Προταση για αγορα κινητου

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 09 Ιούλ 2013, 11:46

το εχω παρει εδω και καιρο το galaxy s3 mini εινε παρα πολλυ καλο κινητο με εχει καταβολεψει και το εβαλα στα δυσκολα δλδ με 3g και η μπαταρια αντεξε ηταν πιστευω μια καλη αγωρα πιστευω να με παει 3-4 χρονακια μεχρι να παρω το επομενο :D
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό kOimpreSSer » 07 Αύγ 2013, 20:16

Παιδιά, θα ρωτήσω για 3 κινητά.
Νokia Lumia 620 / Samsung S3 Mini / Sony Xperia T.

Πείτε μου την άποψή σας παρακαλώ. Κυρίως κάτοχοι των παραπάνω κινητών.
Προσωπικά στο Lumia μ' αρέσει ότι είναι Windows phone και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.
Το Samsung μ'αρέσει γιατί είναι εγγύηση η εταιρία και το Sony γιατί έχει, στα χαρτιά τουλάχιστον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3 τους.

Όλα τα έχω βρεί στην ίδια πάνω κάτω τιμή και πραγματικά δεν ξέρω τι να αποφασίσω.
Για το Nokia είχα ακούσει πως είχε πρόβλημα με την μπαταρία αλλά το ξεπέρασε με ένα update.
Για το Samsung ακόμα διαβάζω πως πέφτει γρήγορα η μπαταρία του. Και είμαι σε δήλιμα. Τι προτείνετε?

ΥΓ: Μην προτείνετε άλλα. Ας αρκεστούμε σ' αυτά τα 3. :roll:
Άβαταρ μέλους
kOimpreSSer

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 08 Αύγ 2013, 21:05

Σαν πρόταση vfm samsung core,199 Ευρω,1,2 ghz επεξεργαστης,8 gb μνημη,4,3 ιντσες,jb λογισμικο

Το κινητό πεταει,λαγκς 0 ταχύτατο
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Alucard » 09 Αύγ 2013, 13:35

kOimpresser για το Lumia 620 θα ανέβει review μία από τις επόμενες μέρες. Για τα άλλα 2 ρώτα τον Καρέτσο :P
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 09 Αύγ 2013, 17:28

review του xperia T εδώ http://www.enternity.gr/Article/Sony-Xp ... 14018.html
νομίζω πως μάλλον αυτό θα έπαιρνα, αφού τα χρήματά που ζητάει είναι ξεφτίλα για τα specs του.. root, άλλη rom και άντε γεια!
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Σεπ 2013, 15:31

Ξέρω πως η δύναμη του iphone 4S σε σχέση με το 4 είναι μεγαλύτερη, αλλά φαίνεται πολύ η διαφορά σε βαριά games όπως infinity blade II; Στο 3GS το II έτρεχε σχετικά καλά. Αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά παραπάνω; Το καλό είναι πως και τα δύο μοντέλα πάνε σε ios7. Τέλος iphone 4/4S ή Xperia T;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 11 Σεπ 2013, 16:19

Απλά το τρέχει πιο γρήγορα σου παραθέτω και βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=M_hXZaHKza0
Δεν ξέρω αν αξίζει,πάντως το καλύτερο θα είναι να περιμένεις να βγει πρώτα το 5s γιατί αποσύρουν το 5 και θα πέσει πολύ η τιμή του.Στην τελική μπορεί να τσιμπήσεις κάνα 5 ή να πέσει πάρα πολύ το 4s. Προτιμώ android γιαυτό στην θέση σου θα έπαιρνα ένα s3 μιας και έχει καλύτερο υποσύστημα γραφικών από το xperia T και σαφώς πιο "περπατημένο" από διάφορες ομάδες που φτιάχνουν rom.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Σεπ 2013, 17:53

Αν πάρω iphone μιλάω για μεταχειρισμένο και στα δύο μοντέλα. Εδώ το 4 το βρίσκω μεταχειρισμένο όσο έχει το xperia SP καινούριο. Όταν λες θα πέσει πολύ η τιμή του; Γιατί να βρίσκουμε καινούριο iphone 4/4S/5 16 GB στα 300 ευρώ στην Ελλάδα αποκείεται..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 11 Σεπ 2013, 19:49

Καινούργιο δεν παίζει με τίποτα, απλά μήπως και πέσουν και οι τιμές στα μεταχειρισμένα με την έλευση του iphone 5s. Για s3 το σκέφτεσαι;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 12 Σεπ 2013, 14:20

Δεν το έχω και πολύ στην προτίμηση μου αλλά αν δεν έχω άλλη επιλογή και είναι και φθηνό τότε ναι. Προτιμώ περισσότερο Sony ή Apple είναι η αλήθεια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB