Black screen of death

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Black screen of death

Δημοσίευσηαπό sbeltos » 27 Απρ 2014, 19:22

καλησπερα παιδια,σημερα μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα στο pc, με το που ανοιγω τον πυργο λειτουργουν ολα κανονικα και μολις ειναι να φορτωσει την επιφανεια εργασιας καθυστερει περισσοτερο απο οτι συνηθως και μολις την ανοιγει δεν διχνει τιποτα αλλο παρα μονο μια μαυρη οθονη και το ποντικι, δοκιμασα οπως ειδα απο το youtube να πατησω στο task manager explorer.exe αλλα παρολαυτα δεν διορθωσε τιποτα, δοκιμασα και να διακοψω το explorer.exe και να το ξανατρεξω αλλα παλι τιποτα, αν κανεις γνωριζει κατι σχετικα με αυτο ας βοηθησει, η τουλαχιστον αν υπαρχει τροπος να τρεξω το restore point απο το boot του pc
sbeltos

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 27 Απρ 2014, 21:17

Αρχικά να διευκρινήσουμε ότι έχεις γνήσιο λειτουργικό, έτσι; Αλλιώς δεν υπάρχει νόημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό sbeltos » 27 Απρ 2014, 22:19

οχι δεν εχω... μου ειχε ξανασυμβει στο παρελθον αλλα το ελυσα με το explorer.exe τωρα ομως ουτε αυτο λειτουργει... ελπιζω το φορματ να μην ειναι μονοδρομος :(
sbeltos

Δημοσίευσηαπό sbeltos » 28 Απρ 2014, 16:20

και το safe mode το ιδιο ειναι μαυρη οθονη και αυτο νομιζω δεν θα επρεπε να ειναι ετσι σωστα;
sbeltos

Δημοσίευσηαπό sbeltos » 28 Απρ 2014, 16:23

επειδη δεν το βλεπω να διορθωνεται ξεκιναω το back up αν εχετε κανα καλο link για windows 7 αν δες σας κανει κοπο γραψτε το απο κατω ευχαριστω :)
sbeltos

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 28 Απρ 2014, 17:15

Μιας και δεν είμαστε warez φορουμ, ας μην μπει καν κάποιος στον κόπο να ανεβάσει λινκ
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB