Subtitles

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 02 Οκτ 2014, 23:14

mixakos έγραψε:Το πιο απλο εργαλειο και free ειναι το mkvmerge gui βαζεις τα αρχεια μεσα και σε λιγοτερο απο 1 λεπτο ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι!!

+1 το ειχα ξεχασει αυτο
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Re: subs

Δημοσίευσηαπό biglalas » 02 Οκτ 2014, 23:28

αυτο το mkvmerge..δεν παιζει ο χρονος με το ποσο μεγαλο ειναι το αρχειο??γιατι αν αν κανει τοσο γρηγορα ενσωματωση παιζει να ειναι οτι καλυτερο..θα το τεσταρω και εγω..
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 17 Ιουν 2015, 18:35

Ερώτηση σχετική με υπότιτλους , είχα ψάξει και παλιότερα αλλά δεν έβρισκα με τίποτα κάποιον τρόπο να εμφανίζονται με μεγαλύτερο font στην τηλεόραση. Έχω μια samsung 40αρα και μου βγαίνουν τα μάτια να δω καμμιά σειρά. Στον Η/Υ εννοείται οτι γίνεται πανεύκολα αλλά στην τηλεόραση? (εννοείται μιλάμε για μεγένθυση παραπάνω απαυτή που κάνει απτο μενού)
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό interactive » 23 Ιουν 2016, 12:22

Προφανώς αυτό θα ρυθμίζεται από το πρόγραμμα που έχεις κάνει την ενσωμάτωση....
interactive

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό sdragon » 23 Ιουν 2016, 12:44

Είναι πολύ απλό: άνοιξε τον υπότιτλο σε υπολογιστή με το notepad, πας στη "μορφή" μετά "γραμματοσειρά" και αλλάζεις το μέγεθος ή τον τύπο της.
sdragon

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό niksnake » 15 Ιούλ 2016, 11:44

παίδες εγώ έκανα το εξής:έβαλα σε στικάκι το αρχείο βίντεο και το αρχείο υποτίτλων.αντέγραψα το ακριβές όνομα του αρχείου βίντεο και πήγα έπειτα στο αρχείο υποτίτλων και το μετονόμασα ακριβώς όπως το αρχείο βίντεο.αρκεί να βρείτε τους κατάλληλους υπότιτλους για να μην ξεσυγχρονίζονται
niksnake

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό leonalkalai » 10 Ιούλ 2017, 11:34

To φλασάκι νομίζω πρέπει να είναι σε fat32 και τα αρχεία βίντεο και υποτίτλων στον ίδιο φάκελο.
Άβαταρ μέλους
leonalkalai

Δημοσιευσεις : 74

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 15 Δεκ 2017, 13:15

leonalkalai έγραψε:To φλασάκι νομίζω πρέπει να είναι σε fat32 και τα αρχεία βίντεο και υποτίτλων στον ίδιο φάκελο.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό!
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB