Πρόβλημα με σύνδεση στο δίκτυο μέσω USB

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Πρόβλημα με σύνδεση στο δίκτυο μέσω USB

Δημοσίευσηαπό dimidour » 29 Νοέμ 2016, 09:31

Από τότε που μετακόμισα στο νέο μου σπίτι, όπου η τηλεφωνική γραμμή είναι μακριά από το γραφείο του υπολογιστή, προσπαθώ να συνδεθώ μέσω USB με το router. Όμως πολύ συχνά χάνει την επαφή του και διακόπτεται το δίκτυο με αποτέλεσμα ούτε δικτυακά παιχνίδια να μπορώ να παίζω αλλά μου σπάει και τα νεύρα στο καθημερινό σερφάρισμα. Τι μπορεί να φταίει και δεν το κάνω; Αν μεταφέρω το σήμα του internet μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος θα λυθεί το πρόβλημα ή τσάμπα τα λεφτά θα πάνε και εκεί;
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσιευσεις : 100

Δημοσίευσηαπό KAMENOSS » 01 Δεκ 2016, 01:16

Γιατι με USB και οχι ενα ethernet cable;;; ποσα μετρα μακρυα ειναι το μοντεμ;;; Αν εχεις προβλημα ενσυρματα δεν νομιζω οτι θα βρεις καποια λυση με τα power lines...
Άβαταρ μέλους
KAMENOSS

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό VonL » 02 Δεκ 2016, 12:00

Για να συνδέεσαι με USB στο ρούτερ, έχω την εντύπωση οτι το ρουτερ σου ειναι παρα πολύ παλιό. Αλλιώς ισχύει αυτό που λέει και ο από πάνω. Γιατί;; Ethernet καλώδιο ή wifi και καθάρισες
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό Volga » 03 Δεκ 2016, 23:37

Πάντως και η λύση των power lines μέσω ρεύματος είναι μεγάλη λύση. Εγώ βρήκα την υγειά μου!
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 03 Δεκ 2016, 23:56

Όντως το USB που αναφέρεις με προβληματίζει και εμένα, για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιείς ethernet? Κοίτα το powerline για να δουλέψει παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το δίκτυο ρεύματος στο σπίτι σου. Σε σπίτι 120 τμ με powerline στα 2 από τα 3 δωμάτια το poweline έχει πολύ συχνές διακοπές στο σήμα ενώ στο 3ο δωμάτιο και σαλόνι όλα είναι μια χαρά.

Επίσης με powerline έχεις μεγαλύτερο latency κάτι το οποίο δεν θέλεις στα δικτυακά. Για μένα καλύτερα με καλώδιο ethernet, βγάλε το ρημάδι usb Και βάλε ένα ethernet να σωθείς.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB