Windows 8

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Οκτ 2012, 18:42

alex4444 έγραψε:δυστυχως εχω το pc και τα windows 7 απο το 2010... Ελπιζω σε καλες τιμες, αν θελουν να προχωρησει κοσμος μαζικα στο upgrade πρεπει να εχουν αντιστοιχες με της apple.

Στην Αμερική και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, θα έχουν την αναβάθμιση με $35-$45 ανάλογα την έκδοση που θες να πας, αν θυμάμαι καλά! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 24 Οκτ 2012, 20:23

Βαζω ανετα αμερικανικη εκδοση τοτε! Γινεται?
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 25 Οκτ 2012, 16:01

http://msdnaa-anafandon.grnet.gr/

Kατεβαινουν ηδη! Οσοι σπουδαζετε μπειτε στο παραπανω λινκ και δειτε αν δικαιουστε δωρεαν λογισμικα κι αλλα καλουδια απο microsoft!. Εγω παντως ετσι σηκωνω Windows 8 απο σημερα... Τελικα το ΠαΠει φανηκε σε κατι χρησιμο!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Οκτ 2012, 19:07

Σωραιος... :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 27 Οκτ 2012, 14:44

Λοιπον τα τρεχω ηδη μια μερα και ειμαι υπερευχαριστημενος απο οσα εχω δει. Αμεση αποκριση στα παντα, μοντερνος και βολικος σχεδιασμος και καμια ασταθεια. Ειναι τοσο καλο το interface που δινω ευκαιρια και στον internet explorer! Το search ειναι απιστευτα γρηγορο και βολικο, οι drivers εγκαθιστανται με το που συνδεσεις τη συσκευη σε κλασματα δευτερολεπτου(αν τυχον δεν υπαρχουν ηδη) και τα βασικα δε χρειαζονται καν την επιφανεια εργασιας, η οποια μοιαζει αρχαια μπροστα σε ολα αυτα τα ομορφα που υπαρχουν. Παντως για οποτε τη χρειαστεις ειναι εκει πανευκολα προσβασιμη και πιο εξυπηρετικη σχεδον στα παντα, οπως και οι πινακες ελεγχου κλπ.

H ταχητητα φορτωσης του συστηματος δεν εχει αλλαξει καθολου, (ισως στα κινητα/ταμπλετ η διαφορα να ναι πιο εμφανης) καθως τα bios και μονο ετσι κι αλλιως μου τρωνε καμια 15αρια δευτερα για να φορτωσουν. Απο τη στιγμη που θα φανει το εικονιδιο θελει αλλα 6-7 δευτερα,αλλα τοσο ηθελαν και τα 7.

Μοναδικο μου παραπονο ειναι η δυσκολια του να κλεινεις εφαρμογες που ανοιγεις(δεν υπαρχει το κλασικο χ που εχουμε συνηθισει) κατι που μου θυμιζει symbian που ξεχνας πως εχεις ανοιχτες εφαρμογες και τρεχουν ασκοπα στο background. Ακομη κι οταν το παρεις αποφαση να τις κλεισεις, ο μονος τροπος που ξερω ειναι να εμφανισω το μενου στα αριστερα με τις ανοικτες εφαρμογες και να παταω δεξι κλικ κλεισιμο στην καθεμια. Επισης στον internet explorer δε βρισκω πως να αλλαξω αρχικη σελιδα.

Τελος(αυτο ειναι δικο μου προβλημα) ενα audio interface(fast track pro) που χρησιμοποιουσα μεταξυ του pc και των ηχειων μου δειχνει να μην μπορει να μου παραγει τους ηχους των windows αν και υπαρχει ενας υποτυπωδης προεγκατεστημενος driver για τη βασικη λειτουργια του. Το αναφερω γιατι ειναι η μοναδικη συσκευη που παρουσιασε προβλημα αν κι εχει το ελαφρυντικο πως δεν εχει απο την κατασκευαστρια εταιρεια της στηριξη για 8 ακομη. Λογικα θα λυθει συντομα παντως.

Νομιζω το 9αρι του Καρετσου ειναι αρκετα δικαιο για 1η εντυπωση. Τα υπολοιπα θα φανουν στην (σκληρη) χρηση που θα τους κανω σε βαθος χρονου :)
Αν σκεφτεστε την αναβαθμιση, με 30ε που κοστιζει δε βλεπω το λογο να μη την κανετε.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 29 Οκτ 2012, 14:35

Μια διορθωση να κανω για τον χρονο φορτωματος. Μετα τα 2-3 πρωτα boot
τα πραγματα εχουν βελτιωθει αισθητα. Το σημαιακι των windows το βλεπω το πολυ για 2-3 δευτερολεπτα πριν μου εμφανιστει η οθονη συνδεσης.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 29 Οκτ 2012, 17:43

@Shepard προσπαθω να κατεβασω το media center απο το λινκ που εδωσες, αλλα ενω εχω συμπληρωσει 4-5 φορες τη φορμα για να μου στειλουν τον κωδικο προιοντος, δε μου ερχεται το mail. Εσυ το εχεις κανει?
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Οκτ 2012, 17:45

Φίλε μου, θα πρεπει να περιμένεις 24-48 ώρες μέχρι να αποσταλλέι το μειλ με τον κωδικό μέσα! ;)

Υπομονή, το έχουν λάβει! Βασικά... θα τους έχεις μουρλάνει τώρα! :Ρ:Ρ:Ρ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 29 Οκτ 2012, 17:48

ουπς... ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο