- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
steam
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
steam
Γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια οσο αφορα το steam.Καταρχας συγνωμη για το μεγεθος του κειμενου απλα πρεπει να εξηγησω με λεπτομερειες.Εχω windows 8,1 pro και το pc μου ειναι αρκετα δυνατο(nvidia gtx 980 i7 4790k στα 4,00 ghz).Ενω παλια επαιζα μια χαρα ολα τα παιχνιδα τον χειμωνα λογω καλοκαιριου ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω παρα μονο επαιζα σε κονσολα.Πριν μια εβδομαδα αγορα το rocket league για pc και με το που ξεκιναγε εκανε restart ο υπολογιστης.Σκεφτηκα οτι ηταν θεμα παιχνιδιου και μπηκα στην κοινοτητα για λυσεις.Αμεσως μετα δοκιμασα αλλο παιχνιδι το dying light οπου επαιξα κανενα 20 λεπτο και παλι τα ιδια restart ο υπολογιστης χωρις να γραψει καποιο κωδικο λαθους ενω ξεχασα να πω οτι μονο 2 φορες μπηκα στο μενου του rocket league οπου ξανα κολλησε.Αλλα 2 παιχνιδια που δοκιμασα τα οποια εμ δεν ηταν αγορασμενα (hatred,zombie army trilogy)παλι παιζω αλλα σε τυχαιο σημειο με πεταει εξω με restart.Tο παραξενο ειναι οτι χθες δοκιμασα το rocket league σε windows 10 στο λαπτοπ εχω παιξει 6 αγωνες χωρις κανενα προβλημα.Tωρα κατεβαζω και το dying light να το δω αν και κατι μου λεει πως δεν θα εχω προβλημα.Εχω κανει unistall το steam ,εχω αλλαξει γραμμα στο δισκο απο το d: το εκανα Install στο c: χωρις επιτυχια,Διαβασα για υπερβολικη θερμοκρασια που καποιος ελεγε αλλα δεν νομιζω, εχω 750 τροφοδοτικο και σε φουλ ρυθμους τα fan το εκανα επιτηδες μηπως και επαιζε ρολο αυτο ,απενεργοιησα και το avira αλλα τζιφος.Οποιος ξερει πραγματικα θα με σωσει γιατι σκεφτομαι να βαλω τα windows 7 ξανα παλι
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
Βαλε ενα προγραμμα μετρησης θερμοκρασιες οπως speedfan ή speccy γιατι τωρα το καλοκαιρι λογο ζεστης ποτε δεν ξερεις.
Δεν εχει σημασια η θερμοκρασια του τροφοδοτικου αλλα της cpu και της καρτας. Λογικα η καρτα δεν εχει προβλημα, αν εχει θα εβλεπες artifacts στην οθονη.
Τι τροφοδοτικο εχεις? Δεν αποκλειεται να φταιει και αυτο αν δεν ειναι καποιο ποιοτικό.
Δεν εχει σημασια η θερμοκρασια του τροφοδοτικου αλλα της cpu και της καρτας. Λογικα η καρτα δεν εχει προβλημα, αν εχει θα εβλεπες artifacts στην οθονη.
Τι τροφοδοτικο εχεις? Δεν αποκλειεται να φταιει και αυτο αν δεν ειναι καποιο ποιοτικό.

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Οι θερμοκρασιες για idle φαίνονται μια χαρα. Δηλαδη αν δεν χτυπαει 70αρια και 80αρια σε full load τοτε δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας. Αν θες δοκιμασε και καποιο αλλο προγραμμα μετρησης για να σιγουρευτεις πως ειναι σωστες οι θεμροκρασιες αλλα μαλλον εισαι κομπλε απο αυτο το θεμα.
Το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο οποτε πιθανο να μην φταιει αυτο.
Συνηθως αυτα τα 2 ειναι τα πιο υποπτα.
Κανε updates τους drivers της καρτας μηπως και.
Αλλα προβληματα με το pc ειχες ή μονο οταν τρεχεις καποιο παιχνιδι?
Το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο οποτε πιθανο να μην φταιει αυτο.
Συνηθως αυτα τα 2 ειναι τα πιο υποπτα.
Κανε updates τους drivers της καρτας μηπως και.
Αλλα προβληματα με το pc ειχες ή μονο οταν τρεχεις καποιο παιχνιδι?

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Συγνωμη που αργησα να απαντησω απλα εκανα δοκιμη το dying light για να δω τι θα γινει.Επαιξα 41 λεπτα χωρις να γινει κατι και απλα βγηκα εξω για να απαντησω εδω.Τσεκαρα για τυχον ενημερωσεις ολα ειναι ενταξει και γενικα οταν εχω τον υπολογιστη ανοιχτο δεν εχω κανενα προβλημα.Θα πω κατι χαζο αλλα σκεφτομαι οτι ισωσ καποιο προγραμμα να εχω και μπλοκαρει το steam.Eκανα αυτο που ειπε ο sdragon και ευχαριστω για την απαντηση του ,λοιπον ετρεξα το speecy ενω επαιζα το παιχνιδι και ειχα αυτα
cpu: 40 βαθμους
καρτα γραφικων :75 βαθμους
και οι 3 δισκοι(ενας εξωτερικος) που εχω ειναι 31,38,33
cpu: 40 βαθμους
καρτα γραφικων :75 βαθμους
και οι 3 δισκοι(ενας εξωτερικος) που εχω ειναι 31,38,33
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
full scan με antivirus στο pc? Ίσως κάτι να σε έχει χτυπήσει και να συνδέεται με το bootαρισμα σε games...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
that_greek_gamer - Δημοσιευσεις : 8
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης