Antivirus

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 11 Μαρ 2013, 23:53

Norton το χρησιμοποιούσα παλιότερα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι πολύ καλό!
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Captain » 12 Μαρ 2013, 21:45

Χρησιμοποιώ Webroot SecureAnywhere Antivirus εδώ και ενάμιση χρόνο! Το μόνο πραγματικά 100% cloud antivirus, πανάλαφρο, το πιο γρήγορο και προσωπική μου άποψη για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια πλήρωσα και ησύχασα. Θα συμφωνήσω βέβαια και με τους προλαλήσαντες πως όταν ξέρεις που μπαίνεις και τι κάνεις ίσως δε χρειάζεσε καν antivirus αλλά όταν το pc το χρησιμοποιούν παραπάνω από ένας (γυναίκα, παιδιά κτλ) ε, θες να έχεις το κεφάλι σου λίγο ήσυχο!!!
Captain

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό ckastam » 13 Μαρ 2013, 12:01

Sephiroth έγραψε:Kαι το Windows Security Essentials για τα βασικά το περνάω κι εγώ σε διάφορους υπολογιστές. Μέχρι στιγμής, όλα ΟΚ :)

Το Windows Security Essentials το είχε φορτωμένο η κοπέλα μου στο λαπτοπ τησ όταν την γνώρισα - και πλακα πλακα την θεώρησα καλή επιλογή αφού είναια ανεπτυγμένο απο την ίδια την microsoft (αφού δεν υπάρχει πιο ειδικος να γνωρίζει τις vulnerabilities των ΛΣ της απο την ίδια την εταιρεία), και θεώρησα πως θα έχει πιο άμεση συμβατότητα με τον "kernel" των Windows.
Μετά απο μια εβδομάδα γνωριμίας, μου ανακοινωσε πως είχε προβλημα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, δοκίμασα όλες τις πιθανές βλάβες αλλά δεν έβρισκα τρόπο να το διορθωσω και αναγκαστικά το πηγα σε ένα μαγαζι σερβις Η/Υ όπου άκουσον άκουσον μας ανακοινωσαν πως το πρόβλημα ήταν πως ήταν τίγκα στους ιους και στα malware...!!! :shock: :shock: :shock:

απο τότε της περάσα επίσης το AVAST και είμαστε ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ :oops:
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 14 Μαρ 2013, 13:00

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 14 Μαρ 2013, 13:21

SirLvr έγραψε:Εικόνα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......ισχυει 100%. :P
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 14 Μαρ 2013, 13:34

Άρχισε να με ανησυχεί αυτή η φώτο :P
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 14 Μαρ 2013, 14:28

Γι' αυτο το θεμα εχω τραβηξει τα πανδεινα στο παρελθον, οταν ακομη μαθαινα το ιντερνετ. Το eset nod32/smart security ηταν ο,τι πιο αξιοπιστο εχει περασει απο τον υπολογιστη μου, ελαφρυ και χωρις να σε πρηζει εκανε σωστοτατη δουλεια.

Τα δωρεαν(avg/avast) μου τη δινουν στα νευρα γιατι πολλες φορες το παρακανουν με ειδοποιησεις και εχουν πολλους λαθος συναγερμους. Ουτε ειναι ιδιαιτερα ελαφρια. Και σε φιλους μου που τα ειχαν για καιρο, τελικα βρεθηκαν παλι με ιους και χιλια δυο.

Το panda το ειχα αγορασει καποτε, καλη συμπεριφορα, αλλα κι αυτο ειχε τα κενακια του. Το norton ηταν καλο μονο σε εποχες dial up, απο τοτε εχει μεινει πολυυυυ πισω(ηταν κι απο τα χειροτερα "bugs" των vista). Γενικα προτεινω ανεπιφυλακτα eset! Το εχω περασει σε πολλες ανιδεες φιλες μου που κολλουσαν ιους για πλακα και ηρεμησαν μια και καλη.

Πλεον δε χρησιμοποιω τιποτε εδω και 2 χρονια και φαινονται ολα οκ. Κανω ομως μονο εγω χρηση του υπολογιστη και πολυ καλα στοχευμενη. Ουτε toolbars ουτε τιποτε δεν αφηνω. Και τα βλαβερα σαιτ εχω μαθει να τα καταλαβαινω απο χιλιομετρα. Γενικα πλεον με λιγη προσοχη νομιζω οτι μπορουμε και χωρις antivirus!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 14 Μαρ 2013, 14:52

alex4444 έγραψε:Γι' αυτο το θεμα εχω τραβηξει τα πανδεινα στο παρελθον, οταν ακομη μαθαινα το ιντερνετ. Το eset nod32/smart security ηταν ο,τι πιο αξιοπιστο εχει περασει απο τον υπολογιστη μου, ελαφρυ και χωρις να σε πρηζει εκανε σωστοτατη δουλεια.

Τα δωρεαν(avg/avast) μου τη δινουν στα νευρα γιατι πολλες φορες το παρακανουν με ειδοποιησεις και εχουν πολλους λαθος συναγερμους. Ουτε ειναι ιδιαιτερα ελαφρια. Και σε φιλους μου που τα ειχαν για καιρο, τελικα βρεθηκαν παλι με ιους και χιλια δυο.

Το panda το ειχα αγορασει καποτε, καλη συμπεριφορα, αλλα κι αυτο ειχε τα κενακια του. Το norton ηταν καλο μονο σε εποχες dial up, απο τοτε εχει μεινει πολυυυυ πισω(ηταν κι απο τα χειροτερα "bugs" των vista). Γενικα προτεινω ανεπιφυλακτα eset! Το εχω περασει σε πολλες ανιδεες φιλες μου που κολλουσαν ιους για πλακα και ηρεμησαν μια και καλη.

Πλεον δε χρησιμοποιω τιποτε εδω και 2 χρονια και φαινονται ολα οκ. Κανω ομως μονο εγω χρηση του υπολογιστη και πολυ καλα στοχευμενη. Ουτε toolbars ουτε τιποτε δεν αφηνω. Και τα βλαβερα σαιτ εχω μαθει να τα καταλαβαινω απο χιλιομετρα. Γενικα πλεον με λιγη προσοχη νομιζω οτι μπορουμε και χωρις antivirus!

Κοιτα εγω με το AVG (οχι το free) ειμαι μια χαρα και δεν ειναι τοσο βαρυ. Το θεωρω μεγαλο λαθος να σερφαρεις χωρις antivirus. Οσο και να ξερεις κατι μπορεις να κολλησεις.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 14 Μαρ 2013, 19:42

Για το avg την πληρη εκδοση εχω ακουσει καλα πραγματα. Τη δωρεαν ομως εχω δοκιμασει εγω!

Κοιτα ειχα σκοπο σε καποια φαση να βαλω το Bit defender που ηταν και μαζι με τα windows 7 δωρο, αλλα βαριομουν, οι μερες κυλησαν και τελικα συνεχιζω ετσι. Αν την παθω, θα βαλω!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ckastam » 14 Μαρ 2013, 21:32

alex4444 έγραψε:Γι' αυτο το θεμα εχω τραβηξει τα πανδεινα στο παρελθον, οταν ακομη μαθαινα το ιντερνετ. Το eset nod32/smart security ηταν ο,τι πιο αξιοπιστο εχει περασει απο τον υπολογιστη μου, ελαφρυ και χωρις να σε πρηζει εκανε σωστοτατη δουλεια.

Δεν έχει σημασια οι ιστοσελίδες που μπαίνεις (παλια με τα dialup modems) άμα έμπαινες σε τσοντσοσελίδα κολλούσες dialer ακόμα και με προφυλακτικό στο βύσμα του τηλεφώνου :lol: :lol:

ένας απροστάτευτος Η/Υ καταρχην εντοπίζεται απο τους ιους που κυκλοφορουνε στο διαδίκτυο και μολύνεται ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ SHIELD

διαβάστε λιγάκι την δημοσίευση του καθηγητή μου Μ. Αυλωνίτη απο το τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου σχετικά με τα σκουλήκια (warm propagation) και τον τρόπο που εξαπλώνονται στο διαδίκτυο.
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ = ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
http://di.ionio.gr/~emagos/JCV%202007-draft-malware.pdf

υ.γ. ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ANTIVIRUS μια χαρά δουλεύουν
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB