1. Κατ'αρχήν, κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το nLite 1.4.9.1 απο εδώ:
http://www.nliteos.com/download.html
Είναι εντελώς δωρεάν και πλήρες.
2. Κατεβάζουμε και αποσυμπιέζουμε τους drivers που αφορούν τo δικό μας chipset.
Για Intel, μπορούμε να τα βρούμε όλα έτοιμα εδώ:
http://www.msfn.org/board/topic/107504-integration-of-intels-sata-ahci-and-raid-drivers/
Για nVIDIA nForce, εδώ:
http://www.msfn.org/board/topic/51140-integration-of-nvidias-nforce-raid-and-ahci-drivers/
Για AMD, εδώ:
http://www.msfn.org/board/topic/135840-integration-of-amd-ati-sb7xx-textmode-raid-ahci-drivers-on-an-xp/
3. Αφού έχουμε κατεβάσει, εγκαταστήσει το nLite και έχουμε αποσυμπιέσει τα αρχεία των driver, ανοίγουμε το nLite και στην πρώτη οθόνη επιλέγουμε τη γλώσσα (π.χ. Αγγλικά) που μας ενδιαφέρει και πατάμε Next.

4. Εισάγουμε το υπάρχον CD των Windows XP (όλα τα Service Packs και οι γλώσσες υποστηρίζονται). Αν ξεκινήσει η αυτόματη εκτέλεση, την κλείνουμε.
5. Στην επόμενη εικόνα, επιλέγουμε Browse.

6. Και επιλέγουμε τον οδηγό στον οποίο έχουμε εισάγει το CD.

7. Επιλέγουμε που θέλουμε να γίνει εξαγωγή των αρχείων του CD και αποθήκευση τους στο δίσκο μας.

8. Δημιουργούμε ένα νέο φάκελο με το όνομα που θέλουμε και πατάμε OK.

9. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η εξαγωγή των αρχείων και των φακέλων του CD στο φάκελο που επιλέξαμε και μόλις τελειώσει θα δούμε την παρακάτω παρόμοια εικόνα.

Εννοείται οτι τα στοιχεία που αναγράφονται, αναφέρονται στα στοιχεία του δικού μας CD.
10. Πατάμε Next και στην επόμενη εικόνα ξαναπατάμε Next.

11. Αν έχουμε CD με έκδοση μικρότερη του Service Pack 3 και θέλουμε να ενσωματώσουμε και το Service Pack 3 στο CD μας, επιλέγουμε το κουμπί "Service Pack". Αν το CD μας έχει ήδη το Service Pack 3, τότε επιλέγουμε μόνο το κουμπί Drivers και Bootable ISO και πατάμε Next.

12. Αν ΔΕΝ έχουμε επιλέξει το κουμπί Service Pack, προχωράμε στο επόμενο βήμα. Αν όμως το έχουμε επιλέξει, πατώντας στο κουμπί Select το εντοπίζουμε και το εισάγουμε, αφού πρώτα το έχουμε κατεβάσει. Η διεύθυνση για να το κατεβάσουμε είναι:
http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=24
Αν το CD μας δεν έχει καμία έκδοση του Service Pack, τότε πρέπει πρώτα να κατεβάσουμε και να εισάγουμε το Service Pack 2, αλλιώς ίσως έχουμε πολλά προβλήματα μετά. Η διεύθυνση του Service Pack 2 είναι:
http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=28
Μετά τη φόρτωση, πατάμε Next.

13. Εδώ εισάγουμε τους drivers για τους δίσκους μας που κατεβάσαμε και αποσυμπιέσαμε στην αρχή. Πατάμε λοιπόν στο κουμπί Insert, και αναλόγως επιλέγουμε αν θέλουμε να εισάγουμε έναν driver ή όλο το φάκελο με όλους τους drivers για όλα τα μοντέλα δίσκων που υποστηρίζει ο driver που κατεβάσαμε.


14. Μόλις επιλέξουμε το αρχείο ή τον φάκελο θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο στο οποίο επιλέγουμε όλες τις εγγραφές πατώντας το Shift ή το Ctrl. Προσέχουμε να είναι επιλεγμένος ο "Textmode driver" και πατάμε OK.

15. Στη συνέχεια βλέπουμε τι έχει εισαχθεί και πατάμε Next.

16. Πατάμε Yes για να αρχίσει η διαδικασία προσθήκης.

17. Μόλiς ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να γράψουμε κατ'ευθείαν το νεό CD ή να το αποθηκεύσουμε σαν ISO για δοκιμή ή εγγραφή αργότερα. Προσωπικά προτείνω την αποθήκευση σε ISO ώστε να κάνουμε πρώτα δοκιμή σε εικονικό πρόγραμμα όπως το VirtualBox κι αν όλα πάνε καλά, το γράφουμε σε CD μετά.

Δεν είναι δύσκολη διαδικασία αν ακολουθηθεί βήμα - βήμα κι ας έχει αρκετά βήματα. Για απορίες και τυχόν προβλήματα, αφήστε τα σχόλιά σας.