Σωστά και ωραία όλα αυτά diver_gr, αλλά εγώ παρόλο που είμαι εδώ και χρόνια σε Windows Phone, τα υποστηρίζω και παρόλο που φαίνεται πως, επιτέλους, κάτι πάει να γίνει με συνολικά πιο σωστή υποστήριξη κ.λπ., τα Windows 10 mobile (σε συσκευή που τα υποστηρίζει κανονικά) μόνο προβλήματα μου δημιουργούν. Ειδικά μετά το Anniversary Update δεν λύθηκε κανένα από τα μικροπροβλήματα που υπήρχαν και δημιουργήθηκαν μερικά ακόμα.
Όντως το app gap εξακολουθεί να είναι πρόβλημα, αλλά με τα Universal Windows Apps φαίνεται πως ήδη υπάρχει η απαραίτητη κίνηση και προσπάθεια για να κλείσει το κενό. Αλλά είναι αδιανόητο συσκευή που υποστηρίζει κανονικά το λειτουργικό να ξεμένει με τόσα και τόσα προβλήματα. Και μιλάω πάντα για τα κανονικά updates, όχι beta, Fast-Slow ring κ.λπ. Και αυτό είναι κάτι που στα Windows Phone 8/8.1 ήταν πολύ μικρότερο σαν φαινόμενο.
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 01:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Windows Phones
Θεωρώ οτι είναι αναλογα και τι θες να κανεις με το κινητο. To android είναι πιο open source, μπορεις να φτιάξεις δικές σου εφαρμογές, υπάρχουν περισσότερες στο App Store. Εξαρταται τι θες να κανει το κινητο σου και τι σε βολευει.
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης