- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Antivirus
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Στα διάφορα laptops που παίρνω από εταιρείες για δοκιμή, περνάω το AVG. Στο προσωπικό μου σύστημα έχω το NOD32 (http://www.eset.com/) εδώ και 3-4 χρόνια και είμαι jet. Δεν είχα ποτέ θέμα να έχει περάσει κάτι
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Πιάνοντας τον γενικό παλμό των χρηστών, κανένας δεν θα σου πει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από το ANTI-VIRUS που χρησιμοποιεί
Για μένα το πρώτο κριτήρίο είναι να ειναι ΤΖΑΜΠΑ -ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Χρόνια ολόκληρα χρησιμοποιούσα το NORTON SYMANTEC CORPORATE EDITION το οποίο αποδείχθηκε ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ για τα XP αν είχες μέχρι ένα γιγα ραμ
Έχω περάσει και απο την AVAST - AVG πιο παλία και ένα διάστημα είχα φορτώσει στο λαπτοπ της αδερφής μου το NORTON 360 που το είχε δωρεαν για ένα χρόνο με τη αγορά αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο ελαφρύ είναι το AVAST το οποίο συχνα πυκνά πετάει ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣEIΣ αν μπω σε καμιά "ύποπτη" ιστοσελίδα.

Για μένα το πρώτο κριτήρίο είναι να ειναι ΤΖΑΜΠΑ -ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Χρόνια ολόκληρα χρησιμοποιούσα το NORTON SYMANTEC CORPORATE EDITION το οποίο αποδείχθηκε ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ για τα XP αν είχες μέχρι ένα γιγα ραμ
Έχω περάσει και απο την AVAST - AVG πιο παλία και ένα διάστημα είχα φορτώσει στο λαπτοπ της αδερφής μου το NORTON 360 που το είχε δωρεαν για ένα χρόνο με τη αγορά αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο ελαφρύ είναι το AVAST το οποίο συχνα πυκνά πετάει ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣEIΣ αν μπω σε καμιά "ύποπτη" ιστοσελίδα.

-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Eγω εχω το AVG Internet Security 2012 και ειμαι κομπλε. Για την ακριβεια οσο και να εχεις ενα καλο antivirus αν δεν ξερεις να "κινεισαι" μες στο διαδικτυο κινδυνευεις αμεσα να την πατησεις. Οποτε προσοχη σε ποια site επισκεπτομαστε οπως τσοντο-site*, site με διαγωνισμους που το βλεπεις και καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα κλπ.
*εξαιρουμαι εγω διοτι ξερω σε ποια τσοντο-site μπαινω και ειμαι ασφαλης.

*εξαιρουμαι εγω διοτι ξερω σε ποια τσοντο-site μπαινω και ειμαι ασφαλης.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Διαφωνώ φίλε Sephiroth με το Windows Security Essentials . Σε σχέση με άλλα προγράμαμτα η έρευση και κυρίως η αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού είναι πολύ χαμηλή. Θεωρώ από εμπορικά προγράμματα πως η σουίτα norton internet security και απο free το avg κα΄νου πολύ καλή δουλειά. το eset nod 32 το χρησιμοποιώ ως εναλλακτική μέσω του online scanner από την ιστοσελίδα
- krss
- Δημοσιευσεις : 3
Δεν μου έχει τύχει βασικά κάτι στον υπολογιστή που έχω σε μία δουλειά που πηγαίνω και μπαίνουν διάφοροι από το ίδιο σύστημα (που μάλιστα δεν είναι advanced PC users). Γι' αυτό το είπα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ενδελεχώς και σαφώς σε σύστημα που δουλεύω και έχω όλα τα σημαντικά αρχεία δεν προτιμώ δωρεάν λύσεις 

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης