Aναβαθμιση pc- Eρωτηση

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Aναβαθμιση pc- Eρωτηση

Δημοσίευσηαπό Dimokritos » 16 Μάιος 2016, 14:47

Kαλησπερα. Θελω να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη μου. Σκεφτομαι να παρω τα εξης κομματια:

i5 6600 Box
Gigabyte B150-HD3P 90
2x8GB hyperx fury DDR4 2133 cl 14

Mπορει καποιος να μου πει: 1) Αν ειναι συμβατα μεταξυ τους 2) Αν θα χρειαστει να παρω επιπλεον ψυχτρα (Δεν κανω overclock) Ευχαριστω.
Dimokritos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 16 Μάιος 2016, 18:42

Ναι φιλε ειναι συμβατα,ψυκτρα εχει την εργοστασιακη,μια χαρα θα εισαι!Μονο αν σε ενοχλει ο θορυβος την αλλαζεις αλλα μην φανταστεις οτι ακουγεται κιολας,για τους μυγιαγκιχτους ειναι πιο πολυ :P
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Alias » 16 Μάιος 2016, 18:50

Ο,τι ειπε ο Alexander. Επισης μια πολυ ωραια σελιδα για να βλεπεις αν τα εξαρτηματα που θα επιλεξεις ειναι συμβατα μεταξυ τους ειναι αυτη: http://pcpartpicker.com/.
Άβαταρ μέλους
Alias

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό Dimokritos » 16 Μάιος 2016, 20:59

Alias έγραψε:Ο,τι ειπε ο Alexander. Επισης μια πολυ ωραια σελιδα για να βλεπεις αν τα εξαρτηματα που θα επιλεξεις ειναι συμβατα μεταξυ τους ειναι αυτη: http://pcpartpicker.com/.

Σας ευχαριστω
Dimokritos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό CorporateB » 17 Μάιος 2016, 02:01

Η ψύχτρα θα σε βγάλει μια χαρά, αν και άμα κάνεις υπερβολική χρήση τώρα το καλοκαίρι θα την ακούς καλά.. Τέλος πάντων, αυτό είναι το τελευταίο που σε απασχολεί, μιας και άμα δεν έχεις θέμα με τον ήχο υπάρχουν αρκετές οικονομικές και καλές λύσεις για να τον μειώσεις (χωρίς να πας δηλαδή σε υδρόψυξη κτλπ)
Τελευταία επεξεργασία από CorporateB και 17 Μάιος 2016, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CorporateB

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό harriswho » 17 Μάιος 2016, 14:25

Αν η motherboard σου υποστηρίζει PWM Fan control τότε είσαι οκ με το θέμα θόρυβος μπορείς να φτιάξεις profile για το πόσο δυνατά να λειτουργούν συμπεριλαμβανομένου και αυτού του επεξεργαστή.
harriswho

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 27 Ιουν 2016, 17:09

Παιδες αν θελω να χαμηλωσω τo θορυβο του PC,και οταν απλα ειμαι στο ιντερνετ αλλα και οταν παιζω παιχνιδια (κυριως το δευτερο) μπορει να κανεις να προτεινει καμια ευκολη λυση;
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Red Patras » 23 Σεπ 2016, 09:49

Καλημέρα. Για να μην φτιάξω καινούργιο ξεχωριστό θρέντ καταχρώμαι την "φιλοξενία" του φίλου Dimokritos και κάνω τις εξής ερωτήσεις στην κοινότητα.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και έχω βάλει στο πρόγραμμα τις εξής αγορές:

Μητρική: Asus Z170-A
Επεξεργαστής: Intel Core i5-6600K Box
Μνήμη: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz
Σκληρός: Samsung 850 Evo 120GB
Κάρτα Γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1060 6GB

Ερώτηση πρώτη. Μπορούν όλα αυτά να συνδυαστούν μεταξύ τους; (κυρίως ρωτάω για μητρική, επεξεργαστή και ram)
Ερώτηση δεύτερη. Ποιές πιστεύετε οτι είναι οι minimum απαιτήσεις για τροφοδοτικό;
Ερώτηση τρίτη. Θεωρείτε κάτι από τα παραπάνω υπερβολή; Υπάρχει κάποιο κομμάτι που μπορεί να αντικαταστήσει τα παραπάνω επάξια (και χωρίς απώλειες σε δυνατότητες) και να έχω μια σχετική μείωση στο συνολικό budget;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! :)
Άβαταρ μέλους
Red Patras

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 25 Σεπ 2016, 15:11

Ναι φίλε, μπορούν να συνδυαστούν καθώς μητρική και επεξεργαστής έχουν το ίδιο Socket ''1151''. Επίσης η μητρική που έχεις επιλέξει υποστηρίζει μέχρι και 3466 mhz μνήμες.

Όσο για το τροφοδοτικό με ένα 500 άρι είσαι υπέρ καλυμμένος, αναφορικά στο guru3d προτείνουν για το μέσο σύστημα με gtx1060 τροφοδοτικό από 350 έως 400 Watt.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

iMac

Δημοσίευσηαπό Zero » 04 Δεκ 2016, 11:36

Καλημέρα ! Έχω δει παλαιότερα βίντεο στο YouTube στα οποία παρουσιάζετε κάρτες γραφικών. Και θα ήθελα την υποστήριξή σας. Έχω ένα iMac 2010 i3 intel dual core 3.2 Ghz με ΑΤΙ Radeon 512 mb και στα 6 χρόνια θα ήθελα να του αναβάθμισω τα γραφικά , τι μπορεί να σηκώσει το μηχάνημα από κάτι πιο καινούργιο, κάθε συμβουλή θα με βοηθούσε πολύ ευχαριστώ.

πέραν της δουλειας που μου βγάζει ο συγκεκριμένος imac
Καμία φορά χαλαρώνω παίζοντας κανα παιχνίδι ( DOTA2 , HoN, Company of heroes 2 )

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ αισθητό το πρόβλημα του κολήματος λόγω γραφικών.
Έχετε κάτι να μου προτείνετε;
επίσης να ενημερώσω πως ήδη εχω σκοπό να του αντικαταστήσω τον σκληρό με έναν SSD δίσκο
για την επιλογή του οποίου θα 'ηθελα και εκει την γνώμη σας
ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
Zero

Δημοσιευσεις : 2

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB