ner0 έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ ακόμα με τα XP home edition είμαι
Σκέφτομαι να βάλω 2 GB RAM ακόμα πάντως και να δοκιμάσω τα 7, γιατί όντως φαίνονται να είναι πολύ λειτουργικά.
Κι εγω στην αρχη ημουν σκεπτικος για την αλλαγη. Αργησα μαλιστα να την κανω. Ειμαι απο αυτους που βαζουν ο,τι ακυρο μπορει να φανταστει κανεις σε utilities και βεβαια γουσταρω να μπορω να τρεξω παλια παιχνιδια, ως retro gamer. Στο κατω κατω ειχα συνηθισει τα xp, ηξερα τις ασταθεις τους και ολα ηταν καλα.
Οταν ομως εβαλα τα 7 καταλαβα οτι ειναι πραγματι πολυ καλοφτιαγμενα. Συν την κατα πολυ καλυτερη υποστηριξη στο νεο software/hardware. Θεωρω πως η microsoft εχει πολυ δυσκολο εργο στην κατασκευη λειτουργικου, καθως η τεραστια βαση καταναλωτων (αρα και απειρο software απο ερασιτεχνες) οπως και η πληθωρα επιλογων σε hardware που πρεπει να τρεχουν, εγγυωνται χιλιαδες προβληματα, αστοχιες και ασταθειες. Ε, τα 7 ανταποκριθηκαν οσο το δυνατον καλυτερα με βαση την πιεστικη χρηση που τους κανω. Μη διστασεις να αλλαξεις.
Τωρα οσον αφορα τα 8, και βλεποντας τη Microsoft να εχει ωριμασει μεσα απο το σκληρο ανταγωνισμο με την apple τα τελευταια χρονια, της εχω εμπιστοσυνη και θα ηθελα να τα δοκιμασω
αλλα κλασικα θα περιμενω να κλεισουν χρονο στην αγορα για να χω πληρη εικονα και συγκριση. Οποτε ακουω με ενδιαφερον και προσοχη τα σχολια ολων οσων τα δοκιμαζουν εδω μεσα