:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προταση για αγορα κινητου
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παιδιά, θα ρωτήσω για 3 κινητά.
Νokia Lumia 620 / Samsung S3 Mini / Sony Xperia T.
Πείτε μου την άποψή σας παρακαλώ. Κυρίως κάτοχοι των παραπάνω κινητών.
Προσωπικά στο Lumia μ' αρέσει ότι είναι Windows phone και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.
Το Samsung μ'αρέσει γιατί είναι εγγύηση η εταιρία και το Sony γιατί έχει, στα χαρτιά τουλάχιστον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3 τους.
Όλα τα έχω βρεί στην ίδια πάνω κάτω τιμή και πραγματικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω.
Για το Nokia είχα ακούσει πως είχε πρόβλημα με την μπαταρία αλλά το ξεπέρασε με ένα update.
Για το Samsung ακόμα διαβάζω πως πέφτει γρήγορα η μπαταρία του. Και είμαι σε δήλιμα. Τι προτείνετε?
ΥΓ: Μην προτείνετε άλλα. Ας αρκεστούμε σ' αυτά τα 3.
Νokia Lumia 620 / Samsung S3 Mini / Sony Xperia T.
Πείτε μου την άποψή σας παρακαλώ. Κυρίως κάτοχοι των παραπάνω κινητών.
Προσωπικά στο Lumia μ' αρέσει ότι είναι Windows phone και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.
Το Samsung μ'αρέσει γιατί είναι εγγύηση η εταιρία και το Sony γιατί έχει, στα χαρτιά τουλάχιστον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3 τους.
Όλα τα έχω βρεί στην ίδια πάνω κάτω τιμή και πραγματικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω.
Για το Nokia είχα ακούσει πως είχε πρόβλημα με την μπαταρία αλλά το ξεπέρασε με ένα update.
Για το Samsung ακόμα διαβάζω πως πέφτει γρήγορα η μπαταρία του. Και είμαι σε δήλιμα. Τι προτείνετε?
ΥΓ: Μην προτείνετε άλλα. Ας αρκεστούμε σ' αυτά τα 3.

-
kOimpreSSer - Δημοσιευσεις : 30
review του xperia T εδώ http://www.enternity.gr/Article/Sony-Xp ... 14018.html
νομίζω πως μάλλον αυτό θα έπαιρνα, αφού τα χρήματά που ζητάει είναι ξεφτίλα για τα specs του.. root, άλλη rom και άντε γεια!
νομίζω πως μάλλον αυτό θα έπαιρνα, αφού τα χρήματά που ζητάει είναι ξεφτίλα για τα specs του.. root, άλλη rom και άντε γεια!
-
Dimcar - Δημοσιευσεις : 57
Ξέρω πως η δύναμη του iphone 4S σε σχέση με το 4 είναι μεγαλύτερη, αλλά φαίνεται πολύ η διαφορά σε βαριά games όπως infinity blade II; Στο 3GS το II έτρεχε σχετικά καλά. Αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά παραπάνω; Το καλό είναι πως και τα δύο μοντέλα πάνε σε ios7. Τέλος iphone 4/4S ή Xperia T;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Απλά το τρέχει πιο γρήγορα σου παραθέτω και βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=M_hXZaHKza0
Δεν ξέρω αν αξίζει,πάντως το καλύτερο θα είναι να περιμένεις να βγει πρώτα το 5s γιατί αποσύρουν το 5 και θα πέσει πολύ η τιμή του.Στην τελική μπορεί να τσιμπήσεις κάνα 5 ή να πέσει πάρα πολύ το 4s. Προτιμώ android γιαυτό στην θέση σου θα έπαιρνα ένα s3 μιας και έχει καλύτερο υποσύστημα γραφικών από το xperia T και σαφώς πιο "περπατημένο" από διάφορες ομάδες που φτιάχνουν rom.
http://www.youtube.com/watch?v=M_hXZaHKza0
Δεν ξέρω αν αξίζει,πάντως το καλύτερο θα είναι να περιμένεις να βγει πρώτα το 5s γιατί αποσύρουν το 5 και θα πέσει πολύ η τιμή του.Στην τελική μπορεί να τσιμπήσεις κάνα 5 ή να πέσει πάρα πολύ το 4s. Προτιμώ android γιαυτό στην θέση σου θα έπαιρνα ένα s3 μιας και έχει καλύτερο υποσύστημα γραφικών από το xperia T και σαφώς πιο "περπατημένο" από διάφορες ομάδες που φτιάχνουν rom.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Αν πάρω iphone μιλάω για μεταχειρισμένο και στα δύο μοντέλα. Εδώ το 4 το βρίσκω μεταχειρισμένο όσο έχει το xperia SP καινούριο. Όταν λες θα πέσει πολύ η τιμή του; Γιατί να βρίσκουμε καινούριο iphone 4/4S/5 16 GB στα 300 ευρώ στην Ελλάδα αποκείεται..

-
Καινούργιο δεν παίζει με τίποτα, απλά μήπως και πέσουν και οι τιμές στα μεταχειρισμένα με την έλευση του iphone 5s. Για s3 το σκέφτεσαι;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Δεν το έχω και πολύ στην προτίμηση μου αλλά αν δεν έχω άλλη επιλογή και είναι και φθηνό τότε ναι. Προτιμώ περισσότερο Sony ή Apple είναι η αλήθεια.

-
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης