λογαριασμος adsense

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

λογαριασμος adsense

Δημοσίευσηαπό kumas » 06 Νοέμ 2013, 12:38

παιδια εδω και λιγο καιρο ο λογαριασμος μου στο adsense κλειδωθηκε λογο μη εγκυρων κλικ (ετσι λεει) , εκανα αιτηση να το επαναξετασουν αλλα δεν εγκριθηκε. Τι μπορω να κανω για να τον ξανα ανοιξω τον λογαριασμο;
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό Volga » 04 Δεκ 2013, 08:49

kumas έγραψε:παιδια εδω και λιγο καιρο ο λογαριασμος μου στο adsense κλειδωθηκε λογο μη εγκυρων κλικ (ετσι λεει) , εκανα αιτηση να το επαναξετασουν αλλα δεν εγκριθηκε. Τι μπορω να κανω για να τον ξανα ανοιξω τον λογαριασμο;

Νομίζω την πάτησες...

Για να έγιναν μη έγκυρα κλικ σημαίνει πως είδαν κάτι που δεν ακολουθεί τη πολιτική της Google την οποία εσύ είχες δηλώσει οτι συμφωνείς με τους όρους της όταν έφτιαξες το adsense account.

Αν δεν κάνω λάθος το ban είναι μόνιμο σε τέτοια περίπτωση και δεν θα σου απαντήσουν και ποτέ ξανά.

Εδώ μια προειδοποίηση μου είχαν κάνει εμένα για διπλο site με ίδιο περιεχόμενο και παρόλο που συμορφώθηκα άμμεσα ήμουν εκτός αποτελεσμάτων αναζήτησης για κάνα 3μηνο!

Πόσο μάλλον να σου κάνουν ban το account...

Γενικότερα αν σε αφήνει να μπεις στο account τουλάχιστον δοκίμασε να διορθώσεις αυτά που σου λέει η Google και μετά από μερικές μέρες κάνε αίτηση για αναθεώρηση(οχι αμέσως).

Αναλυτικά δες εδώ τι γίνεται:
http://allbloggingtips.com/2013/04/16/p ... id-clicks/
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό kumas » 07 Δεκ 2013, 20:16

αυτο ειναι το θεμα δεν μου λεει να διορθωσω τιποτα
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση