Βασικά, είμαι στη μέση της διαδικασίας δημιουργίας υπολογιστή, δεν είμαι πολύ έμπειρος ή καλός με αυτό, αλλά πιστεύω ότι έχω συνδέσει τα πάντα σωστά. Έτσι, όταν συνδέω το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιώ τον υπολογιστή, λαμβάνω μια απάντηση από κάθε μέρος (CPU, cooler, κάρτα γραφικών) και εννοώ ότι οι ανεμιστήρες περιστρέφονται.
Αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η οθόνη μου λέει "Χωρίς σήμα" όταν συνδέω οθόνη στην κάρτα γραφικών. Προσπάθησα να συνδέσω την οθόνη απευθείας στη μητρική πλακέτα και δεν έχω καθόλου απάντηση (ούτε καν «κανένα σήμα»). Προσπάθησα να ξεχωρίσω τα πάντα, αφήνοντας μόνο τη CPU με τη μητρική πλακέτα 10.0.0.0.1 192.168.1.254 happymod ελπίζοντας ότι θα έβγαζα οτιδήποτε στην οθόνη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια ιδέα για το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι λάθος; Μπορεί να επιδιορθωθεί χωρίς να αγοράσω νέο μέρος;
Ζητώ συγγνώμη αν ήμουν σαν πλήρης noob, προσπάθησα απλώς να την απλοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερο με βάση τις χαμηλές γνώσεις μου σε αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, ευχαριστώ