- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Wind Double Play - Λέει το δίκτυό της;
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Τεχνικά, είναι μια χαρά.
Έχοντας αλλάξει συνολικά 3 σπίτια στη ζωή μου ως τώρα και 4 εταιρίες, αυτό που μπορώ να σου πω είναι οτι αν η γραμμή σου είναι ΟΚ τότε και Μπαρμπα Μήτσος DSL να βάλεις μια χαρά θα σου είναι.
Το πρόβλημα με την Wind είναι οτι υπάρχει ασυνενοησία οργανωτική. Κοινώς, αν δουλεύει η γραμμή σου μη φοβάσαι τίποτα, αν η γραμμή σου είναι έτσι κι έτσι τότε... ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ! Δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ.
Έχοντας αλλάξει συνολικά 3 σπίτια στη ζωή μου ως τώρα και 4 εταιρίες, αυτό που μπορώ να σου πω είναι οτι αν η γραμμή σου είναι ΟΚ τότε και Μπαρμπα Μήτσος DSL να βάλεις μια χαρά θα σου είναι.
Το πρόβλημα με την Wind είναι οτι υπάρχει ασυνενοησία οργανωτική. Κοινώς, αν δουλεύει η γραμμή σου μη φοβάσαι τίποτα, αν η γραμμή σου είναι έτσι κι έτσι τότε... ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ! Δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ.
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Volga έγραψε:Τεχνικά, είναι μια χαρά.
Δεν ξέρω τι κάνει στην οργάνωση της, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά στο δικό μου πρόβλημα που ήταν θέμα γραμμής, ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα και έστειλαν και τον ΟΤΕ για έλεγχο της γραμμής και όλα φτιάχτηκαν μέσα σε 2 μέρες! Και σου μιλάω για σπίτι πια μόνιμης κατοικίας, αφού πλέον αγόρασα, οπότε καταλαβαίνεις ότι "παντρεύτηκα" και την εγκατάσταση. Ευτυχώς όμως τώρα όλα καλά!
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
ignatiosag78 έγραψε:Καλό βράδυ σε όλη την παρέα.
Ενδιαφέρομαι για το Double Play της Wind (την online προσφορά με τα 20euro/μήνα). Θα ήθελα τις γνώμες σας για το δίκτυο της Wind. Είμαι επιφυλακτικός γιατί δεν γνωρίζω άτομα που έχουν double play της συγκεκριμένης εταιρείας και με "τρομάζει" η πιθανότητα να μπλέξω με τεχνικά προβλήματα. Προσωπικά αν και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την Forthnet (max. ως 11Μbps έχω πιάσει), η νέα τιμολογιακή της τακτική με αναγκάζει να την εγκαταλείψω για οικονομικούς λόγους. Αν κάποιος έχει εμπειρία από το double play της Wind (ταχύτητες, ποιότητα δικτύου και τεχν.υποστήριξη) ας μου δώσει τα φώτα τουΕυχαριστώ
καλο θα ηταν να μας πεις σε ποια πολη μενεις.. ενας φιλος μου στην αθηνα ηταν ευχαριστημενος με ολο το πακετο..(ταχύτητες, ποιότητα δικτύου και τεχν.υποστήριξη)..και φυσικα ολα παιζουν κ με τις τιμες..οι cyta κανει καλες προσφορες αλλα αν κολλησει μια στο εκατομμυριο το δικτυο τους το τηλ. δεν δουλευει και πρεπει να παρεις απο κινητο στην εξυπηρετηση..περιπου ενα 20λεπτακι αναμονη και 4 ευρουλακια χρεωση περιπου!!!! ενας λογος για την οποια την απερριψα..(εχει στο σπιτι του ο πατερας μου.προσωπικη εμπειρια)
-
biglalas - Δημοσιευσεις : 70
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης