Συγχωνευση mail

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Συγχωνευση mail

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 05 Απρ 2013, 22:54

Καλησπερα οπως ολοι γωριζουμε στις 8 απριλιου τελειωνει η λειτουργια του windows live και οτι συνεπαγεται και εχουμε ως επιλογη το skype.Αυτο που ψαχνω εγω ,αν ξερει κανεις θελω ενα προγραμμα που να συγχωνευει ολους του τυπους mail (hotmail,yahoo,g-mail και αλλα) δηλαδη να υπαρχει ενα προγραμμα να σου δινει την επιλογη να βαζεις οτι λογαριασμο εχεις να υπαρχει σαν εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας και οταν εχουμε μυνημα να ακουμε τον ηχο που εχουμε ορισει και να μην χρειαζεται να ανοιξω ξεχωριστα το hotmail ,το yahoo σαν δευτερη σελιδα και παει λεγντας αν μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό ckastam » 18 Μάιος 2013, 01:51

Απ' ότι ξέρω η yahoo σου δίνει πρόσβαση κ στο gmail
όσο για το windows live, αποτι κατάλαβες αυτό που καταργήθηκε είναι το instant messaging (chat) το οποιο συγχωνέυτηκε με το σκυπε

Τέλος εποχής? Αναπολώ ακόμα τις ατελειωτες ώρες τσαταρίσματος με διαδικτυακές γκόμενες στο τσατ του χοτμαιλ - πλεον μπορεις να κανεις τα ίδια απο το σκυπε

κι εγώ εχω πρόβλημα με τους διαφορετικούς λογαριασμους σε καθε πάροχο - ωστόσο δεν θα έδινα την δυνατότητα σε έναν 3rd παρτυ να έχει πρόσβαση στους λογαριασμους μου
μπορεις να χρησιμοποιήσεις το mozilla thunderbird που είναι το αντίστοιχο του windows live σε open source απο την μοζιλλα. ωστόσο οι λογαριασμοι της microsoft (hotmail, msn, windowslive, live κτλπ) δίνουν πρόσβαση μονο στα εισερχόμενα-εξερχόμενα αν εχεις άλλους φακελους δεν τους βλέπεις ουτε καν τα διαγραμμενα ή τα τζανκ οποτε καθε λιγο θα πρέπει να ελεγχεις τον λογαριασμο σου μέσω του περιηγητή - ειδικα για τα διαγραμμενα απο το θαντερμπιρντ αυτα εμφανίζοντια σε έναν φ'άκελο pop μέσα στα διαγραμμενα κ πρεπει να τον αδειαζεις απο εκει

Τέλος μόλις διαπιστωσα πως η κεντρική σελίδα του maxthon διαθέτει widget με συντομεύσεις για gmail, yahoo, hotmail http://i.maxthon.com/en-us/
αυτά νομιζω να σε βοήθησα :D
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB