- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 13:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Windows 10
Πρίν καμία εβδομάδα μου έβγαλε ειδοποίηση στο pc μου για να κάνω κράτηση τα windows 10. Το πρόβλημα είναι οτι εγώ θέλω να περιμένω λίγο καιρό(να δω εαν είναι βαριά,δημιουργούν προβλήματα κ.α)και όποτε θέλω να τα κάνω εγκατάσταση.So θέλω να ρωτίσω για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι δωρεάν στα Windows 8 και εαν ειπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα windows 8 αν κάνω εγκατάσταση τα 10.
- john17
- Δημοσιευσεις : 50
Για εναν χρονο ισχυει η προσφορα, οποτε θα εχεις ολη την ανεση να περιμενεις εντυπωσεις και reviews. Απο εκει και περα δεν ξερω αν θα δινεται η επιλογη για downgrade.
Εμενα παντως με πεισαν για αμεση αναβαθμιση στις 29 Ιουλιου. Δειχνουν ηδη απο την preview εκδοση σταθεροτητα και καλη διαχειρηση πορων, αναλογη με τα windows 8.
Εμενα παντως με πεισαν για αμεση αναβαθμιση στις 29 Ιουλιου. Δειχνουν ηδη απο την preview εκδοση σταθεροτητα και καλη διαχειρηση πορων, αναλογη με τα windows 8.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Ναι και θα ήταν εν τέλει ένας windows defender που μπλόκαρε το crack (κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε antivirus) ή κανένα windows smartscreen.
-
mastkwstas - Δημοσιευσεις : 6
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης