- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
e-mail win 8,1 pro
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
e-mail win 8,1 pro
Καλησπερα προσφατα αλλα λειτουργικο και απο win 7 ultimate πηγα σε 8,1 pro.Ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα βλεπω μια αδικαιολογητη καθυστερηση στα εισερχομενα email ειδικα hotmail.Εχω επιτηδες δυο κινητα με wi fi και τα δυο εχουν παρει το μυνημα με διαφορα 2 το πολυ 6 δευτερολεπτων ενω το Mail του win 8 το καθεαυτο προγραμμα (το μαμισιο που λεμε:P) δεν ερχεται αλλα κανει μιση ωρα η και πιο πολυ,Μηπωσ ξερετε κατι να με βοηθησετε ??Τωρα απλα παω σtη σελιδα του msn και τα βλεπω
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
Ernesto έγραψε:Βαψ'το μπλε και κανε φορματ
Είσαι απαράδεκτος,το spam σου έχει κουράσει.Θα σε παρακαλούσα να είσαι ουσιαστικός στο τι απαντάς και να προσπαθείς να βοηθάς τους άλλους γιατί δεν είναι απλά συζήτηση όπου μπορείς να πετάξεις και κάτι άκυρο αλλά το παιδί ζητάει βοήθεια για κάτι.
@tsoumak
Αν χρησιμοποιείς το outlook δοκίμασε το εξής
1. Run Outlook as a Administrator
2. Disable all the notifications in Windows 8 - PC Settings
3. Exit Outlook
4. Run Outlook as administrator again,
5. Enable the notifications
6. Restart the computer

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Συγχαρητήρια στον Ernesto. Μία ημερα ban απο εμένα δώρο. Μπορεί να ανεχόμαστε το σπαμάρισμα σου, αλλα όχι τέτοιες συμπεριφορές
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση ακομα δεν το εκανα γιατι εχω μια χαζη απορια.Disable notifications αυτο που γινεται ??Eγω με το που ξεκιναει το win 8,1 πηγαινω αμεσως στο πλακιδιο που λεει αλληλογραφια και με παει στο outlook.Eπισης ποια εφαρμογη θεωρειται καλη για e-mail να ερχεται κανονικα το e-mail και να εχω και ηχητικη ειδοποιηση οτι ηρθε
-
tsoumak - Δημοσιευσεις : 48
Δες παρακάτω για της οδηγίες.
Τελευταία επεξεργασία από T_K_L_L_LUIGI και 30 Ιαν 2015, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

-
Σόρρυ κάτι διάβσζα
Πας ρυθμίσεις search and apps μετά στο notifications και από εκεί μπορεί να απενεργοποιήσεις τα notifications.
Πας ρυθμίσεις search and apps μετά στο notifications και από εκεί μπορεί να απενεργοποιήσεις τα notifications.

-
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης