Περί PayPal

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Περί PayPal

Δημοσίευσηαπό christina07 » 06 Φεβ 2013, 11:28

Καλημέρα! :) Χθές έβγαλα μια prepaid για να κάνω αγορές μέσω ebay. Είδα κάτι tutorials στο youtube για το πως φτιάχνω λογαριασμό στο paypal ε και με τα πολλά ( :P ) έφτιαξα. Επίσης, πάτησα να ταυτοποιήσω και την κάρτα μου, μου χρέωσε 1,50 ευρώ τα οποία θα επιστραφούν μόλις ταυτοποιηθεί η κάρτα..Γενικότερα όλα ok μέχρι εδώ..Το θέμα μου όμως είναι, πως δεν ξέρω πως να τραβήξω χρήματα από την καρτα και να τα φορτώσω στον paypal μου. Έψαχνα για ώρες διάφορες επιλογές στο "My account", αλλά δεν κατάφερα τίποτα!Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Άβαταρ μέλους
christina07

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 06 Φεβ 2013, 14:42

Μόλις πας να κάνεις μια αγορά μέσω paypal το site που πας να κάνεις την αγορά θα σε οδηγήσει στο paypal όπου εκεί θα συνδεθείς και θα ολοκληρώσεις την αγορά. Το paypal θα τραβήξει αυτόματα τα χρήματα από την κάρτα που έχεις δηλώσει αρκεί η κάρτα να έχει χρήματα μέσα. Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις λεφτά εσύ από την κάρτα στο paypal.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 06 Φεβ 2013, 15:24

Έτσι ακριβώς. Εάν έχεις συνδέσει το paypal με την συγκεκριμένη κάρτα, πλέον λειτουργούν σαν ένα. Κάθε φορά που θα επιλέγεις αγορά μέσω paypal, τα χρήματα αυτομάτως θα αφαιρούνται απο την κάρτα σου. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις "φορτίσει" την κάρτα με κάποιο χρηματικό ποσό
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό christina07 » 06 Φεβ 2013, 16:15

Κατατοπιστικότατοι! Σας ευχαριστώ πόλύ! :) Οπότε το μόνο που κάνω τώρα ειναι Add to basket και τέλος?
Άβαταρ μέλους
christina07

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 06 Φεβ 2013, 16:28

Αφου επιλέξεις την αγορά μέσω paypal (δεν την προσφέρουν όλοι)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB