Windows Vista

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Windows Vista

Δημοσίευσηαπό Academician » 26 Ιαν 2015, 23:35

Γεια σας
Εχω τα windows vista εγκατεστημενα και μου εχουν πει καλυτερα σβηστα θελω να περασω τα 7 αλλα δεν τα εχω αγορασει μπορω απο cd φιλου μου και με τον κωδικο του να τα περασω στον δικο μου? θα ειμαι νομιμος? εφοσον αθτοσ τα εχει αγορασει να τα περασουμε και στο δικο μου πσ?
Academician

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό Fiben » 26 Ιαν 2015, 23:46

Νομιζω γινετε αλλα υπαρχει οριο στις ενεργοποιησεις.
Στα Xp γινοταν τωρα αν αλλαξαν κατι στα 7 δεν το γνωριζω ας απαντηση και καποιος που το εχει κανει η ξερει σιγουρα
Άβαταρ μέλους
Fiben

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 27 Ιαν 2015, 04:08

Μεταξυ μας και μη-νομιμα να μην τα εχεις δεν παιζει και τιποτα (σε πολλες περιπτωσεις γινονται και τα updates). Παντως αν εισαι φοιτητης ψαξτο λιγο μπορεις να παρεις τα windows αλλα και αλλα προγραμματα επισημα μεσω του πανεπιστημιου.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό Academician » 27 Ιαν 2015, 12:59

ειμαι φοιτητης αλλα δε παω γιατι θα ξαναδωσω
δηλαδη αμα το βαλω απο σιντι φιλου μου που τα εχει και αυτος υπαρχει περιπτωση να συμβει τιποτα με τη σθνδεση στο διαδυκτιο?
Academician

Δημοσίευσηαπό TheoxD » 27 Ιαν 2015, 13:18

Όπως λέει και ο Ernesto, σε φοιτητές σχολών που είναι σχετικές με τεχνολογία η Microsoft δίνει δωρέαν μια άδεια για 7, 8 , 8.1. Νομίζω dreamspark λέγεται η υπηρεσία. Πρόσφατα κατέβασα τα 7 από εκεί και τα έδωσα σε ένα παιδί που πήρε laptop χωρίς windows.
Άβαταρ μέλους
TheoxD

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Academician » 27 Ιαν 2015, 19:12

με λιγα λογια αν βαλω απο το σιντι του φιλου μου που τα εχει και αυτοσ και τον κςδικο του θα βρω τον μπελα μου?
Academician

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 28 Ιαν 2015, 03:19

Μπελα, λογικα, δεν θα βρεις απλα δεν θα σου δεχθει κατα πασα πιθανοτητα τον κωδικο η μπορει καποια στιγμη να σου πει οτι δεν τα εχεις γνησια. Πηγαινε στη σχολη αν εισαι γραμμενος και δες τι μπορεις να κανεις (αν δεν ειναι τεραστιος κοπος). Αλλιως ζητα απο φιλο σου που ειναι επισης φοιτητης να στα δωσει.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB