Καλημερα παιδια εχω μια απορια,
εχω ενα παλιο pc με
cpu: i5 sandy bridge 2400 3.1Ghz http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115074
gpu: ati radeon hd 6950 dirt 3 edition http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-100312-3SR/dp/B0055Y66A4
ram: 12GB
hdd: Western Digital Black 500GB
και psu collmaster 700w silent pro http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171037
το pc ειναι παλιο πλεον και θελω να το πουλησω μπας και βγαλω τιποτα, εχει νοημα για αρχη θα ενδιαφερεται κανεις ή ειναι τοσο αρχαιο που δεν κανει για τιποτα? εγω παντως παιζω ακομα πολλα παιχνιδια μαζι του ...και αν το πουλησω ποσο μπορει να "παει" αυτο το pc στο περιπου?
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 07:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Απορια για πωληση pc
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αμα έχεις τις συσκευασίες και των 2 μπορείς να το πουλήσεις σαφώς σε καλύτερη τιμή από χύμα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουν εγγύηση οπότε αν εισαι σε μεγάλη πόλη καλό θα ήταν να έρθεις σε επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο ώστε να ελέγξει ότι όλα λειτουργούν σωστά.
Τον δίσκο μπορείς να τον κρατήσεις για επόμενο pc build. Tώρα για τιμή στο περίπου θα έλεγα
επεξεργαστής ~ 90
κάρτα ~ 60
τροφοδοτικό ~ 30
Τον δίσκο μπορείς να τον κρατήσεις για επόμενο pc build. Tώρα για τιμή στο περίπου θα έλεγα
επεξεργαστής ~ 90
κάρτα ~ 60
τροφοδοτικό ~ 30
-
eptanhsios - Δημοσιευσεις : 12
thx man! ξεχασα να βαλω την mobo:Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3
κ tower: Cooler Master Elite 370 Midi Tower
δυστυχως τα εχω κυμα στο κυμα!
κ tower: Cooler Master Elite 370 Midi Tower
δυστυχως τα εχω κυμα στο κυμα!
-
Panagiotis54 - Δημοσιευσεις : 15
μουφα το ξερω αλλα τι να το κανω να το κραταω να μαζευει σκονη? ασε που δεν εχω και που να το βαλω κιολας!
επομενη επιλογη ειναι απλα η αγορα καρτας γραφικων και οταν απαξιοθουν τελειως ολα τα αλλα θα πανε τελειως για πεταμα ή θα τα χαρισω σε κανενα ξαδερφακι ας πουμε!
για μονο καρτα πρεπει να περιμενω τωρα για τωρα να δουμε τι θα κανει η amd και ποσο θα πεσουν οι τιμες...για Δεκεμβρη δηλ με κοβω αν θελω να κανω αναβαθμιση σε οτι ηδη εχω!!!
επομενη επιλογη ειναι απλα η αγορα καρτας γραφικων και οταν απαξιοθουν τελειως ολα τα αλλα θα πανε τελειως για πεταμα ή θα τα χαρισω σε κανενα ξαδερφακι ας πουμε!
για μονο καρτα πρεπει να περιμενω τωρα για τωρα να δουμε τι θα κανει η amd και ποσο θα πεσουν οι τιμες...για Δεκεμβρη δηλ με κοβω αν θελω να κανω αναβαθμιση σε οτι ηδη εχω!!!
-
Panagiotis54 έγραψε:μουφα το ξερω αλλα τι να το κανω να το κραταω να μαζευει σκονη? ασε που δεν εχω και που να το βαλω κιολας!
Ο cpu αν και i5 βαστάει ακόμα, μπορείς να αγοράσεις ή μεταχειρό ή κάποια από τις νέες κάρτες που θα βγουν εκεί στα 250 ευρώ και θα είσαι καλά πιστεύω
-
σκεφτομουνα να παρω μια gtx 970 ή r9 390 αν δεν τα πουλαγα και απλα αγοραζα νεα καρτα...αξιζει σαν ιδεα? γιατι να περιμενω για την 1060 θα παρει καιρο και η 1070 μαλλον θα ειναι πιο ακριβη στην Ελλαδα!
-
Panagiotis54 έγραψε:σκεφτομουνα να παρω μια gtx 970 ή r9 390 αν δεν τα πουλαγα και απλα αγοραζα νεα καρτα...αξιζει σαν ιδεα? γιατι να περιμενω για την 1060 θα παρει καιρο και η 1070 μαλλον θα ειναι πιο ακριβη στην Ελλαδα!
Υπάρχει πάντα και η λύση από Αμαζον , Γερμανικά μαγαζιά κλπ. Ναι μπορείς να δεις για 970/390 (390 θα σου προτείνω αν εχεις και καλό τροφοδοτικό 750w διαφορετικά 970 ) αλλά περίμενε να πέσουν λίγο οι τιμές στα μεταχειρό
-
psu εχω αυτο: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171037
μετριο πρεπει ναι ειναι....τροφοδοτικα αλλαζουμε το ιδιο "συχνα" οπως καρτες γιατι βγαινουν καλυτερα ή ειναι πιο στασιμη η αγορα τους?
μετριο πρεπει ναι ειναι....τροφοδοτικα αλλαζουμε το ιδιο "συχνα" οπως καρτες γιατι βγαινουν καλυτερα ή ειναι πιο στασιμη η αγορα τους?
-
Όχι δεν αλλάζουμε τροφοδοτικά όπως κάρτες... Γενικά δεν αλλάζουμε καθόλου 
Μόνο αν χρειαστεί να πας σε πιο μεγάλο ή αν σου καεί τελείως. Αυτό που έχεις είναι μια χαρά!

Μόνο αν χρειαστεί να πας σε πιο μεγάλο ή αν σου καεί τελείως. Αυτό που έχεις είναι μια χαρά!

-
CorporateB - Δημοσιευσεις : 44
18 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης