Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις μνήμες RAM εγώ τώρα έχω 8GB CORSAIR 8-8-8-24 στα 1600 αξίζει να κάνω αναβάθμιση και να βάλω αλλα 8GB κύριος για τα παιχνίδια το σκέφτομαι αλλα εκτος από τα περισσότερα GB κάτι άλλο θα κερδίσω σε Ταχύτητα ας πούμε αφού θα πιάσω και τις 4 θέσεις στην μητρική??
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛEΣ ΓΙΟΡΤEΣ!!!
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 21:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ερώτηση για αναβάθμιση RAM
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Δεν αξίζει Ανδρέα έχεις ήδη αρκετή.Στα παιχνίδια μετράει το cpu και η κάρτα γραφικών.Αν έχει λίγη μνήμη τότε ναι θα χρειαζόσουν και θα σε βοηθούσε στα παιχνίδια έχει ήδη αρκετή οπότε δεν προτείνω περισσότερη.Κράτα τα λεφτά και πάρε καλύτερη κάρτα γραφικών αν έχεις θέμα με τα καρέ.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Ακριβώς αυτό που είπε και ο T_K_L_L_LUIGI. Στα παιχνίδια μετράει ο συνδυασμός CPU με κάρτα γραφικών και όχι τόσο η RAM. Σαφώς μετράει και αυτή αλλά όχι τόσο και εσύ έχεις υπεραρκετή. 8GB για μένα είναι η καλύτερη λύση. Βλέπεις βέβαια και κάτι τύπους να βάζουν 32GB αλλά επειδή θέλουν να πετύχουν το μέγιστο όχι στο gaming αλλά στο rendering ας πούμε ή στο να τρέχουν πολλές βαριές εφαρμογές μαζί και ο υπολογιστής τους να μην κολλάει καθόλου! 

- Shinoa
- Δημοσιευσεις : 4
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης