από vonzuchter » 20 Ιαν 2016, 09:19
ημουν απο τους παλαιοτερους πελατες της forthent. Απο τα mid 90's. Δεν ειχα ποτε κανενα παραπονο. Δυστυχως δε πρεπει να στηριζεσαι στα φορουμς γιατι εκει μπαινουν μονο οσοι εχουν παραπονα για τη καθε εταιρια και αμα κατσεις πχ στο adslgr.com και ψαξεις τα φορουμ θα φοβασαι να πας σε οποιοαδηποτε εταιρια. Η αληθεια ειναι μια... ολες οι εταιριες πασχουν απο τα ιδια προβληματα και εχουν τις ιδιες αδυναμιες... Επισης κατι που δεν ηξερα ειναι οτι μερικες φορες μπορει να εχουν κοινη εξυπηρετηση πελατων. Ειχα μια γνωστη που δουλευε σε εταιρια που παρειχε customer care support σε εταιριες ιντερνετ και στη νοβα και στον οτεtv, τριτη ανεξαρτητη εταιρια δηλαδη. Επαιρνες εσυ τηλεφωνο και ο πελατης αλλης εταιριας και σε εξυπηρετουσε ο ιδιος υπαλληλος! βεβαια δε νομιζω κατι τετοιο να ισχυει για το τεχνικο κομματι της υποστηριξης. Αν συμβαινει αυτο , τοτε ειναι για σφαλιαρες ολοι. Τεσπα. Τυχον δυσκολιες που θα εχεις στη forthnet θα τις εχεις παντου. Αν με ρωταγες πριν 5-10 χρονια θα σου ελεγα να πας οτε για διαφορους τεχνικους λογους. Τωρα δεν εχει πλεον σημασια.
μετα σχεδον 20 χρονια εφυγα απο τη Forthent γιατι μεταναστευω Γερμανια και μετακομισα στο σπιτι της μανας μου , θα μεινω κανα χρονο εδω , να μαζεψουμε λιγα χρηματα και για να εχω μια βαση Ελλαδα αν δε τα καταφερω πανω να μπορω να γυρισω , γιατι εδω πληρωνα νοικι. Η μανα μου ειχε οτε μονο σταθερο τηλεφωνο και τους πηρα τηλεφωνο να προστεθει ιντερνετ , η διαδικασια εγινε γρηγοροτατα , υπηρξε ενα προβληματακι με καποιες παραπανω χρεωσεις που ομως λυθηκε και μου επιστραφηκαν τα χρηματα. Οποτε τα ιδια , δεν εχω παραπονο ουτε απο τον ΟΤΕ. Ειναι μη σου τυχει φιλε... Αν σου τυχει το οποιοδηποτε προβλημα θα βγαλεις δυσκολα ακρη. Το συνηθιστερο προβλημα παντως (και για το οποιο δεν υπαρχει δυστυχως λυση) ειναι η παλαιοτητα του δικτυου , ειτε στο σπιτι παναρχαια καλωδια και τεχνικες ατελειες , ειτε καποια αλλα προβληματα τεχνικα που εχουν να κανουν με τη γραμμη τη δυνατοτητα εξυπηρετησης που διαφερει απο γειτονια σε γειτονια ακομα και απο οικοδομικο τετραγωνο σε οικοδομικο τετραγωνο. Πχ ξερω περιστατικο που ατομα σε διπλανες πολυκατοικιες αλλο οικοδομικο τετραγωνο ο ενας απο τον αλλο , εχουν ιδιο παροχο , ιδιο ρουτερ , ιδια σεττινγκς στα παντα και ο ενας κατεβαζει με 1.6ΜΒ και ο αλλος μαξιμουμ 1.0 ΜΒ...