Internet

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 22 Απρ 2012, 17:33

μπηκα στο psn σημερα,δεν ειχα ουτε ενα torrent να κατεβαινει στο pc,μονο το pc το ιδιο ανοιχτο και ηταν τα ιδια αποτελεσματα οταν ειχα να κατεβαινουν torrents.Να παρω τον οτε τηλεφωνο τωρα ή να το αφησω ετσι?
και κατι τελευταιο,υπαρχει τιποτα που να μπορω να κανω για να εχω λιγοτερο lag οταν ειναι και τα 2 ανοιχτα?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Spahar » 22 Απρ 2012, 20:00

Εγώ στη θέση σου θα έκανα το εξής: θα δανειζόμουν από κάποιον φίλο το laptop του, θα το έβαζα με καλώδιο πάνω στο router και θα άνοιγα Playstation και laptop. Το πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν θα παρατηρήσεις το πρόβλημα, πράγμα που θα σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στο PC σου, έχει ιό, είναι κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό, κάτι τέλος πάντων που τρώει ταχύτητα.

Από ότι κατάλαβα έχεις ConnX, οπότε αν πάρεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ και τους εξηγήσεις το πρόβλημα, το πιο πιθανό είναι να σου πουν να κάνεις ένα τεστ (κατεβάζοντας ένα αρχείο από τη σελίδα που σου είπα στο πρώτο post, αλήθεια το έκανες να δεις με πόσο κατεβάζει η γραμμή σου;) και άμα είναι στα αποδεκτά όρια θα σου πουν ότι το πρόβλημα είναι στο PC σου και ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, και η αλήθεια είναι ότι θα έχουν δίκιο.

Οπότε εγώ σε συμβουλεύω να κάνεις πρώτα απ'όλα ένα τεστ ταχύτητας όπως σου είπα στο πρώτο post, να δούμε τι ταχύτητα πιάνεις, για να έχουμε μία βάση πάνω στην οποία μιλάμε. Δεύτερον, αυτό με το laptop φίλου για να δεις αν το πρόβλημα παρουσιάζεται γενικά όταν συνδέεις υπολογιστή μαζί με το PS3 ή όταν συνδέεις τον δικό σου.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 22 Απρ 2012, 21:26

το ειχα κανει το τεστ οταν το ειδα το post,μετρια τα αποτελεσματα,τεσπα δε βλεπω να φτιαχνει κατι αλλα ευχαριστω για τη βοηθεια.
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό ckastam » 21 Φεβ 2013, 22:00

καλα κρασα
εγώ με 2 mbps ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΕΣ KAI ΑΧΡΗΣΤΕΣ οι 24αρες συνδέσεις λες και ο κάθε χρήστης φιλοξενει 1-2 σερβερς στο σπίτι του....
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Φεβ 2013, 05:09

Το οτι κάποιοι θέλουν καλύτερες ταχύτητες uploading / downloading ας πούμε?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Φεβ 2013, 12:13

Υπερεκτιμημένες και άχρηστες οι 24άρες συνδέσεις, συνεπώς και οι 30άρες και οι 50άρες.... Το ακούσαμε και αυτό... Εμπρός πίσω...
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 14:00

SirLvr έγραψε:Υπερεκτιμημένες και άχρηστες οι 24άρες συνδέσεις, συνεπώς και οι 30άρες και οι 50άρες.... Το ακούσαμε και αυτό... Εμπρός πίσω...

Απο ένα σημείο και ύστερα "χτυπάς" κατώφλι
τι θα κάνεις επεξεργασία τρισδιάστατων γραφικών ονλινε?

Για το φβ πάνω απο 2mbps ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ !
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Φεβ 2013, 14:23

Μόνο το FB υπάρχει στο Internet; Υπάρχουν άνθρωποι που κατεβάζουν ταινίες, games, streamάρουν. Αν η σημασία του ίντερνετ είναι μόνο να μπεις στο FB ζήτω που καήκαμε..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 22 Φεβ 2013, 16:06

Εγω φτανω τα 10 και παλι θα ηθελα παραπανω :P Δυστηχως 24αρες ειναι μονο στα χαρτια.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Φεβ 2013, 17:05

Αυτό ξαναπέστο... Εγώ πιάνω 8... Αλλά τουλάχιστον είναι σταθερά εκεί :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Software