προβλημα η με οθονη η με καρτα

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

προβλημα η με οθονη η με καρτα

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 09 Οκτ 2016, 17:57

Μετα απο πολλες προσπαθειες (thanks google :D ) καταφερα και ελυσα οτι μπλε οθονη ειχα αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα αλυτο με την οθονη μου κλεινει και οταν ειναι idle το pc και οταν παιζω παιχνιδια δουλευω και αλλες δραστηριοτητες βγαζει δεν υπαρχει σημα αλλα οταν κανω restart το θεμα λυνεται και δεν μπορω να καταλαβω εαν ειναι η οθονη η καρτα γραφικων η κατι αλλο !!!!!!!!!!
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 10 Οκτ 2016, 11:24

το καλωδιο στην οθονη πριν ενα μηνα το αλαξα θα το δω και αυτο ευχαριστω tanno :D
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 18 Οκτ 2016, 22:19

απο την Κυριακη που αλαξα το καλωδιο ( απο το τροφοδοτικο στην καρτα) δεν ξανα εκλεισε η ο οθονη μαλλον αυτο πρεπει να ηταν !!!!!!!!!!
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 21 Οκτ 2016, 14:55

αφου αλαξα ΟΛΑ τα καλωδια απο οθονη σε καρτα και απο καρτα σε τροφοδοτικο εχτες μου το ξανα εκανε πφφφφφφφφ δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι και δεν εχω και δευτερη οθονη να τσεκαρω μηπως ειναι η οθονη !!!!!!!!!!!!
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 26 Νοέμ 2016, 08:41

Tanno έγραψε:Είναι σίγουρα θέμα της κάρτας γραφικών. Πιθανόν να έχεις καμένο καλώδιο τροφοδοσίας. Το είχε πάθει κι ένας φίλος μου.

Άμα είχε καμένο καλώδιο τροφοδοσίας δεν θα δούλευε καθόλου, να σκεφτόμαστε λίγο αυτά που γράφουμε.

Λοιπόν φίλε μου το ποιο πιθανό είναι ότι ο υπολογιστής σου κλίνη λόγο υπερθέρμανσης επεξεργαστή/κάρτας γραφικών.

Κατέβασε ένα πρόγραμμα που μετράει θερμοκρασίες όπως και ένα πρόγραμμα stress test για τον υπολογιστή σου. Έχει η Intel στο Site της δωρεάν. Τρέξε και τα 2 και παρακολούθησε θερμοκρασίες ώστε να ξέρεις ποιο κομμάτι του Υπολογιστή σου φταίει.

Για τον επεξεργαστή σου η λύση είναι καθάρισμα ψήκτρας από σκόνες που έχουν μαζευτεί ενδιάμεσα και νέα θερμοαγωγική πάστα. Για τη κάρτα γραφικών μπορείς να την αφαιρέσεις και να τη φυσήξεις με αέρα ώστε να καθαρίσει από σκόνες που έχουν μαζευτεί μέσα.

Δες επίσης αν οι ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή σου δουλεύουν. Αν κάποιος ανεμιστήρας είναι σταματημένος σημαίνει πως έχει καεί και θέλει αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό leonalkalai » 01 Ιούλ 2017, 18:48

Αν είναι nvidia φίλε μου μπορεί να έχει θέμα ότι δεν θερμαίνεται αρκετά και όχι ότι δεν ψύχεται.Αυτό το είχαν οι σειρές GTX280-290.Αλλιώς τσέκαρε γενικά θερμοκρασίες.-
Άβαταρ μέλους
leonalkalai

Δημοσιευσεις : 74

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB