- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 12:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
προβλημα υπολογιστης
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
προβλημα υπολογιστης
καλημερα ανοιγο το ccleaner και δν μου ανοιγοι το προγραμμα τι μπορει να φταιει εκανα σκαναρισμα για ιους αλλα τπτ τα ιδια ευχαριστω πολυ
-
dimitris1987 - Δημοσιευσεις : 133
Αρα το ξεριζωσες μια και καλη το προβλημα
Απο εδω κ περα σου συστηνω να εχεις ενα windows system repair disc για επιδιορθωση, να μην κανεις φορματ για ψυλλου πηδημα!
Περισσοτερα εδω: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/create-a-system-repair-disc
Πιστεψε με θα σε σωσει απο πολλα προβληματα...

Απο εδω κ περα σου συστηνω να εχεις ενα windows system repair disc για επιδιορθωση, να μην κανεις φορματ για ψυλλου πηδημα!
Περισσοτερα εδω: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/create-a-system-repair-disc
Πιστεψε με θα σε σωσει απο πολλα προβληματα...
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
ευχαριστω πολυυυ φιλε να σε καλα να ρωτισο κατι ασχετο εγω αν βαλω τα windows 10 θα εχω direct 12 εχω την καρτα 770 gigabyte 4 gb ευχαριστω και παλι
-
dimitris1987 έγραψε:ευχαριστω πολυυυ φιλε να σε καλα να ρωτισο κατι ασχετο εγω αν βαλω τα windows 10 θα εχω direct 12 εχω την καρτα 770 gigabyte 4 gb ευχαριστω και παλι
Σιγουρα, μιας και η nVidia ανακοινωσε πως ολες οι dx11 compatible καρτες της, ανεξαρτητως αρχιτεκτονικης θα υποστηριζουν dx12! Ειναι απαραιτητο ομως να πας στα windows 10.
-
ακουσα οτι μονο στα windows 10 υποστιριζει direct 12 οχι στα 7 π εχω εγω σορρυ αν σε κουρασα ευχαριστω
-
dimitris1987 έγραψε:ακουσα οτι μονο στα windows 10 υποστιριζει direct 12 οχι στα 7 π εχω εγω σορρυ αν σε κουρασα ευχαριστω
Ετσι ακριβως ειναι. Το dx 12 θα ειναι διαθεσιμο αποκλειστικα στα windows 10, αυτο που τονισα ειναι οτι η καρτα που εχεις θα ειναι συμβατη. Απο τα windows 7 δικαιουσαι δωρεαν αναβαθμιση στα windows 10 που ερχονται 29 Ιουλιου.
Δε με κουραζουν 2-3 ποστ παραπανω, σημασια εχει να παρεις την απαντηση που ψαχνεις

-
dimitris1987 έγραψε:να ρωτισο κατι τελευταιο για να γινει direct 12 ι καρτα θα γινει μεσω driver τις καρτα
Δεν ξερω λεπτομερειες, αλλα φανταζομαι ναι. Εσυ παντως δε θα χρειαστει να κανεις κατι ιδιαιτερο απο τη μερια σου, αυτα συνηθως γινονται αυτοματα. Φροντισε μονο να εχεις windows 10!
-
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης