Πρόβλημα με Youtube

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Πρόβλημα με Youtube

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Φεβ 2013, 00:40

Έχω πρόβλημα με το youtube και συγκεκριμένα όταν παρακολουθώ κάτι ζωντανά, παράδειγμα το enternity live. Πατάω play (και δεν επιπλέει :P) και μου λέει πως υπάρχει σφάλμα και να το παρακολουθήσω αργότερα. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο με το enternity live αλλά και με άλλες εκπομπές. Έβγαλα και ξαναέβαλα το flash player αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή λύση; :?
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 15 Φεβ 2013, 08:15

SirLvr έγραψε:Έχω πρόβλημα με το youtube και συγκεκριμένα όταν παρακολουθώ κάτι ζωντανά, παράδειγμα το enternity live. Πατάω play (και δεν επιπλέει :P) και μου λέει πως υπάρχει σφάλμα και να το παρακολουθήσω αργότερα. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο με το enternity live αλλά και με άλλες εκπομπές. Έβγαλα και ξαναέβαλα το flash player αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή λύση; :?

Γεια σου φίλε, εμένα με έχει βοηθήσει αυτό στο παρελθόν http://www.youtube.com/watch?v=RlxTKma17-Y Ακολούθησε τις οδηγίες στη περιγραφή του βίντεο Αν δεν καταλάβεις οτιδήποτε, ενημέρωσε με να σε βοηθήσω. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά σου. Σε αντίθετη περίπτωση δώσε πληροφορίες για το τι browser χρησιμοποιείς.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Φεβ 2013, 13:28

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση βοήθειά σου. Στο χθεσινό enternity live μπήκα από όλους τους browsers (Chrome, Firefox, IE, Opera) και από όλους είχα το ίδιο πρόβλημα. Δεν μου έβγαζε μαύρη οθόνη αλλά οθόνη με χιόνια και έγραφε σφάλμα, να το παρακολουθήσω αργότερα. Το πρόβλημα το έχω μόνο με ζωντανά προγράμματα, όχι με κανονικά βίντεο. Έκανα αυτά που έλεγε το βίντεο και ελπίζω να έχω αποτελέσματα..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Φεβ 2013, 13:53

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό sion » 15 Φεβ 2013, 18:47

Δεξί κλικ στο video και απενεργοποίησε το "hardware accelerator"
Άβαταρ μέλους
sion

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Φεβ 2013, 21:34

Ακόμη τίποτα sion :(
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Shepard » 15 Φεβ 2013, 21:55

Μηπως εχεις βαλει κάποιο block τυπου Ghostery? Μηπως εχεις κανεις εγκατασταση καποιου προγραμματος για να ελεγχεις την κινηση στο ιντερνετ και χρειάζεται να το "ανοιξεις" για να δεις βιντεο;

Επισης αν θες, τρεξε ΜΙΑ φορα το Glary Utilities (http://www.glarysoft.com/), κατεβασε το τσαμπα προφανως, και κανε μια επανεκκινηση μετα! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Φεβ 2013, 22:59

Shepard έγραψε:Μηπως εχεις βαλει κάποιο block τυπου Ghostery? Μηπως εχεις κανεις εγκατασταση καποιου προγραμματος για να ελεγχεις την κινηση στο ιντερνετ και χρειάζεται να το "ανοιξεις" για να δεις βιντεο;

Επισης αν θες, τρεξε ΜΙΑ φορα το Glary Utilities (http://www.glarysoft.com/), κατεβασε το τσαμπα προφανως, και κανε μια επανεκκινηση μετα! ;)

Δεν νομίζω να έχω βάλει κάτι τέτοιο. Αν και δεν είμαι και απολύτως σίγουρος για το τι είναι αυτό. Τι ακριβώς να κάνω με το Glary;
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 15 Φεβ 2013, 23:39

Δοκίμασα τώρα από το live youtube να δω κάποια live streaming και μόνο αυτό μου ανοίγει :x
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 16 Φεβ 2013, 04:01

Φίλε μου για πες μας σε παρακαλώ τι πρόσθετα έχεις εγκατεστημένα (για παράδειγμα πρόβλημα μπορεί να δημιουργεί και το adblock plus); Επίσης απενεργοποίησε το antivirus καθώς και το firewall και δοκίμασε να παρακολουθήσεις livestream. Καλό είναι επίσης να κάνεις και μία εκκαθάριση ιστορικού.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB