- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με σύνδεση στο δίκτυο μέσω USB
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Πρόβλημα με σύνδεση στο δίκτυο μέσω USB
Από τότε που μετακόμισα στο νέο μου σπίτι, όπου η τηλεφωνική γραμμή είναι μακριά από το γραφείο του υπολογιστή, προσπαθώ να συνδεθώ μέσω USB με το router. Όμως πολύ συχνά χάνει την επαφή του και διακόπτεται το δίκτυο με αποτέλεσμα ούτε δικτυακά παιχνίδια να μπορώ να παίζω αλλά μου σπάει και τα νεύρα στο καθημερινό σερφάρισμα. Τι μπορεί να φταίει και δεν το κάνω; Αν μεταφέρω το σήμα του internet μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος θα λυθεί το πρόβλημα ή τσάμπα τα λεφτά θα πάνε και εκεί;
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
Όντως το USB που αναφέρεις με προβληματίζει και εμένα, για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιείς ethernet? Κοίτα το powerline για να δουλέψει παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το δίκτυο ρεύματος στο σπίτι σου. Σε σπίτι 120 τμ με powerline στα 2 από τα 3 δωμάτια το poweline έχει πολύ συχνές διακοπές στο σήμα ενώ στο 3ο δωμάτιο και σαλόνι όλα είναι μια χαρά.
Επίσης με powerline έχεις μεγαλύτερο latency κάτι το οποίο δεν θέλεις στα δικτυακά. Για μένα καλύτερα με καλώδιο ethernet, βγάλε το ρημάδι usb Και βάλε ένα ethernet να σωθείς.
Επίσης με powerline έχεις μεγαλύτερο latency κάτι το οποίο δεν θέλεις στα δικτυακά. Για μένα καλύτερα με καλώδιο ethernet, βγάλε το ρημάδι usb Και βάλε ένα ethernet να σωθείς.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης