Ποιο Linux distro σας αρέσει;

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό Senzin » 04 Νοέμ 2012, 22:21

Εγω ειμαι φαν του Mandriva! Αν και το μονο πλυν που εχει ειναι το stability, πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλο.
Εικόνα
Senzin

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 20:56

Είχα βάλει παλία τα Fedora 9 σε ένα δευτερεύον pc που είχα συναρμολογήσει αλλά δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος καθως δεν ήταν τόσο smooth η χρήση του και ειδικά στο μοζιλα σου έδινε την εντύπωση πως κόλλαγε το scroll
Δε ξέρω αν έφταιγαν οι προδιαγραφές του συστήματος μιλάμε για έναν 1000αρη Pentium με καμια 800αρια MB RAM
Επισης δεν μου άρεσε το γεγονος πως για όλες τις εφαρμογές θα έπρεπε να κατεβάσεις την αντίστοιχη που υπήρχε διαθέσιμη δίχως να σε αφήνει να εγκαταστήσεις τις δικές σου π.χ. nero for linux, SL or linux κτλπ
Ωστόσο θα θελα κάποια στιγμή να βάλω τα ubuntu.
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό kostasrogue » 29 Μαρ 2013, 01:18

Ubuntu αν και έχω ακούσει οτι τα mint είναι πολύ καλύτερα...
kostasrogue

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 13 Μάιος 2013, 23:45

SeriousPeter έγραψε:εγω παιδιά μετα απο τοσο καιρο αποφάσισα να βάλω ubundu . τα 12.10 που έβαλα είναι απλά .... απαίσια... τα εχουν εντελώς διαλύσει. και δεν ξέρω αν θα βάλω αλλο λειτουργικό linux....

τι εννοεις τα εχουν διαλυσει??σε χαλαει το gnome?
αν ναι τοτε δοκιμασε και τα kubuntu που ειναι kde
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 14 Ιουν 2013, 12:10

Το OpenSuse είναι η πιο ολοκληρωμένη διανομή...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 15 Ιουν 2013, 19:37

Ubuntu για desktop και Lubuntu για αδυναμο laptop/netbook. Εχω εντυπωσιαστει απο το ποσο light ειναι τα δευτερα.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό renegr » 14 Οκτ 2013, 14:40

Kali Linux latest Distro θα εκπλαγείτε πόσες δυνατότητες έχει και δεν μιλάω για τα τυπικά "hacking"
Άβαταρ μέλους
renegr

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό lordlothar » 03 Δεκ 2013, 17:43

Debian γιατί είναι σταθερά και πάρα πολύ παραμετροποιήσιμα. Είχα δοκιμάσει και Linux Mint Debian Edition, αρκετά καλά αλλά με πολύ αργά updates...Ubuntu ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα :P.
lordlothar

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Volga » 04 Δεκ 2013, 08:37

lordlothar έγραψε:Debian γιατί είναι σταθερά και πάρα πολύ παραμετροποιήσιμα. Είχα δοκιμάσει και Linux Mint Debian Edition, αρκετά καλά αλλά με πολύ αργά updates...Ubuntu ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα :P.

Τα Ubuntu γενικά έχουν ψιλοχαλάσει το Interface τους (λόγω touch). Γενικότερα νομίζω οτι το πάνε κατα κει το θέμα.

Θα συμφωνήσω για τα Debian και θα προσθέσω και τα Kubuntu στη λίστα, αν και εγώ γέρνω προς τα Debian.

Πάντως γενικά για κάποιον που ξεκινάει τώρα με υπολογιστές θεωρώ πιο εύκολο το linux από τα Windows.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ (με κόπο και πόνο) να μάθω το Gimp στο επίπεδο που ξέρω το Photoshop. Αν και έχει κάποιες ελλείψεις ακόμη που από οτι ξέρω θα διορθωθούν στην επόμενη έκδοση. Αν λοιπόν διορθωθούν νομίζω οτι θα φύγω εντελώς από το "καράβι" που λέγεται Microsoft.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 04 Δεκ 2013, 08:48

Volga έγραψε:
lordlothar έγραψε:Debian γιατί είναι σταθερά και πάρα πολύ παραμετροποιήσιμα. Είχα δοκιμάσει και Linux Mint Debian Edition, αρκετά καλά αλλά με πολύ αργά updates...Ubuntu ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα :P.

Τα Ubuntu γενικά έχουν ψιλοχαλάσει το Interface τους (λόγω touch). Γενικότερα νομίζω οτι το πάνε κατα κει το θέμα.

Θα συμφωνήσω για τα Debian και θα προσθέσω και τα Kubuntu στη λίστα, αν και εγώ γέρνω προς τα Debian.

Πάντως γενικά για κάποιον που ξεκινάει τώρα με υπολογιστές θεωρώ πιο εύκολο το linux από τα Windows.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ (με κόπο και πόνο) να μάθω το Gimp στο επίπεδο που ξέρω το Photoshop. Αν και έχει κάποιες ελλείψεις ακόμη που από οτι ξέρω θα διορθωθούν στην επόμενη έκδοση. Αν λοιπόν διορθωθούν νομίζω οτι θα φύγω εντελώς από το "καράβι" που λέγεται Microsoft.

σορρυ φιλε αλλα δεν προκειται ποτε ενα "gimp" να φτασει εστω ενα απο τα προγραμματα της adobe
ωραια καλα τα linux αλλα σε suites δεν !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB