- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Windows 8 ή Windows 7 για Gaming PC
47 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Windows 8 ή Windows 7 για Gaming PC
Kalispera pedia thelo na kano mia anavathmisi kai thelo kai tin gnomisas pia windows einai kalitera gia gaming ?
- SuperChrisGr
- Δημοσιευσεις : 2
Δε θα δεις ιδιαιτερες διαφορες, τα Windows 8 με καποιες νεοτερες τεχνολογιες ειναι ελαφρως πιο αποδοτικα με πιο γρηγορα boot times. Θα ελεγα πως ειναι καθαρα προσωπικη προτιμηση, π.χ. αν εισαι λατρης του παλιου Start Menu θα σε ξενισουν τα 8, αν σου αρεσουν οι αλλαγες και τα πολυχρωμα tiles, πας σε windows 8.
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Παιδιά στα Windows 8 που έχει η μάνα μου έχει κανινικά xbox live και στην πασιέντζα παίρνει achievments
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Εγω θα δωσω ενα ελαφρυ προβαδισμα στα 7, γιατι οπως και να το κανουμε εχει απολυτη συμβατοτητα με τα παιχνιδια τελευταιας τριετιας. Ως προηγουμενη γενια λογισμικου, κερδιζει στην συμβατοτητα πιο παλιων τιτλων τα 8αρια και σιγουρα θα στηριζεται για καμια 7ετια το λιγοτερο ακομη.
Αν δε σε νοιαζουν πιο παλιοι τιτλοι, τα 8 ειναι μονοδρομος παντως. Και παλι μη φανταστεις την τρελη ασυμβατοτητα, μιλαμε για λιγα παιχνιδια και υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις τις πιο πολλες φορες. Ας πουμε στο drak souls αναγκαστηκα να πατησω "συμβατοτητα με windows xp" η κατι τετοιο γιατι κρασαρε. Λογικα ομως θα υπαρχουν παιχνιδια που φτιαχτηκαν πανω στα 7αρια και δεν υπαρχει τροπος να εχει προβλεψει για ολα η ms, η δεν ειναι τοσο δημοφιλη ωστε να μπει καποιος στον κοπο για να κατασκευασει καποιο Patch.
Γενικα λοιπον ισχυει οτι και σε καθε αλλαγη γενιας λογισμικου.
Αν δε σε νοιαζουν πιο παλιοι τιτλοι, τα 8 ειναι μονοδρομος παντως. Και παλι μη φανταστεις την τρελη ασυμβατοτητα, μιλαμε για λιγα παιχνιδια και υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις τις πιο πολλες φορες. Ας πουμε στο drak souls αναγκαστηκα να πατησω "συμβατοτητα με windows xp" η κατι τετοιο γιατι κρασαρε. Λογικα ομως θα υπαρχουν παιχνιδια που φτιαχτηκαν πανω στα 7αρια και δεν υπαρχει τροπος να εχει προβλεψει για ολα η ms, η δεν ειναι τοσο δημοφιλη ωστε να μπει καποιος στον κοπο για να κατασκευασει καποιο Patch.
Γενικα λοιπον ισχυει οτι και σε καθε αλλαγη γενιας λογισμικου.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
dld pedia lete na valo ta windows 7 ee ?? kai egw pistevo to idio ok ksero oti exei kani kapies allagies alla p.x. giata epomena 5 xronia kai vale ta games tha ipostirizoun windows 7 ???
- SuperChrisGr
- Δημοσιευσεις : 2
Εγώ έχω windows 8 και θεωρώ ότι είναι καλύτερα από τα windows 7 που έχει η αδερφή μου. Τα windows 8 που έχω εγώ, κάνουν πολύ γρήγορα εκκίνηση και δεν παρουσιάζουν εύκολα προβλήματα. Εμφανίζουν και διαφορετική οθόνη όταν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα, αν και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Επίσης, είναι πιο λογικό να πάρεις τα πιο πρόσφατα windows που θα κρατήσουν περισσότερο καιρό από τα 7.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
SuperChrisGr έγραψε:dld pedia lete na valo ta windows 7 ee ?? kai egw pistevo to idio ok ksero oti exei kani kapies allagies alla p.x. giata epomena 5 xronia kai vale ta games tha ipostirizoun windows 7 ???
Προσεξε: Αν μιλησουμε καθαρα και μονο για παιχνιδια, αλλα μονο για παιχνιδια, τα 7 εχουν ενα μικρο προβαδισμα λογω του οτι τα τελευταια 4 χρονια ολα τα pc games σχεδιαστηκαν πανω τους! Εννοειται τα 8 κληρονομουν κατα ενα τεραστιο ποσοστο τη συμβατοτητα με τα 7, αλλα υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις(ενδεικτικα, νομιζω το 1ο assassins creed εχει καποια θεματα, καθως και καποιο call of duty πριν βγει ena patch. Μπορεις να ψαξεις πιο αναλυτικα στο google τι παιζει). Μιλαμε για μικρη διαφορα παντως.
Συνολικα σαν συστημα προτεινω 8αρια γιατι πιστευω οτι η νεα προσπαθεια της microsoft για ενοποιηση λογαριασμων και υπηρεσιων αξιζει την προσοχη μας και σιγα σιγα θα γινει το στανταρ. Αλλα και ασχετα με το αν σε ενδιαφερει το metro ui η καποια apps οπως το Notebook(εκπληκτικο), ειναι πολυ σταθερο και καλοστημενο λογισμικο κι ελαφρυτερο απο τα 7, ισως κι απο τα xp(το δοκιμασα σε αρχαιο λαπτοπ και παει σφαιρα)!
Η επιλογη δικη σου, μονο εσυ ξερεις τι χρειαζεσαι, οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις μερικα αρθρα του στυλ windows 7 vs windows 8 for gaming, που θα αναφερουν αναλυτικα καποιες διαφορες. Μη νομιζεις παντως οτι ειναι τεραστιας σημασιας αποφαση!
-
playmen έγραψε:Περασα απο τα 7 στα 8 πριν κανα 2μηνο, εχω τεσταρει πανω απο 25 παιχνιδια (παλαιοτερα και καινουρια) χωρις προβληματα και ειναι πραγματικα πολυ πιο γρηγορα!
Βαλε τα 8 και μην σε ανχωνει το metro ui και αλλαγες που εχουν γινει σε μια εβδομαδα θα τα εχεις συνηθισει!
Ευχαριστουμε για την πληροφορια! Εγω δυστυχως δεν εχω δοκιμασει πολλα παιχνιδια για να εχω ξεκαθαρη αποψη, οποτε μπορει να βοηθησες αρκετα τον φιλο απο πανω.
-
47 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης