Αγορα Κινητου!

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Αγορα Κινητου!

Δημοσίευσηαπό tolisju » 26 Φεβ 2014, 16:46

Γεια σας!Θελω να παρω ενα κινητο μεχρι 200 ευρω(Αντε να κανω την υπερβαση να βαλω ενα 50-60αρι ακομα αμα αξιζει τοσο πολυ).Ποιο μου προτεινετε?Μου αρεσε αρκετα το samsung galaxy s4 mini(το βρηκα στα 258 ευρω)αξιζει η μπορω να βρω καποιο καλυτερο?Δεν εχω ιδεα απο κινητα  αμα μπορειτε απαντηστε .Ξεχασα να αναφερω οτι το θελω κυριως για παιχνιδια,internet και εφαρμογες(Οσο ειναι εφικτο σε αυτα τα χρηματα)
tolisju

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 26 Φεβ 2014, 17:39

Aφου σου αρέσει η SAMSUNG το καλύτερο κινητό της σε αυτά τα λεφτά που έχεις είναι κατά την γνώμη μου το SAMSUNG ATIV S
http://www.mobile14.gr/index.php?route= ... uct_id=280
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό tolisju » 26 Φεβ 2014, 17:55

Δεν μπορω να πω πως εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση.Απλως Andriod θελω να εχει.
Οκ σε ευχαριστω
tolisju

Δημοσίευσηαπό tolisju » 26 Φεβ 2014, 19:34

Οποιος αλλος θελει να προτεινει κατι,ελευθερα :)
tolisju

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 27 Φεβ 2014, 17:59

παρε το samsung s3. απλα το καλυτερο και σε καλη τιμη
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό gamelover » 28 Μαρ 2014, 23:02

παιδιά υπάρχει κάποια διαφορά να αγοράσεις κινητό απο skroutzμάγαζα;κυρίως απο άποψη εγγύησης των κινητών;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 28 Μαρ 2014, 23:21

Καμία διαφορά. Ούτως η άλλως από το μαγαζί αγοράζεις. Το skroutz απλά συγκεντρώνει τις καλύτερες τιμές και τις παρουσιάζει.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Sensei » 28 Μαρ 2014, 23:29

gamelover έγραψε:παιδιά υπάρχει κάποια διαφορά να αγοράσεις κινητό απο skroutzμάγαζα;κυρίως απο άποψη εγγύησης των κινητών;

Δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Απλά τα κινητά αυτά που έχουν, προορίζονταν για άλλες χώρες όπου είναι διαφορετική η τιμολόγηση τους.
Από θέμα εγγύησης, επίσης δεν υπάρχει διαφορά. Όλα ΟΚ !
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό neopapad » 28 Μαρ 2014, 23:44

μετά απο προσωπική εμπειρία να ξέρεις οτι κινητά που προορίζονται για αλλες χώρες έχουν θέμα με τα ανταλλακτικα. καθυστερεί πολύ η παραλαβή τους. αχρείαστο να ειναι αυτό το πρόβλημα.
neopapad

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό gamelover » 29 Μαρ 2014, 10:42

oκ.Επειδή σκέφτομαι να πάρω το z1 πιστεύετε αξίζει να περιμένω να βγεί το z2,σε κάνα μήνα,μήπως και πέσει η τιμή του ή δεν επηρεάζεται;Σε ένα γράφημα που υπάρχει στο skroutz αναφέρει τι τιμή που έχει ένα προιόν(ελάχιστη-μέγιστη) σε όλη την χρονική περίοδο απο τη στιγμή που βγαίνει στην αγορά μέχρι σήμερα,και παρατήρησα ότι ο προκάτοχος του το z δεν είχε πτώση τιμής όταν εμφανίστηκε το z1.
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB