Antivirus

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Απρ 2013, 05:15

@ili@s86 Θα σου συνηστουσα το nod32 σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο, αλλα αν δεν εχεις παραπονα, γιατι να μετακομισεις?
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 27 Απρ 2013, 19:32

alex4444 έγραψε:@ili@s86 Θα σου συνηστουσα το nod32 σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο, αλλα αν δεν εχεις παραπονα, γιατι να μετακομισεις?

Είχα το nod32 στο παλιό μου laptop και ήμουν πολύ ευχαριστημένος... Στο νέο μου laptop έχει το McAfee Security Scan εγκατεστημένο... Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά δεν το βρίσκω εύχρηστο πρόγραμμα... :?
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό giachtas » 18 Μάιος 2013, 15:44

Εγώ σε παλαιότερο υπολογιστή είχα το panda. Όταν μετά πήγα σε laptop ξανά πήρα (πάντα επί πληρωμή) panda, αλλά μου φαινόταν βαρύ για laptop. Αυτο το είχα διαβάσει και αλλού οπότε πήγα σε Kaspersky όπου και έμεινα ευχαριστημένος. Όταν μία φορά πήγα το laptop για ένα πρόβλημα σε έναν ειδικό, μιας και οι γνώσεις μου περιορίζονται στα βασικά, μου είχε βάλει το avast free και μάλιστα σαν ειδικός μου είχε πει ότι το Kaspersky ήταν και αυτό βαρύ για laptop. Με το avast έμεινα πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα προχώρησα και στην αγορά μέσω internet της πλήρης υποστήριξης. Ξανά γύρισα όμως σε Kaspersky γιατί μοιραζόμαστε χρηματικά τις τρεις άδειες που δίνει για να μας έρχεται φθηνότερα. Προτιμώ τα επί πληρωμή antivirus για περισσότερη ας πούμε ασφάλεια μιας και κάνω αρκετές τραπεζικές συναλλαγές μέσω internet. Όμως θα προτιμούσα το avast γιατί προσωπικά μου αρέσει το περιβάλλον χρήσης.
giachtas

Δημοσιευσεις : 10

ANTIVIRUS στην Ομήρου Ιλιάδα

Δημοσίευσηαπό ckastam » 25 Αύγ 2013, 14:51

...η ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική εαν υπήρχε antivirus στον Τρωικό Πόλεμο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 28 Αύγ 2013, 15:35

Χρησιμοποιω ESET Smart Security εδω και 3 χρονια, για free προτεινω AVG ή MSE
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Αύγ 2013, 15:38

ckastam έγραψε:...η ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική εαν υπήρχε antivirus στον Τρωικό Πόλεμο

Εικόνα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 03 Σεπ 2013, 03:41

Αχχααχαχαχαχαχαχαχ! Φοβερή η εικόνα. Την κλέβω :)

Εγώ τα τελευταία χρόνια χρησημοποιώ Kaspersky. Το έχω συνηθήσει και δεν είχα πρόβλημα. Το αγοράζει ο πατέρας μου για τη δουλειά του και το βάζουμε και στο οικογενειακό PC αλλά και στο laptop του αδερφού μου οπότε βολεύει αν κάποιος θέλει antivirus για παραπάνω από ένα PC. Για τις σπουδές μου είχα πάρει ένα iMac όταν ξεκίνησα οπότε δεν είχα τέτοια προβλήματα. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB