τα windows 8 δεν ειναι καλυτερα για gaming αλλα για ολα
ειναι πολυ καλυτερα windows και οι καινουριες drivers εχουν μεγαλυτερη συμβατοτητα
επισης καποια πραγματα τρεχουν στα 8 ενω στα 7 πρεπει να ψαχνεις πατσακια
τωρα αν δεν σε βολευουν καθολου τα windows 8 ε βαλε 7
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Windows 8 ή Windows 7 για Gaming PC
47 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
koulis21 έγραψε:τα windows 8 δεν ειναι καλυτερα για gaming αλλα για ολα
ειναι πολυ καλυτερα windows και οι καινουριες drivers εχουν μεγαλυτερη συμβατοτητα
Θα μπωρουσες να μου κανεις μια λιστα με παιχνιδια που ετρεξες στα 7 και στα 8 δεν επαιζαν??
Η επαιζαν καλυτερα στα 7 απο οτι στα 8?
Αιτιολογησε μου αν θες το λογο που πιστευεις οτι τα 7 ειναι τοσο καλητερα απο τα 8 σε θεμα gaming!
- playmen
- Δημοσιευσεις : 54
playmen έγραψε:koulis21 έγραψε:τα windows 8 δεν ειναι καλυτερα για gaming αλλα για ολα
Θα μπωρουσες να μου κανεις μια λιστα με παιχνιδια που ετρεξες στα 7 και στα 8 δεν επαιζαν??
Αιτιολογησε μου αν θες το λογο που πιστευεις οτι τα 7 ειναι τοσο καλητερα απο τα 8 σε θεμα gaming!
ενα γρηγορο παραδειγμα ειναι το τελευταιο batman
για να μου παιξει ηθελε την τελευταια driver της nvida(μιλαω για windows 7)
ειπα οκ κανενα προβλημα, οταν εβαζα την αναλυση σε 1920x1080 τοτε ανα πενταλεπτο μου μαυριζε η οθονη και εγραφε το προγραμμα nvidia σταματησε να λειτουργει
για να μην στα πολυλογω εβαλα τα windows 8(οχι για αυτο τον λογο αλλα τα windows phone 8sdk)
και το ξαναεβαλα και δεν μου το ξαναεκανε
τωρα αυτο ειναι καθαρα θεμα driver αλλα στα windows 8 δουλευε μια χαρα
μιλαμε παντα για την nvidia gtx660 TI
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
koulis21 έγραψε:playmen έγραψε:koulis21 έγραψε:τα windows 8 δεν ειναι καλυτερα για gaming αλλα για ολα
ενα γρηγορο παραδειγμα ειναι το τελευταιο batman
για να μου παιξει ηθελε την τελευταια driver της nvida(μιλαω για windows 7)
ειπα οκ κανενα προβλημα, οταν εβαζα την αναλυση σε 1920x1080 τοτε ανα πενταλεπτο μου μαυριζε η οθονη και εγραφε το προγραμμα nvidia σταματησε να λειτουργει
για να μην στα πολυλογω εβαλα τα windows 8(οχι για αυτο τον λογο αλλα τα windows phone 8sdk)
και το ξαναεβαλα και δεν μου το ξαναεκανε
τωρα αυτο ειναι καθαρα θεμα driver αλλα στα windows 8 δουλευε μια χαρα
μιλαμε παντα για την nvidia gtx660 TI
Σορρυ κιολλας αλλα αφου στα 8 σου ετρεξε κανονικα και χωρις προβληματα γιατι λες οτι τα 7 ειναι καλυτερα για gaming απο τη στιγμη που σου παρουσιαζε προβλημα????????????????
- playmen
- Δημοσιευσεις : 54
Παιδια τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Aπο 2009 μεχρι και τελη 2012 τα 7 ειχαν τα παντα χτισμενα πανω τους, drivers κλπ. Aπο εκει και περα οτι καινουριο βγαινει εννοειται κατασκευαζεται για windows 8. Eιδικα η nvidia παντα στηριζει τo current λειτουργικο οσο μπορει.
Γι'αυτο γενικα ειναι προτιμοτερο να αναβαθμιζουμε τα λογισμικα μας και να συμβαδισουμε με το παρον, ειδικα στο gaming. Eκτος κι αν εχουμε φαινομενο vista η millenium, που τα 8 δεν ειναι σε καμια περιπτωση!
Γι'αυτο γενικα ειναι προτιμοτερο να αναβαθμιζουμε τα λογισμικα μας και να συμβαδισουμε με το παρον, ειδικα στο gaming. Eκτος κι αν εχουμε φαινομενο vista η millenium, που τα 8 δεν ειναι σε καμια περιπτωση!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Παιδια αυτα πανε αλυσιδα οτι καινουργιο λειτουργικο βγαινει οι υπολοιπες εταιρειες προγραμματων και παιχνιδιων χτιζουν εκει γιατι πουλαει...
Οχι οτι αφηνουν τα πιο παλια λειτουργικα αλλα πρεπει να εξελιχθουν και αυτες...
Οχι οτι αφηνουν τα πιο παλια λειτουργικα αλλα πρεπει να εξελιχθουν και αυτες...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Δεν μπορει να γινει συγκριση μεταξυ τους γιατι εχει γινει ολικη αλλαγη.Προσωπικα ειμαι χρηστης των windows 7 και απο μερικες χρησεις που εχω κανει στα 8 βλεπω οτι δεν με βολευουν.Ισως ειναι θεμα συνηθειας αλλα δεν μπορω να μπω σε αυτη την διαδικασια να καθομαι να ψαχνω ξανα καινουργια windows κτλ.Οποτε αν θελει καποιος και εχει την ορεξη να δοκιμασει windows 8 μπορει να κατσει να το κανει.Παντως τα 7 τα προτινω μιας και ειναι περισσοτερο στην αγορα και σπανια βγαζουν προβλημα,απο την αλλη τα 8 ειναι καινουργια και θα βγαινουν καινουργια update κτλ
-
ssns - Δημοσιευσεις : 206
ssns έγραψε:Δεν μπορει να γινει συγκριση μεταξυ τους γιατι εχει γινει ολικη αλλαγη.Προσωπικα ειμαι χρηστης των windows 7 και απο μερικες χρησεις που εχω κανει στα 8 βλεπω οτι δεν με βολευουν.Ισως ειναι θεμα συνηθειας αλλα δεν μπορω να μπω σε αυτη την διαδικασια να καθομαι να ψαχνω ξανα καινουργια windows κτλ.Οποτε αν θελει καποιος και εχει την ορεξη να δοκιμασει windows 8 μπορει να κατσει να το κανει.Παντως τα 7 τα προτινω μιας και ειναι περισσοτερο στην αγορα και σπανια βγαζουν προβλημα,απο την αλλη τα 8 ειναι καινουργια και θα βγαινουν καινουργια update κτλ
Τα 8 μου βγαζουν ακομη πιο σπανια προβληματα... Βασικα εχω ξεχασει τι ειναι το κρασαρισμα και η μπλε οθονη, και μια δυο φορες που ετυχε, με επιασε προ εκπληξεως! Θα μου πεις πως καθε Pc κι αλλη συμπεριφορα, παντως τα κρινω με βαση το ιδιο χρονικο διαστημα με τα 7 πανω στο ιδιο ακριβως hardware, με τα ιδια περιφερειακα για τα ιδια προγραμματα κατα 90%.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Τα Windows 8 έχουν σίγουρα θέματα με το interface, γιατί δεν προσαρμόσανε σωστά την touch λογική στο ποντίκι, ενώ αποξένωσαν τους χρήστες με το να επιβάλλουν το metro interface με τόσο ατσούμπαλο τρόπο. Από εκεί και πέρα όμως, σαν λειτουργικό παρέχουν περισσότερες επιλογές από τα 7 σε αρκετούς τομείς (Δείτε τον task manager για παράδειγμα), ενώ δεν είναι βαριά (όπως ήταν τα Vista) και οι επιδόσεις τους γενικά είναι ικανοποιητικές.
Δυστυχώς στη Microsoft δείχνουν να έχουν τεράστιο πρόβλημα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και την προώθηση των προϊόντων τους. Είμαι σίγουρος ότι αν το metro interface το είχε προωθήσει η Apple, θα μιλούσανε όλοι τώρα για το πιο επαναστατικό πράγμα όλων των εποχών!!!111oneoneomg.
Δυστυχώς στη Microsoft δείχνουν να έχουν τεράστιο πρόβλημα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και την προώθηση των προϊόντων τους. Είμαι σίγουρος ότι αν το metro interface το είχε προωθήσει η Apple, θα μιλούσανε όλοι τώρα για το πιο επαναστατικό πράγμα όλων των εποχών!!!111oneoneomg.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
47 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης