έχω ξανά αναφέρει το παρακάτω θέμα αλά δεν ήμουν ακριβής
πριν 1 εβδομάδα αγόρασα μια MSI Gtx 960 2g oc δεν ήξερα και δεν είχα ξανά κανί overclock λυπών από περιέργεια ανεβάζω στο Afterburner τέρμα 4-5 φόρες τα παρακάτω
power limited
core clock
memory clock
fan speed auto
σαν αποτελέσματα να μου βγάζει στην οθόνη κάτι μικρά στίγματα σαν pixel όταν έμπαινα με αυτές της ρύθμισης σε game οπός AC unity - Far-Cry 4
όλα κολλούσαν στο αρχικό video και αναγκαζόμουν να κανό riset και να μπω στα windows 7 τελικά έσβησα το Afterburner και ξαναπέρασα τους driver υπαρχή περίπτωση όλο αυτό να μου έκανε κάποια ζημιά στην κάρτα γραφικών γιατί τώρα τελευταία έχω κάτι κωλύματα sta windows κώλυμα και συριγμός στη εκκινήσει εκεί που λέει το καλώς ορίσατε και αναγκάζουμε να το κλείσω από το τροφοδοτικό
παντός εκτός από αυτό το κώλυμα στα game με normal (διλ. χωρίς overclock) ρυθμίσεις δε βλέπω κάποιο πρόβλημα
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
MSI Gtx 960
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
chrkain έγραψε:έχω ξανά αναφέρει το παρακάτω θέμα αλά δεν ήμουν ακριβής
πριν 1 εβδομάδα αγόρασα μια MSI Gtx 960 2g oc δεν ήξερα και δεν είχα ξανά κανί overclock λυπών από περιέργεια ανεβάζω στο Afterburner τέρμα 4-5 φόρες τα παρακάτω
power limited
core clock
memory clock
fan speed auto
σαν αποτελέσματα να μου βγάζει στην οθόνη κάτι μικρά στίγματα σαν pixel όταν έμπαινα με αυτές της ρύθμισης σε game οπός AC unity - Far-Cry 4
όλα κολλούσαν στο αρχικό video και αναγκαζόμουν να κανό riset και να μπω στα windows 7 τελικά έσβησα το Afterburner και ξαναπέρασα τους driver υπαρχή περίπτωση όλο αυτό να μου έκανε κάποια ζημιά στην κάρτα γραφικών γιατί τώρα τελευταία έχω κάτι κωλύματα sta windows κώλυμα και συριγμός στη εκκινήσει εκεί που λέει το καλώς ορίσατε και αναγκάζουμε να το κλείσω από το τροφοδοτικό
παντός εκτός από αυτό το κώλυμα στα game με normal (διλ. χωρίς overclock) ρυθμίσεις δε βλέπω κάποιο πρόβλημα
Καταρχάς μην αγχώνεσαι, δεν έχεις προκαλέσει κάτι στην κάρτα σου, δεν χαλάνε έτσι εύκολα οι κάρτες. Βέβαια και να πάθει κάτι εφόσον έχεις εγγύηση δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Αρχικά αφού είσαι αρχάριος στο θέμα του overclocking, ρώτα κάποιον φίλο σου ή γνωστό σου να σε βοηθήσει ή μην ασχοληθείς καθόλου, μη νομίζεις ότι θα σου δώσει τρελά fps, το πολύ max 5-6 fps σε περιπτώσεις που είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Τα προβλήματα που σου εμφάνισε ηταν τα artifacts, λογικά είχες πουσάρει τις μνήμες της κάρτας αρκετά σε σημείου που ή χρειαζόταν παραπάνω ρεύμα ή δεν πήγαινε άλλο.
Βγάλε το msi afterburner
Επίσης βγάλε τους drivers που έχεις χρησιμοποιώντας το DDU (display driver unistaller)
και πέρνα τους τελευταίους επίσημους
-
eptanhsios - Δημοσιευσεις : 12
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης