lg g2 για τωρα, εκτος κι αν περιμενετε ενα χρονο να βγει το νεο iphone.
ας ελπισουμε να ειναι edge to edge
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 18:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
KINHTO THΛΕΦΩΝΟ. ΠΟΙΟ ???
καλησπέρα παιδιά!έχω μπει σε σκέψεις να αγοράσω κινητό μιας και τα τελευταία 3 χρόνια είμαι με ένα xperia mini.Ωστόσο έχω κάποιες ερωτήσεις και θα ήθελα αν μπορούσατε να με βοηθήσετε.Μετά απο κάποια σχετική έρευνα θεωρώ ότι το καλύτερο κινητό για εμένα είναι το xperia z1 μιας και απ'οτι διαβάζω στο ινετρνετ θα πάρει και το android kitkat.Η απορία μου είναι η εξής:το κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά έχει 430(εννοείται skroutz) αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι αν είναι να το αγοράσω σχετικά άμεσα ή να περιμένω να βγεί το z2...ώστε να πέσει η τιμή του...απλά δεν ξέρω πότε περίπου θα βγεί το z2(ακούγεται ότι θα το παρουσιάσει η sony στην MWC τώρα το φεβρουάριο...) στην ελληνική αγορά κυρίως και αν πόσο περίπου θα είναι η μείωση της τιμής του...
αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο ευχαρίστως απλά νομίζω ότι αυτό με καλύπτει σχεδόν σε όλα(κάμερα,τεχνικά χαρακτηριστικά,4.4 android,ανθεκτικό στο νερό)
α!αν κάποιος το έχει ας μας δώσει κάποιες πληροφορίες,με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα σε ένα κινητό..και νομίζω ότι αυτό έχει πολύ καλή...
αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο ευχαρίστως απλά νομίζω ότι αυτό με καλύπτει σχεδόν σε όλα(κάμερα,τεχνικά χαρακτηριστικά,4.4 android,ανθεκτικό στο νερό)
α!αν κάποιος το έχει ας μας δώσει κάποιες πληροφορίες,με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα σε ένα κινητό..και νομίζω ότι αυτό έχει πολύ καλή...
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
αποκλειεται να βγει το z2 τοσο συντομα, αφου το z1 τωρα δυο μηνες εχει που βγηκε και τα εχει και ολα και τεραπυρηνο 2,2. εγω προσωπικα δε θα το περνα, ειναι πολυ μεγαλο, βαρυ, η οθονη του δε μου αρεσει, ουτε το interface της σονυ. το lg g2 ειναι καλυτερο
-
Schumacher - Δημοσιευσεις : 58
γενικά όμως απ'οσο έχω παρατηρήσει και στο review του enternity δείχνουν να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το κινητό.Αν σου πω ότι το αμέσως επόμενο κινητό για να μν πω στην ίδια σειρά είναι το lg g2;Θα πρέπει να επιλέξω το 32gb βέβαια και όχι το 16 μιας και τα 16 τα θεωρώ πολύ λίγα για τέτοια κινητά.απλά εκεί υστερεί στο θέμα της ανθεκτικότητας κάτι το οποίο με ενδιαφέρει αρκετά(θέλω να ξέρω ότι ένα κινητό 450 ευρώ δεν θα είναι τόσο ευάλωτο).Οταν έχω 2 κινητά τα οποία είναι ίδια ουσιαστικά γιατί να μην επιλέξω αυτό που έχει και ανθεκτικότητα σε σκόνη και νερό;αν υστερούσε κάπου το z1 σε σχέση με το lg g2 ναι θα το σκεφτόμουν αλλά πραγματικά αυτά τα 2 κινητά τα θεωρώ ισάξια και μόνο τα υλικά του z1 είναι που με τραβάνε.
-
παντως το g2 ειναι και φθηνοτερο. πηγαινε σε μαγαζι και δες τα και live. το g2 ειναι και μικροτερο και ελαφρυτερο. το αλλο ειναι πολυ μεγαλο, με κατι περιθωρια τεραστια
-
χα!ναι αυτό ισχύει για τα περιθώρια!δεν με ενοχλεί,αν και εμφανισιακά είναι πιο ωραίο το lg g2 που είναι λες και πιάνεις μια οθόνη και τίποτα άλλο!το βλέπεις και λες μα καλά δεν έχει όρια;;έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι...φθηνότερο είναι το 16gb και εκεί θα πρέπει να γνωρίζω αν αυτά τα gb θα μου είναι αρκετά ή όχι... καθώς αμά μου αρκούν ίσως να επιλέξω το συγκεκριμένο.πάντως πρέπει να πάω μια βόλτα γιατί δεν τα έχω δει απο κοντά. το lg g2 μόνο έχω δει πολύ λίγο και θυμάμαι που είχα ενθουσιαστεί με την ζωντάνια και τα χρώματα της οθόνης...
-
οντως η ζωντανια και τα χρωματα της οθονης ειναι απιστευτα ωραια, το ζ1 ειναι ενα σκαλι κατω σ αυτο τον τομεα
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης