- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Antivirus
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
alex4444 έγραψε:@ili@s86 Θα σου συνηστουσα το nod32 σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο, αλλα αν δεν εχεις παραπονα, γιατι να μετακομισεις?
Είχα το nod32 στο παλιό μου laptop και ήμουν πολύ ευχαριστημένος... Στο νέο μου laptop έχει το McAfee Security Scan εγκατεστημένο... Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά δεν το βρίσκω εύχρηστο πρόγραμμα...

-
ili@s86 - Δημοσιευσεις : 162
Εγώ σε παλαιότερο υπολογιστή είχα το panda. Όταν μετά πήγα σε laptop ξανά πήρα (πάντα επί πληρωμή) panda, αλλά μου φαινόταν βαρύ για laptop. Αυτο το είχα διαβάσει και αλλού οπότε πήγα σε Kaspersky όπου και έμεινα ευχαριστημένος. Όταν μία φορά πήγα το laptop για ένα πρόβλημα σε έναν ειδικό, μιας και οι γνώσεις μου περιορίζονται στα βασικά, μου είχε βάλει το avast free και μάλιστα σαν ειδικός μου είχε πει ότι το Kaspersky ήταν και αυτό βαρύ για laptop. Με το avast έμεινα πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα προχώρησα και στην αγορά μέσω internet της πλήρης υποστήριξης. Ξανά γύρισα όμως σε Kaspersky γιατί μοιραζόμαστε χρηματικά τις τρεις άδειες που δίνει για να μας έρχεται φθηνότερα. Προτιμώ τα επί πληρωμή antivirus για περισσότερη ας πούμε ασφάλεια μιας και κάνω αρκετές τραπεζικές συναλλαγές μέσω internet. Όμως θα προτιμούσα το avast γιατί προσωπικά μου αρέσει το περιβάλλον χρήσης.
- giachtas
- Δημοσιευσεις : 10
ANTIVIRUS στην Ομήρου Ιλιάδα
...η ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική εαν υπήρχε antivirus στον Τρωικό Πόλεμο

-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Αχχααχαχαχαχαχαχαχ! Φοβερή η εικόνα. Την κλέβω 
Εγώ τα τελευταία χρόνια χρησημοποιώ Kaspersky. Το έχω συνηθήσει και δεν είχα πρόβλημα. Το αγοράζει ο πατέρας μου για τη δουλειά του και το βάζουμε και στο οικογενειακό PC αλλά και στο laptop του αδερφού μου οπότε βολεύει αν κάποιος θέλει antivirus για παραπάνω από ένα PC. Για τις σπουδές μου είχα πάρει ένα iMac όταν ξεκίνησα οπότε δεν είχα τέτοια προβλήματα.

Εγώ τα τελευταία χρόνια χρησημοποιώ Kaspersky. Το έχω συνηθήσει και δεν είχα πρόβλημα. Το αγοράζει ο πατέρας μου για τη δουλειά του και το βάζουμε και στο οικογενειακό PC αλλά και στο laptop του αδερφού μου οπότε βολεύει αν κάποιος θέλει antivirus για παραπάνω από ένα PC. Για τις σπουδές μου είχα πάρει ένα iMac όταν ξεκίνησα οπότε δεν είχα τέτοια προβλήματα.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης