Ποιον media player χρησιμοποιείτε;

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Ποιον media player χρησιμοποιείτε;

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 10 Ιουν 2014, 14:12

Νόμιζω πως οι media players αποτελούν τις πιο παραμελλημένες εφαρμογές από τους χρήστες, αλλά και από τους developers. Όταν άρχισα να βλέπω anime και σειρές, ήθελα έναν player που να ανταποκρίνεται χωρίς κολλήματα σε pauses και κυρίως στο skip με τα βελάκια, που στους περισσότερους είναι προβληματικό (είτε κολλάει, είτε περνάει πολλά δευτερόλεπτα μαζί κλπ.). Μέχρι που βρήκα τον Media Player Classic - Home Cinema και αυτόν τον οδηγό με codecs που εκτινάζει την απόδοση του.
Είναι νομίζω ο καλύτερος απ' όλους τους γνωστούς που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα (VLC, GOM, KM, BS κ.α) και εδώ και ένα χρόνο δεν μου έχει εμφανίσει καθόλου προβλήματα. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν αποθηκεύει τους υπότιτλους σε εμφανές σημείο στον δίσκο.
Εσείς ποιο χρησιμοποιείτε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό john-data » 24 Ιουν 2014, 02:05

Και εγώ τη κλασική αξία Media player classic και σαν δέυτερο το vlc.
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Volga » 05 Ιούλ 2014, 08:53

Εγώ τον BS-Player χρησιμοποιώ κυρίως γιατί βρίσκει και αποθηκεύει αυτόματα τους υπότιτλους οπότε δεν κάθομαι να ψάχνω. Μπρός-Πίσω με τα βελάκια έχει. Αύξηση ή μείωση μεγέθους υποτίτλων και αυτό από shortcut πληκτρολογίου, Μετακίνηση χρονισμού υποτίτλων κλπ.

Αλλά ο κυριότερος λόγος είναι οτι βρίσκει αυτόματα τους υπότιτλους.

Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ το Popcorn time. Είναι Torrent Player. Δηλαδή έχει ΟΛΕΣ τις ταινίες και τις σειρές - trailer - περίληψή τους και όλα με υπότιτλους. Απλά επιλέγεις την ταινία και ξεκινάει σε FullHD 1080p να την παίζει μια χαρά σε απευθείας streaming από το torrent.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό dimidour » 09 Ιούλ 2014, 11:25

Έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά τελικά πιο εύχρηστος μου φαίνεται ο Media Player...
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσιευσεις : 100

Δημοσίευσηαπό gavros10 » 10 Ιούλ 2014, 13:20

Μεχρι πριν κατι μηνες ειχα τον bs player. Παρατηρησα ομως οτι η εικονα που εβγαζε ηταν πιο θολη, σκοτεινη και γενικα οχι οσο καθαρη επρεπε. Εχω βρει την υγεια μου με τον media player classic συν καποια tweaks που εχω βρει για καλυτερο αποτελεσμα
Άβαταρ μέλους
gavros10

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό kumas » 12 Ιούλ 2014, 09:56

windows media player
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό Volga » 20 Ιούλ 2014, 23:20

gavros10 έγραψε:Μεχρι πριν κατι μηνες ειχα τον bs player. Παρατηρησα ομως οτι η εικονα που εβγαζε ηταν πιο θολη, σκοτεινη και γενικα οχι οσο καθαρη επρεπε. Εχω βρει την υγεια μου με τον media player classic συν καποια tweaks που εχω βρει για καλυτερο αποτελεσμα

Ως default επιλογές ναι έχεις δικιο είναι κάπως πιο θαμπός αλλά αλλάζει από τα settings αυτό. Έχει ένα video equalizer όπου πειράζεις την απεικόνιση.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό greg.vamos » 04 Οκτ 2014, 14:57

vlc δαγκωτο
Άβαταρ μέλους
greg.vamos

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό stereoteo » 04 Οκτ 2014, 15:03

media player classic με διαφορα ο καλυτερος!
Άβαταρ μέλους
stereoteo

Δημοσιευσεις : 31

Re: Ποιον media player χρησιμοποιείτε;

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 05 Οκτ 2014, 21:37

Kmplayer πρώτα και σαν δεύτερη επιλογή το vlc
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Επόμενο