λαφρύτερα Windows γίνεται; φυσικά και γίνεται!

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

λαφρύτερα Windows γίνεται; φυσικά και γίνεται!

Δημοσίευσηαπό UltimatePCzone Panos! » 18 Ιούλ 2013, 10:31

ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Άβαταρ μέλους
UltimatePCzone Panos!

Δημοσιευσεις : 92

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 21 Ιούλ 2013, 13:40

Αυτά τα tips είναι γνωστά σε όσους ασχολούνται με το "άθλημα" και όντως κάνουν δουλειά. Βέβαια, χρειάζεσαι κι έναν καλό registry cleaner και έναν επίσης καλό junk files cleaner, όπως και μια τακτική ανασυγκρότηση των δίσκων.
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 21 Ιούλ 2013, 14:17

Ναι οντως με ccleaner,tune up utilities,piriform defraggler, game booster(για τα πιο παλια PC) και ενα ελαφρυ Anti-Virus το PC βελτιωνεται αρκετα. Αλλα κατα τη γνωμη μου σκεφτεσαι κατα ποσο χρειαζεσαι τα windows. Αν εισαι casual user που δεν παιζει games και δεν ασχολειται με rendering,benchmarking τοτε μια χαρα εισαι και με μια light διανομη linux.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 22 Ιούλ 2013, 01:54

Έτσι. Σωστά.
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό iTechBlogGr » 15 Οκτ 2013, 01:04

Tanno έγραψε:Επειδή έχω πρόβλημα με τον ήχο και δεν γλιτώνει το format, θα ήθελα να παρακαλέσω να μου αναθέσετε τα tips και στο κείμενο για να μπορώ να ελαφρύνω τα windows 7. Ευχαριστώ!

αν όλοι μας τα βρίσκαμε όλα έτοιμα τότε τίποτα δεν θα είχε νόημα στην ζωή..........
Άβαταρ μέλους
iTechBlogGr

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό ckastam » 26 Οκτ 2013, 15:06

κατα καιρούς κυκλοφορούν LITE "πειρατικές" εκδόσεις των Windows όπου έχουνε αφαιρέσει περιττά στοιχεία ξαλαφραίνοντας τα απο "βαρύδια"
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 27 Οκτ 2013, 09:09

ckastam έγραψε:κατα καιρούς κυκλοφορούν LITE "πειρατικές" εκδόσεις των Windows όπου έχουνε αφαιρέσει περιττά στοιχεία ξαλαφραίνοντας τα απο "βαρύδια"

Δε νομιζω οτι ειναι να τα εμπιστευεσαι αυτα. Μπορεις με αλλο τροπο απλα να αφαιρεσεις περιττα installations οπως internet explorer και windows media player και παλι δεν πετυχαινεις πολλα, το μεγεθος του iso μικραινει μονο για να μπορεις να το χωρεσεις σε κανενα μικρο usb. Οτιδηποτε αλλο αφαιρουν ολο και καποιο προβλημα θα δημιουργησει ειδικα αν τρεξει το windows update.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 29 Οκτ 2013, 01:49

να προσεχετε ομως διοτι προγραμματα με τετοια προσβαση μπορει να σας δημιουργησουν και ζημια
γενικα προγραμματα που εχουν να κανουν με τα registry τις περισσοτερες φορες κακο κανουν παρα καλο
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό ckastam » 29 Οκτ 2013, 03:29

επειδή την συγκεκριμένη έκδοση την είχα αρκετά καιρό στα vista (2,5 χρόνια και) δεν έιχα κανένα ποτε κανενα πρόβλημα και καμια ύποπτη συμπεριφορά

Το μονο εμπόδιο που μπορεις να βρεις είναι πως έχουν αφαιρεσει κάποιο αρχειο των windows και δεν μπορεις να κανεις αναβάθμιση σε SP2 - παραμένεις στο απλό SP1 - για ένα παλιο λαπτοπ που δεν χρειαζεσαι να κανεις πολλά εκτος απο το να μπαίνεις στο φβ μια χαρα δε σε άφηνε να το βαρύνεις με περιττά στοιχεια
Απλά δεν μπορούσες να περάσεις το live mail 2012 - γιατι ήθελε SP2 - κατα τα άλλα ουδεν προβλημα :roll: ασφαλειας

εδω έχω δει ολοκληρες εταιρείες να δουλεύουνε ακομα τα xp τι μου λες τωρα... όλα ειναι πλασματικες φήμες - welcome to the matrix
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB