e-mail win 8,1 pro

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

e-mail win 8,1 pro

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 28 Ιαν 2015, 15:08

Καλησπερα προσφατα αλλα λειτουργικο και απο win 7 ultimate πηγα σε 8,1 pro.Ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα βλεπω μια αδικαιολογητη καθυστερηση στα εισερχομενα email ειδικα hotmail.Εχω επιτηδες δυο κινητα με wi fi και τα δυο εχουν παρει το μυνημα με διαφορα 2 το πολυ 6 δευτερολεπτων ενω το Mail του win 8 το καθεαυτο προγραμμα (το μαμισιο που λεμε:P) δεν ερχεται αλλα κανει μιση ωρα η και πιο πολυ,Μηπωσ ξερετε κατι να με βοηθησετε ??Τωρα απλα παω σtη σελιδα του msn και τα βλεπω
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Ιαν 2015, 18:24

Ernesto έγραψε:Βαψ'το μπλε και κανε φορματ

Είσαι απαράδεκτος,το spam σου έχει κουράσει.Θα σε παρακαλούσα να είσαι ουσιαστικός στο τι απαντάς και να προσπαθείς να βοηθάς τους άλλους γιατί δεν είναι απλά συζήτηση όπου μπορείς να πετάξεις και κάτι άκυρο αλλά το παιδί ζητάει βοήθεια για κάτι.

@tsoumak
Αν χρησιμοποιείς το outlook δοκίμασε το εξής

1. Run Outlook as a Administrator

2. Disable all the notifications in Windows 8 - PC Settings

3. Exit Outlook

4. Run Outlook as administrator again,

5. Enable the notifications

6. Restart the computer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 29 Ιαν 2015, 18:53

Συγχαρητήρια στον Ernesto. Μία ημερα ban απο εμένα δώρο. Μπορεί να ανεχόμαστε το σπαμάρισμα σου, αλλα όχι τέτοιες συμπεριφορές
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 29 Ιαν 2015, 21:38

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση ακομα δεν το εκανα γιατι εχω μια χαζη απορια.Disable notifications αυτο που γινεται ??Eγω με το που ξεκιναει το win 8,1 πηγαινω αμεσως στο πλακιδιο που λεει αλληλογραφια και με παει στο outlook.Eπισης ποια εφαρμογη θεωρειται καλη για e-mail να ερχεται κανονικα το e-mail και να εχω και ηχητικη ειδοποιηση οτι ηρθε
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Ιαν 2015, 23:31

Δες παρακάτω για της οδηγίες.
Τελευταία επεξεργασία από T_K_L_L_LUIGI και 30 Ιαν 2015, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 30 Ιαν 2015, 01:10

E συγνωμη αυτο που εδωσες το λινκ μου δειχνει για ενα iphone στην ουσια μια θηκη αλλα με ολο το θαρρος δεν μου δινει λυση στο e-mail :lol:
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 30 Ιαν 2015, 09:29

Σόρρυ κάτι διάβσζα

Πας ρυθμίσεις search and apps μετά στο notifications και από εκεί μπορεί να απενεργοποιήσεις τα notifications.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 30 Ιαν 2015, 14:34

Ολα καλα και ωραια απλα δεν εχω την επιλογη run as adminstration αλλα επειδη δεν θελω να κουραζω δεν πειραζει θα βαζω το msn να βλεπω χιλια ευχαριστω για τον χρονο και την απαντηση
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB