Έχω 2 ερωτήσεις που ήλπιζα να λάβω βοήθεια.
Έχω μια παλαιότερη έκδοση windows, βασικά 8.1 και καταλαβαίνω ότι το Revit 2021 δεν υποστηρίζεται. όταν προσπαθώ να κατεβάσω την έκδοση 2019, δεν φαίνεται να λαμβάνω το πρόγραμμα, αλλά μόνο στοιχεία της έκδοσης 2019. Πραγματοποιώ λήψη από τον κύριο ιστότοπο autodesk, κάνω κάτι λάθος ή δεν μου επιτρέπεται η λήψη και χρήση παλαιότερης έκδοσης;
τι συμβαίνει με τις τιμές και τη συνολική συνδρομή. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή, γιατί δεν μπορώ να το αγοράσω και να το αποκτήσω; ας πούμε ότι θέλω να αγοράσω το πρόγραμμα του τρέχοντος έτους, θα κοστίσει σαν να πω 300 δολάρια, αλλά τότε είναι δικό μου για πάντα. γιατί αναγκάζομαι να εγγραφώ; αυτό μου μυρίζει άσχημα γιατί φαίνεται σαν να αναγκάζει το πρόγραμμα σε ζωντανούς διακομιστές για ενημέρωση που είναι όλα καλά και καλά, αλλά δεν έχουμε όλοι μας τέτοια χρήματα. Δεν χρειάζεται ο καθένας 24/7 χρόνος ενημέρωσης, δεν είμαι καν σίγουρος πώς λειτουργεί η ενημέρωση. από όσο γνωρίζω τα περισσότερα προγράμματα υπολογιστών δεν αλλάζουν τόσο πολύ κάθε χρόνο, λαμβάνουν διορθώσεις και ενημερώσεις. είναι επειδή συνεχίζουν να προσθέτουν νέα στοιχεία; τι γίνεται αν δεν τα χρειάζομαι και το περιεχόμενο με αυτό που έχω;
usps tracking showbox speed test
ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 14:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
μπορείτε να εκτελέσετε παλαιότερη έκδοση Revit;
1 Δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1
1 Δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης