Antivirus

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Antivirus

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 16 Φεβ 2013, 01:10

Ποιο antivirus χρησιμοποιείτε; Επίσης ποιο θεωρείτε καλύτερο free antivirus;
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Μαρ 2013, 21:20

Στα διάφορα laptops που παίρνω από εταιρείες για δοκιμή, περνάω το AVG. Στο προσωπικό μου σύστημα έχω το NOD32 (http://www.eset.com/) εδώ και 3-4 χρόνια και είμαι jet. Δεν είχα ποτέ θέμα να έχει περάσει κάτι
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 04 Μαρ 2013, 15:51

Εγώ στο δικό μου σύστημα έχω f-secure. Ούτε και εγώ είχα ποτέ θέμα και πιστεύω είναι καλή επιλογή. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος ας πει την άποψή του. Επίσης τι πιστεύετε για το Panda;
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό ckastam » 04 Μαρ 2013, 21:51

Πιάνοντας τον γενικό παλμό των χρηστών, κανένας δεν θα σου πει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από το ANTI-VIRUS που χρησιμοποιεί
Για μένα το πρώτο κριτήρίο είναι να ειναι ΤΖΑΜΠΑ -ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Χρόνια ολόκληρα χρησιμοποιούσα το NORTON SYMANTEC CORPORATE EDITION το οποίο αποδείχθηκε ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ για τα XP αν είχες μέχρι ένα γιγα ραμ
Έχω περάσει και απο την AVAST - AVG πιο παλία και ένα διάστημα είχα φορτώσει στο λαπτοπ της αδερφής μου το NORTON 360 που το είχε δωρεαν για ένα χρόνο με τη αγορά αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο ελαφρύ είναι το AVAST το οποίο συχνα πυκνά πετάει ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣEIΣ αν μπω σε καμιά "ύποπτη" ιστοσελίδα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Μαρ 2013, 22:05

Eγω εχω το AVG Internet Security 2012 και ειμαι κομπλε. Για την ακριβεια οσο και να εχεις ενα καλο antivirus αν δεν ξερεις να "κινεισαι" μες στο διαδικτυο κινδυνευεις αμεσα να την πατησεις. Οποτε προσοχη σε ποια site επισκεπτομαστε οπως τσοντο-site*, site με διαγωνισμους που το βλεπεις και καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα κλπ.

*εξαιρουμαι εγω διοτι ξερω σε ποια τσοντο-site μπαινω και ειμαι ασφαλης. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Μαρ 2013, 10:50

Για αγορα προτεινω και εγω το nod32... για τσαμπα, και στην εταιρια αλλα και στους γνωστους μου, βαζω το Windows Security Essentials! Κανεις ποτε δεν ειχε προβλημα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό giosugar » 05 Μαρ 2013, 10:53

Avast σε δικούς μου αλλά και σε φίλους. Δεν με έχει προβληματίσει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
giosugar

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Μαρ 2013, 11:44

Kαι το Windows Security Essentials για τα βασικά το περνάω κι εγώ σε διάφορους υπολογιστές. Μέχρι στιγμής, όλα ΟΚ :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό krss » 10 Μαρ 2013, 18:35

Διαφωνώ φίλε Sephiroth με το Windows Security Essentials . Σε σχέση με άλλα προγράμαμτα η έρευση και κυρίως η αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού είναι πολύ χαμηλή. Θεωρώ από εμπορικά προγράμματα πως η σουίτα norton internet security και απο free το avg κα΄νου πολύ καλή δουλειά. το eset nod 32 το χρησιμοποιώ ως εναλλακτική μέσω του online scanner από την ιστοσελίδα
krss

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 11 Μαρ 2013, 12:10

Δεν μου έχει τύχει βασικά κάτι στον υπολογιστή που έχω σε μία δουλειά που πηγαίνω και μπαίνουν διάφοροι από το ίδιο σύστημα (που μάλιστα δεν είναι advanced PC users). Γι' αυτό το είπα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ενδελεχώς και σαφώς σε σύστημα που δουλεύω και έχω όλα τα σημαντικά αρχεία δεν προτιμώ δωρεάν λύσεις ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB