Video

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Video

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 18 Ιούλ 2013, 00:48

Καλησπέρα. Εδω και καιρό ψάχνω ένα πρόγραμμα ωστε να μπορέσω να φτιάξω κάτι παρόμοιο.
http://www.youtube.com/watch?v=ftootKFy4Zo (Δείτε απο το 0:00-0:06)
Μπορεί κάποιος/α να βοηθήσει?
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 18 Ιούλ 2013, 09:39

Δεν ειναι ευκολο να το κανεις αυτο. Πρεπει να χρησιμοποιησεις προγραμμα επεξεργασιας video, αν θες να ασχοληθεις προτεινω το Adobe After Effects. Αλλα πρεπει να ασχοληθεις πολυ για να φτασεις στο σημειο να μπορεις να φτιαξεις κατι τετοιο. Προτεινω το After Effects γιατι το ιντερνετ ειναι γεματο tutorials σε σχεση με αλλα προγραμματα οπως Sony Vegas και Maya.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 19 Ιούλ 2013, 01:01

Θα το δοκιμάσω φίλε μου το Adobe after effects. Είδα στο Youtube κάποια Tutorials, μου φάνηκε παρόμοιο με το Sony vegas. Το χρησιμοποιώ το Sony Vegas,καλόείναι αλλά δε κατάφερα να φτιάξω αυτά που ήθελα. Ίσως να μην τα βρήκα βέβαια. Thanks any way!
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 19 Ιούλ 2013, 10:01

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το Vegas αλλα λογικα μπορει να το κανει και αυτο
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό Obiwan88 » 30 Δεκ 2014, 16:16

καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα ευχομαι με υγεια κ ευτυχια. εψαξα αρκετα, κ πιστευω αυτο το θεμα ηταν το πιο σχετικο γ να κανω την ερωτηση μου! δεν θελω ουτε να σας πρηζω, ουτε να ζητω πολυ εξηζητημενα πραγματα, κ ο κυριος λογος ειναι οτι ειμαι ενας μετριοτατος χρηστης adobe premier pro CS4. απευθυνομαι σε εσας, γιατι ΟΣΟ κ να ρωτησα διαφορους "ξερολες"-"γνωστες", γνωστους μου, ΚΑΝΕΙΣ δεν ειχε ιδεα πως στα κομματια να λυθει το προβλημα μου. οπότε, παμε: ανοιγω το premier, Κανω import, Κανα 2-3 βιντεο, επισης κανα 2-3 αρχεια ηχου, τα επεξεργαζομαι, κ τελικα παω file->export->to media, ετσι ωστε να φτιαχτει το βιντεακι μου. ΠΑΙΔΙΑ? το βιντεο μου διαρκει ακριβως ενα 6λεπτο, κ το μεγεθος του ειναι στα 1,4 GB!!!!! επαθα την πλακα μου! Σας παρακαλω πολυ, ειστε ισως η τελευταια μου ελπιδα: Τι στα κοματια να κανω ετσι ωστε να ειναι μικροτερο σε μεγεθος? Εκει στο τελος που πατω "to media" μηπως ΕΚΕΙ πρεπει να κανω καναδυό επιλογες πιο προσεχτικες γ να μην ειναι τοσο τεραστιο? δεν λεω κ να φτασει τα 100 MB!! αλλα κανα 500αρι- 600αρι!? θυμηθειτε: ΜΙΛΩ ΓΙΑ 6λεπτο βιντεο!!! τα πα οσο πιο απλα ΑΛΛΑ κατατοπιστικα μπορουσα, θα θερμοπαρακαλεσω κ απο εσας το ιδιο. ειμαι εντελως μετριος στις γνωσεις/ορους του μονταρισματος. να στε καλα ΟΛΟΙ, ευχαριστω εκ των προταιρων. υγεια κ ευχτυχια σε ολους!
Mario Kart 8 με ελληνικούς-χιουμοριστικούς στίχους:
https://www.youtube.com/watch?v=XMGsBMlP3v0&t=48s
Άβαταρ μέλους
Obiwan88

Δημοσιευσεις : 89

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB