Gaming PC

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Gaming PC

Δημοσίευσηαπό Nerzhul21 » 24 Ιουν 2016, 00:24

Καλησπερα στην ομαδα. Εχω μια αλφα αποχη απο το gaming γενικα και λογω δουλειας και λογω οικονομικων αλλα τωρα μπορω να ασχοληθω και παλι. Προσπαθω να βαλω σε μια ταξη τις υπαρχουσες τεχνολογιες αλλα εχουν φυγει μπροστα απο το 2008 που εφτιαξα pc τελευταια φορα! Ειμαι στην φαση skylake και 1151. Στην μητρικη μεταξυ Gigabyte g5 και g7 ή και g3 ,αν θελετε ποια ειναι η ουσιαστικη διαφορα; 64 GB RAM σηκωνουν και τα 3. Η on board καρτα γραφικων δεν με απασχολει φανταζομαι αφου θα βαλω εγω μια. Ο ηχος ειναι ο ιδιος. Χανω 2 Sata θεσεις αλλα ποσες χρειαζομαι ουσιαστικα; 2,3;;;Εχει 6! Σχετικα με το sli δεν νομιζω να χρειαστω 2 καρτες και δεν θελω κιολας ακομα. Εχω σκοπο να βαλω την 1080 gtx. Θα ηθελα μια αποψη πανω στις μητρικες αυτες, αν εχετε!
Πανω στον επεξεργαστη ι7 ή ι5;;; Παντα την K εκδοση.
Μνημες υπαρχουν παρα πολλες πια και εχω χασει το μετρημα.ειχα μεινει στην εποχη που ηρθε το ddr3 και τωρα εχουμε ddr4 και ενω τα 6 gb που ειχα τοτε ηταν ουαου,τωρα ειναι για κολατσιο!
Σκληρο δισκο απο οτι εχω ψαξει,καταληγω στον ssd samsung 750 evo και ενα hd 1 tb.
Nerzhul21

Δημοσιευσεις : 1

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB