Πρόβλημα με Youtube

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Φεβ 2013, 10:42

SirLvr έγραψε:
Shepard έγραψε:Μηπως εχεις βαλει κάποιο block τυπου Ghostery? Μηπως εχεις κανεις εγκατασταση καποιου προγραμματος για να ελεγχεις την κινηση στο ιντερνετ και χρειάζεται να το "ανοιξεις" για να δεις βιντεο;

Επισης αν θες, τρεξε ΜΙΑ φορα το Glary Utilities (http://www.glarysoft.com/), κατεβασε το τσαμπα προφανως, και κανε μια επανεκκινηση μετα! ;)

Δεν νομίζω να έχω βάλει κάτι τέτοιο. Αν και δεν είμαι και απολύτως σίγουρος για το τι είναι αυτό. Τι ακριβώς να κάνω με το Glary;

Ανοιξε το και στην μεσαια καρτελα "One click maintenance" επελεξε τα όλα και πατα scan... μετα καθαρισε το! MIA ΦΟΡΑ!!!! :!:

Επίσης κανε και ενα δεξι κλικ στον δισκο σου C: και στις ιδιοτητες (properties) κανε ενα καθαρισμα (disk cleanup)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 16 Φεβ 2013, 11:42

@V.For.Veteran Δεν έχω εγκατεστημένο κανένα πρόσθετο. Έχω κάνει και εκκαθάριση ιστορικού.. Λες να φταίει το antivirus; Χρησιμοποιώ ένα f-secure :/ και μου έχει βγάλει κάποιοα προβλήματα τόσο με προγράμματα όσο και με παιχνίδια (π.χ. planetside 2).
@Shepard Ωραίο προγραμματάκι. Έκανα ότι μου είπες αλλά και πάλι δεν είδα φως.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Φεβ 2013, 12:39

Σβησε οτιδηποτε εχει να κανει με flash απο τον υπολογιστη σου, κανε επανεκκινηση και τρεξε αλλη μια φορα το Glary. Μετα εγκατεστησε το τελευταιο flash και δοκιμασε.

Αααααα... επισης αν εχεις Chrome κανε μια καλή πριν το restart, σβησε τον και αυτον. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 16 Φεβ 2013, 13:44

SirLvr έγραψε:@V.For.Veteran Δεν έχω εγκατεστημένο κανένα πρόσθετο. Έχω κάνει και εκκαθάριση ιστορικού.. Λες να φταίει το antivirus; Χρησιμοποιώ ένα f-secure :/ και μου έχει βγάλει κάποιοα προβλήματα τόσο με προγράμματα όσο και με παιχνίδια (π.χ. planetside 2).

Για δοκίμασε να τα κλείσεις και τα δύο (anti virus - firewall)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 16 Φεβ 2013, 14:26

V.for.Veteran έγραψε:
SirLvr έγραψε:@V.For.Veteran Δεν έχω εγκατεστημένο κανένα πρόσθετο. Έχω κάνει και εκκαθάριση ιστορικού.. Λες να φταίει το antivirus; Χρησιμοποιώ ένα f-secure :/ και μου έχει βγάλει κάποιοα προβλήματα τόσο με προγράμματα όσο και με παιχνίδια (π.χ. planetside 2).

Για δοκίμασε να τα κλείσεις και τα δύο (anti virus - firewall)

Τίποτα :( Έτσι μου έρχεται να του τραβήξω ένα format...
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 16 Φεβ 2013, 14:41

Τι να σου πω φίλε μου, αν δεν έχεις να χάσεις τίποτα, τράβα του όπως είπες ένα φορμάτ αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι φίλος του φορμάτ... και πες μας και εμάς αν τελικά έφτιαξε το πρόβλημα σου . Γιατί η περίπτωσή σου είναι ιδιαίτερη και ίσως να μη σου λύσει το πρόβλημα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 16 Φεβ 2013, 22:37

Ξέρω πως είναι ιδιαίτερη. Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί μου συμβαίνει αυτό στο streaming του youtube. Στο Dailymotion βλέπω κανονικότατα..
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 17 Φεβ 2013, 00:00

Πάντως... μου κάνει εντύπωση που κατάφερες να δεις έστω κάποιο streaming, ενώ άλλα δεν μπορείς. Ο Shepard σε ρώτησε αν έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα για να ελέγχεις την κίνηση του ίντερνετ (που εμένα ύστερα από ολα μου φαίνεται το πιο λογικό), και δεν ήσουν σίγουρος... Για διπλοτσέκαρε καλύτερα αυτά που σου προτείναμε σαν λύσεις πριν προχωρήσεις σε... φορμάτ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 17 Φεβ 2013, 00:33

Τα έκανα αυτά που είπε ο Shepard και δεν έχω κάποιο πρόγραμμα ελέγχου κίνησης. Έψαξα και σε κάποια forums και υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει λύση...
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 17 Φεβ 2013, 01:07

SirLvr έγραψε:Τα έκανα αυτά που είπε ο Shepard και δεν έχω κάποιο πρόγραμμα ελέγχου κίνησης. Έψαξα και σε κάποια forums και υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει λύση...

Ναι κάποιοι δεν έχουν βρει λύση... κάποιοι με τις παραπάνω συμβουλές έχουν βρει όμως. Βάρα του ένα φορματ και ελπίζω να στρώσει. Αν όχι...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB